Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈБОЉИ ДАТУМИ ЗА БРАК: Ово су најсрећнији дани за венчање до краја 2024. године

Према астрологији постоје одређени дани ове године који су најповољнији за продубљивање везе

1711802012_jjj.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Према астрологији, најбољи датуми за брак су они који су повезани са Венером и Јупитером, две моћне планете које доносе хармонију, срећу и страст када аспектују једна другу или друге планете.

Наравно, свака појединачна натална карта игра главну улогу у најбољим данима за венчање или веридбу, али према писању "Yоур Танго", постоје одређени датуми у 2024. години који су веома повољни за то.

Од 7. до 22. маја

Када се Венера у знаку владавине у Бику, споји са Јупитером настаје ново веома плодно, романтично и изобилно време.

Венера је у овом периоду у пребивалишту у Бику, право  место где ова планета напредује. Имати овај аспект у брачној карти може да вам донесе много позитивних ствари јер Венера у овом земаљском знаку такође промовише стабилност.

Ова планета у Бику је методична и ужива у лепоти света. Бракови под овим транзитом имају уметничку, страствену и кокетну динамику. Венера је тада разиграна и очарава, а веза створена у овом периоду временом расте, партнери се развијају и пошто је фиксног модалитета, однос ће се веома тешко променити или прекинути.

Од 3. до 5. јуна

Ова два дана јуна Венера спаја Сунце, што је прави тренутак за нове романтичне почетке. Овај очаравајући и светао транзит доноси лепоту, оптимизам, наду и много јасноће.

Партнери ће дозволити једно другом да заблистају јер нико неће желети да буде главни. Међу њима у овом периоду постоји осећај лојалности и посвећености због поноса који гаје једно за друго. Ово је звездани период и диван аспект брачне карте.

Од 3. до 16. септембра

Ових дана Венера је у Ваги, односно у још једном знаку у којем ова планета доминира. Поред тога, и Месец расте, што помаже да се створи уравнотежено, једнако и поштено партнерство.

Венера у Ваги је додатно и авантуристички настројена, а како је у кући Ваге одомаћена, њени величанствени квалитети долазе до изражаја без напора.

Имати овај аспект у брачној карти промовише сталну авантуру, периоде раста и спремност за комуникацију. Венера се овде стара да ће партнери да се брину једни о другима, да ће да се воле и да увек буду ту једно за друго. Ово је транзит који временом може и да побољшава брак, јер ће у овој вези љубав победити све.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas