· · Коментари: 0
млад месец

Тачно у 19:33:23 стигао је МЛАД МЕСЕЦ: Повређени и бесни могу да траже своје место под сунцем - ШТА НАС ЧЕКА ДАЉЕ?

У понедељак 20. јула, тачно у 19:33:23 стигла је још једна Месечева мена - Млад месец, и то у знаку Рака.

1595418115_Depositphotos_54306977_s-2019.jpg
Фото: Депосите

Познато је да он има посебан утицај на нас, наше понашање, расположење, дешавања у нашем животу, а шта нам овог пута Млад Месец доноси и какав се нови циклус пред нама отвара, у наставку текста открива  астролог, Наташа Панић.

Прочитајте још: Крај! РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР се завршио, али долази нам нешто ДРУГО и трајаће до 26.ЈУЛА.  

Посебан утицај на дешавања у нашем животу!

Месец је најближи нама, астролошки речено, он носи енергију и особине свега што је повезано са мајком, женским принципом, нежношћу и представља увек оно што нам је најблискије – нашу породицу из које смо потекли, наш дом, кућу, стан, земљу, душу.

Прочитајте још: ШТА НАС ЧЕКА? Почело је време ПРОМЕНА: Биће много БУКЕ и БЕСА, а у августу почиње НОВ ЖИВОТ

Слово М
Све речи које повезујемо са мајком у себи имају повезницу са речи  Месец. Ако би ишли дубље у анализу ове речи, можемо  рећи и да  слово М има везе са  женским принципом, јер реч ОМ коју повезујемо са удахом и издахом и дисањем, има везе са стомаком тј. примарним пулсом целог Универзума (скупљање и ширење). Симбол или слово М, управо то и показује амплитуду  удаха и издаха и ово је слово писано и проналази се овако како је у најстаријим записима свих античких цивилизација.

Месец је задужен за сву течност која нам је у организму, влада нашим стомаком, јер из њега смо потекли и из воде смо настали...   

Доказано је да Месец утиче на плиму и осеку, на женски циклус, на расположење, на потребе у исхрани итд.

Овај Млад Месец пада на врло интересантан степен ( 28 степени Рака). Свака планета има место где се осећа најбоље у зодијаку али и место тј. степен који јој најмање одговара. Управо  степен одигравања овог Младог Месеца је место где се планета Марс најгоре осећа, а то значи да се овом поставком активирају и његове негативне особине од тада. Знамо да ће ускоро  и он кренути ретроградно ( након Венере!) па можда овај Млад Месец најављује његово активирање у деструктивном смислу, јер ретроградни Марс нема добру симболику и носи оптерећујуће и тешке емоције и акције.

Прочитајте још: Да ли сте међу њима? Ово су НАЈАРОГАНТНИЈИ хороскопски знакови

Почетак новог циклуса на емотивном плану!

Сваки Млад Месец ( Сунце је у споју са Месецом за Младину, а то значи да ће обе планете бити на овом степену!) указује на почетак једног новог циклуса ( али више на унутрашњем, емотивном плану!) и на планети Земљи те описује фокус енергије и генералне атмосфере, пре свега народа, али и свих рањивих група људи ( повређених у неком смислу).

Значај понедељка
Интересантно је што овај Млад Месец пада и у дан којим влада – у понедељак. Понедељак ( моондаy, монди итд.  – све стране речи за овај дан имају извор из речи Месец!) у нашем језику означава дан који иде после недеље а који се везује за планету Сунце ( Сундаy) и мушки принцип

Деца, мајке, повређене и злостављане скупине народа ( избеглице, нестала лица, изгубљене или украдене бебе и сви који су  у колективним дешавањима изгубили нешто или некога, били повређени, злостављани итд. ) могу бити активирани овим Младим Месецом. Борба за своја права могу тражити сви они. Измучени народ, повређени и бесни могу да траже своје место под сунцем, али из тешких емоција вођени могу бити и још више повређени.

Прочитајте још: КОРОНА ће трајати до... ПЛАНЕТА пролази кроз КОСМИЧКИ ФИЛТЕР после којег ништа НЕЋЕ БИТИ ИСТО

Да све буде интензивније, Сатурн, који је недавно кренуо ретроградно и опет ушао у знак Јарца, у тренутку дешавања овог Младог Месеца, биће на 28 степену Јарца, управо у егзактној опозицији ( на потпуној другој страни) са Сунцем и Месецом и то на месту где се Марс најбоље осећа. Шта рећи, осим карма или учитељ звани Сатурн је врло оснажен местом ( 28 Јарца је степен егзалтације Марса!) на коме ће да сече оштрим ножом, без поштеде све оне који дугове нису вратили, све који се буне, јер на Сатурна се не иде борбом и силом. Јер он је сила. Он је карма, а позната мисао КАКО СЕЈЕШ ТАКО ЖАЊЕШ, увек је актулена и сад итекако на снази, брутално.

Прочитајте још: Астероид Јунона влада до септембра и не доноси добре вести

Сатурна победити једино можемо миром у души, спознајом и широм сликом сваке ситуације, прихватањем дате ситуације,  јер смо у једном тренутку ( можда у прошлом животу,а можда и скорије...) и ми били сила и да нам се то враћа.

Све око нас је резултат нас сами. наших дела, мисли и избора!
Фото: Пиxабаy

Ако причамо на нивоу дешавања у земљи или у свету, тачније ако проширимо глобалну слику наше тренутне ситуације видећемо да је ово само резултат наших претходних избора, понашања и деловања. Сатурн се побеђује дисциплином и радом. Ако немате никаквих дугова, не брините. Ако сте мирни у души и сигурни у себе, онда кад је највећа олуја напољу а ви мирни, превазишли сте карму. Јер оно што је око вас је резултат вас самих, ваших дела, мисли и избора.

Прочитајте још: Ован на пут треба да иде са лавом, а погледајте какво вам путовање одговара по хороскопском знаку

Онда ће вам овај Мад Месец донети озбиљне почетке које ће душа препознати као дубље. Ово ће бити тренутак кад можете уронити у себе дубље и бити све сигурнији у своје кораке која је душа давно одабрала. Само напред.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.