· · Коментари: 0

МЕСЕЧНИ ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ 2023: Близанце очекује занимљиво познанство, а Шкорпије велика промена

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене

1680355936_horoskop-ljubavni.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Ован

Овај месец неће бити лак за Овнове. Можда желите више независности. Али запамтите да је кључ здраве везе комуникација и отвореност. Ако дође до неспоразума, одмах о свему разговарајте са партнером. Усамљени Ован ће имати прилику да упозна особу која ће их заинтересовати. Такође, овај месец се може описати као период раста у свим областима живота, укључујући и романтичне.

Бик

Бикови који се дуго забављају или су у браку биће у искушењу да заједно оду на путовање или обаве неку већу куповину. Сада можете безбедно да правите планове за будућност. Април ће бити добро време за унутрашњи раст. Они представници овог знака који су у потрази за љубављу имаће прилику да упознају особу која дели ваша интересовања. Али немојте журити ствари, пустите да се веза развија природним путем.

Близанци

Април ће донети много прилика које ће вам омогућити да успоставите контакт са занимљивом особом. Главна ствар је да се не плашите да изађете ван своје зоне удобности, дајте себи прилику да упознате људе и испробате нове ствари. Близанци који су у вези моћи ће да ојачају везу са партнером и чак достигну нови ниво. Вреди покушати занимљиву заједничку активност у слободно време, на пример, отићи на изложбу или отићи на кратко путовање.

Рак

У априлу људи рођени под овим знаком могу постати отворенији и сигурнији у себе и своје односе. Али не заборавите да бринете о својој вољеној особи, као и да искрено изразите своја осећања и емоције. Ако сумњате у то како би веза требало да се развија, април ће бити право време да се средите и пронађете одговоре. Овај месец је повољан и за проналажење нових познанстава .

Лав

Лавови ће у априлу лако показати своју романтичну страну у вези са вољеном особом. Ово је сјајно време за уживање у састанцима и путовањима. Усамљени представници овог знака моћи ће да упознају занимљиву особу. Постоји велика вероватноћа да ће то у будућности изградити јаку везу. Такође, љубавни хороскоп за април 2023. године за Лава каже да ће они који желе да заснују породицу моћи да остваре овај сан у блиској будућности. Али промене се неће десити саме од себе, мораћете да се потрудите.

Девица

У блиској будућности, период истине ће почети за Девице. То значи да ће сви трикови и манипулације бити откривени. Али не треба да бринете, јер ће такви догађаји имати само користи. Они који су били у тешким везама коначно ће моћи да их прекину и да скину терет. Срећни парови ће се још више зближити. Девице које су недавно доживеле раскид упознаће особу која ће их ценити и поштовати. Али у исто време треба да буду опрезни са својим речима и поступцима, јер су у стању да имају снажан утицај на друге.

Вага

Време је за промену за Вагу. У априлу ће напустити животе сви који их нису ценили и чинили да се осећају лоше. Растанак неће бити најпријатнији, али ће вам омогућити да се ослободите примедби и пасивне агресије. Не жалите због импулсивних одлука, јер ће вам оне на дуге стазе помоћи да постанете срећнији. Али они који су у вези морају бити у стању да пронађу равнотежу између својих жеља и потреба партнера. Усамљени представници овог знака моћи ће да склопе занимљиво познанство на послу или уз помоћ пријатеља.

Шкорпија

У блиској будућности могуће су велике промене у животу Шкорпије. Највероватније ће бити потешкоћа повезаних са поверењем. Али немојте доносити исхитрене одлуке. Будите опрезни и не заборавите да своје мисли поделите са партнером. У случају сукоба, сасвим је могуће да га се реши на миран начин. Ако сте у потрази за љубављу, овај период је прилично повољан. Ускоро ће Шкорпије моћи да упознају особу која ће донети много радости и енергије у њихов живот.

Стрелац

У априлу ће Стрелци можда имати јаку жељу да пронађу нова познанства. Али морате бити опрезни, јер се можете наћи у тешкој ситуацији у којој морате да доносите одлуке везане за вашу тренутну везу. Можда ће се ваш партнер осећати потлаченим, тако да морате бити крајње искрени према њему. Само у овом случају биће могуће превазићи потешкоће и ојачати однос.

Јарац

Хороскоп каже да је овог априла посебно важно да Јарчеви буду искрени и отворени у односима. Немојте се плашити да изразите своја осећања и искуства и питајте свог партнера о истом. Ако сте дуго у вези и осећате да је страст спласнула, сада је право време да је вратите. Они који су у потрази за љубављу имаће прилику да упознају занимљиву особу на културним манифестацијама. Такође, немојте одбијати да учествујете на семинарима или конференцијама, јер ће вам то помоћи да стекнете занимљива познанства.

Водолија

Ускоро ће Водолија имати шансу за потенцијалног партнера. То може бити неко кога познајете или потпуно нова особа. Можда ћете га упознати преко интернета или на неком догађају. Главна ствар је да се не плашите да направите први корак. Ако сте већ у вези, вреди провести више времена са својим партнером. Можете припремити романтичну вечеру или поклонити поклон без разлога.

Рибе

Љубавни хороскоп каже да могу имати потешкоћа у комуникацији са вољеном особом. Међутим, овај период је одличан за решавање сукоба и проналажење компромиса. Али да бисте успоставили здраву комуникацију, важно је останете искрени и не плашите се покажете рањивост. Рибе такође треба да одлуче шта тачно очекују од везе. Генерално, април ће бити добар период за пријатне промене ако водите рачуна о свом партнеру и будете искрени.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ