Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Афирмација Далај Ламе за БУЂЕЊЕ духа: Може вам помоћи да схватитие колико је ЖИВОТ драгоцен

Мудри цитат Далај Ламе који може бити корисно средство да осетитие позитивну енергију

1708086729_1698853215_Foto-Shutterstock-mudrosti--1-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Далај Лама је осмислио идеалан начин да искористи тренутак буђења и почетак дана да призове срећу, љубав и позитивне околности којима се надамо у дану.

Јутро је тренутак када све почиње, па је енергија коју стварамо на самом почетку новог дана веома корисна за све остало што следи. Његова јутарња афирмација је драгоцено и корисно средство за постизање позитивне енергије.

Ова афирмација је изузетно свеобухватна и важно је да је изговорите у тренутку мира и спокоја када свакодневне обавезе и изазови још нису постали центар збивања. Током јутра наша енергија је најчистија и могуће је да је преусмеримо у правцу који нам одговара.

Дакле, ако желите да привучете срећу у новом дану, реците посебне речи чим се пробудите. Запамтите, важно је да у себи поставите искрену и чисту намеру зашто га уопште користите.

Поред стварања плодног тла за остваривање сопствених жеља, не смете потискивати дух заједништва, већ радити на томе да што већи број људи постигне што већу срећу. Ево како то можете да постигнете.

"Сваког дана када се пробудим размишљам о томе колико сам срећан што сам жив, имам драгоцен живот и нећу га трошити. Користићу енергију за лични развој, ширење љубави према другима и постизање просветљења у корист свих. Имаћу добре мисли према другима и нећу да се љутим нити да мислим лоше о другима. Користићу другима колико год могу."

Покушајте да направите малу промену која може имати велике резултате. Често, да бисмо постигли благостање у животу, потребно нам је само мало труда и воље.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas