Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЛАД МЕСЕЦ У БЛИЗАНЦИМА ОД 18. ЈУНА: Један од најјачих астро периода који мења све

Млад Месец у Близанцима доноси нови почетак и реализацију планова

1686946468_mlad-mesec.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Уколико мислите да вам ништа не иде од руке или да су многе ствари на чекању, онда треба да знате да за само два дана (18. јун) долази млад Месец у Близнацима који доноси нови почетак и реализацију планова.
Близанци су ваздушни знак који се повезује са комуникацијом, интелектом и разменом информација.

Млад месец у Близанцима носи енергију која је динамична, брза и разиграна. Овај аспект може донети освежење и нову перспективу, посебно у области комуникације, учења и размишљања. Близанци су знак који воли промене и разноликост, па се ово може одразити на начин на који изражавате себе и комуницирате с другима током овог периода.

Овај млад Месец такође може подстаћи менталну стимулацију и радозналост. Можда ћете осетити већу потребу да истражујете нове идеје, учите и размењујете информације с другима. То може бити добро време за започињање нових пројеката, уписивање на курсеве или проналажење начина да проширите своје знање и вештине.

Позив који мења све

Млад Месец у Близнацима је важан јер указује на нови почетак, а то се понајвише односи на пословне подухвате. Што значи да ако чекате расплет ситуације или позив у вези са послом, то ће коначно да се догоди.

Ефекте младог Месеца у Близанцима видећемо на јесен када ће планови на којима сада радимо коначно да буду реализовани.

Нови животни циклус

Као што пун Месец представља крај једног циклуса, млад наговештава нови животни почетак и енергију која ће нам свим пријати.

Млад месец у овом знаку може подстаћи друштвене активности, сусрете с пријатељима и разговоре с људима. Ово може бити повољан период за успостављање нових контаката и проширење мреже познанстава.

Млад Месец у Близанцима ће бити важан за све хороскопске знакове, а понајвише за Близанце, Ваге и Водолије.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas