Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА ОКТОБАР 2023. ГОДИНЕ: Водолије ће морати да се ослободе прошлости, а Овнови ће се наћи на љубавној прекретници

Велики месечни хороскоп за сваки знак

1695734292_shutterstock_1416646313.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Пред вама је детаљна прогноза астролога за свих 12 знакова Зодијака. Погледајте шта очекује вас хороскопски знак у октобру.

Ован

Ви сте налазите на прекретници када је у питању будућност ваше везе. Потребно је да разумете шта је то што треба да урадите како би се ствари разрешиле. Ово захтева вашу емоционалну интелигенцију и оштроумну самосвест. Уверите се да имате снаге да превазиђете све, после тога следи период уживанције.

Бик

У последње време можете се осец́ати као потпуно друга особа - као да живите у туђем телу. Ваше здравље је било ваш главни фокус за вас и месец који је пред вама није ништа другачији. Тема је стварање нових, здравих, свакодневних навика како бисте успели да постигнете зацртани циљ. Бикови који имају проблем с килажом сада треба да крену на специјалан режим исхране. Размислите о чишц́ењу свог живота, одстраните све што вас вуче уназад и не дозвоља вам да духовно и ментално растете.

Близанци

Сада је време да уђете у креативни простор јер вам то може изузетно помоц́и да пребродите дане и завршите свој заостали посао. Чежња за инспирацијом може учинити чуда за ваше ментално здравље. Трудите се да гледате све оптимистично. Поента је да дозволите себи да уђете у простор за раст и развој и забавите се.

Рак

Овог месеца пролазите кроз кључне промене у вашем емотивном статусу. То је тек почетак, тако да немојте пренаглити са закључцима о најгорим сценаријима. Неке од трансформација су критичне за ваше излечење и раст - посебно када је у питању ваш осец́ај припадности.

Лав

Крец́ете се кроз прекретницу у свом послу и целокупном животном правцу. Постац́ете осетљивији на све што се дешава око вас. Можда ц́ете приметити како ствари око вас почињу да се мењају. Или је можда више то што прерастете познате просторе и желите да се крец́ете кроз другачију врсту вибрације и гужве. Зачините свој живот и промените ствари.

Девица

Овај месец ће донети велику неизвесност у ваш живот. Ипак, стање ствари никад није статично, јер се и сами људи често мењају. Ако још нисте, крените на ново путовање које ц́е вас научити новом оквиру перспективе. То ц́е вам помоц́и да се снађете у стицању ресурса који су вам потребни и помоц́и ц́е вам да успоставите границе које су потребне да бисте добро живели, пише Глоссy.

Вага

Помрачење Сунца овог месеца се дешава у вашем знаку и то значи велики нови почетак за вас који ц́е наставити да кулминира у пролец́е 2024. Морац́ете да узмете у обзир своју лично усклађеност и аутентичност са било којом ситуацијом са којом се носите. Значајан посао на коме се радило последњих 18 месеци коначно почиње да се решава. Затворите круг искустава тако што ц́ете се појавити на важним догађајима — ако их избегавате, то не значи да се неће догодити.

Шкорпија

Једна од манифестација дубоког унутрашњег рада је потреба да интегришете оно што се може осец́ати као различити делови вашег целог биц́а. Овај месец пред нама је прилично рефлектујуц́и и позивамо вас да обратите вец́у пажњу свом здрављу. Ово може изгледати као брига о вашем физичком здрављу, али и брига о вашем менталном, емоционалном и духовном здрављу. Главне ствари се завршавају у вашим значајним везама. Окрените фокус на себе!

Стрелац

Можда ц́ете се осец́ати позваним да се придружите новим друштвеним просторима где можете упознати људе и допринети својим искуствима. Овај нови почетак ц́е наставити да се развија до пролец́а 2024. Сада је више него икада важно да сте суштински део покрета до којих вам је стало. Почињете да се удаљавате од било каквих вредности и уверења оријентисаних на посао због којих сте се раније осец́али лоше.

Јарац

Снажно прочишц́авање и истовремено цветање се дешава у вашој каријери и укупним размишљањима о вашем животном путу. Имали сте времена да сазнате шта вас покрец́е, шта вам доноси радост и шта олакшава ваш креативни ток. Не потцењујте важност вашег узбуђења када су у питању ваши избори. Ваш осец́ај уживања је одличан пут ка позитивнпј афирмацији коју сте изабрали.

Водолија

Будите опседнути учењем нечег новог што ц́е променити нека од ваших основних уверења. То може бити веома ниска тема, као што је уобичајено, али њен домино ефекат на начин на који видите свет може да промени живот. Углавном је узбудљиво — а такође и помало узнемирујуц́е — променити мишљење о стварима за које сте мислили да су стабилна стварност за вас. Време је да се ослободите прошлости о којој сте морали интензивно да размишљате у прошлости.

Рибе

Избегавање нечега не значи да то нестаје. У ствари, понекад када заобиђете неко важно питање, ствари постају вец́е него што заправо јесу. Избегавање може бити корисна стратегија само ако касније дате свој допринос ономе што избегавате. Понекад је најважнија ствар у животу да се појавиш - чак и ако се осец́аш као да не можеш или не знаш како.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas