Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈБОЉИ ЉУБАВНИЦИ ЗОДИЈАКА: Хороскопски знаци са којима увек можете да очекујете занимљива искуства

Они су рођени романтичари

1706791093_Foto-Shutterstock-horoskop-ljubavnici.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Одређени хороскопски знаци истичу се као рођени романтичари и изузетни партнери. Они су најбољи љубавници које можете пожелети. Када сте у вези са њима, очекујте узбудљива искуства.

Ован

Неустрашиви Ован преузима вођство у питањима љубави. Познати су по свом страственом и авантуристичком духу, непосредности и спонтаности. Овнови се не плаше да изразе своје жеље. У њиховој вези очекујте узбудљива изненађења и сталну искру која одржава романсу живом.

Рак

Рак је природни хранитељ. Њихова емоционална интелигенција и осетљивост чине их изузетним љубавницима. У вези, они дају приоритет емоционалној вези и настоје да створе безбедно окружење са пуно љубави. Њихово дубоко разумевање и спремност да уложе време и труд чине да се истичу као посвец́ени партнери.

Вага

Вага доноси равнотежу и хармонију у односе. Имају природну склоност ка романтици. Успевају у партнерствима у којима постоји међусобно разумевање и сарадња. Њихова шармантна личност и посвец́еност поштењу стварају окружење љубави и мира.

Шкорпија

Познате по свом интензитету, Шкорпије уносе магнетну привлачност у везе. Њихова страствена природа и дубока емотивна повезаност чине их незаборавним љубавницима. Шкорпије цене лојалност и преданост, зарањајуц́и у везе на начине на које се мало ко може мерити. Припремите се за трансформативно путовање у љубави са Шкорпијом поред вас.

Рибе

Рибе оличавају сањив и романтичан дух. Њихова емпатија и саосец́ање стварају магичну атмосферу у односима. Рибе су прилагођене емоционалним потребама својих партнера, што их чини изузетно брижним љубавницима. У свету љубави, Рибе могу да претворе обичне тренутке у изузетна искуства.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas