Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најбољи парови по хороскопу: Сазнајте са којим знаком ваш чека љубав која побеђује све

Они савршено иду једно уз друго

1685026072_shutterstock_1823222576.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек тражимо одговоре који би могли да нам помогну да нађемо тај савршени спој, ту једну особу због које се осећамо боље свакога дана.

Осећај "праве љубави" који све остало чини небитним и чини да све друго нестане. Један од начина за проналажење одговора је окренути се звездама и видети шта оне имају да кажу на тему праве љубави.

Ово је 12 најјачих парова Зодијака чија је љубав невероватна јер када се ради о партнерским односима, многи сматрају да астрологија има велики утицај на то каква ће вам бити веза.

Ован и Водолија

Ова два знака обец́авају авантуру. Ован и Водолија су познати по свом авантуристичком духу, а заједно чине изузетно узбудљиву везу. Увек су спремни за акцију, веома су отворени. Они воле да испробавају нове ствари и увек се добро забављају у процесу. Најбољи део је што желе да раде све заједно. Ова врста пара увек остаје јака. Увек желе да буду заједно, чак и у тренуцима када се други парови растају и уморне једно од другог. Они разумеју и осец́ају потребу за временом за себе.

Бик и Рак

Бик и Рак се у потпуности разумеју. Ова два хороскопска знака су снажно повезана, како на физичком тако и на емотивном нивоу. Разумевање им помаже да изграде изненађујуц́у везу, која постаје јача како однос расте.

Близанци и Водолија

Овај пар се веома разликује од других парова. Осец́ају невероватну повезаност на менталном и емотивном нивоу, због чега и на почетку везе делује као да се познају годинама. Иако је сваки тренутак који проводе заједно невероватан, обоје разумеју потребу за слободом, што помаже да њихова веза јача како време пролази.

Рак и Рибе

Ова два водена знака имају дубоку космичку везу. Одлично раде у свим ситуацијама. Поносни су једно на друго јер се тако добро познају и због тога њихова веза временом постаје све јача и јача. Ово омогуц́ава да њихова веза постане неуништива сила. Сви желе да се друже са њима, јер знају колико су забавни. Рибе су те које одржавају везу, а Ракови су ти који негују везу и посвец́ују јој се - заувек.

Лав и Стрелац

Лав и Стрелац имају веома страствену везу, обоје уживају у животу и љубави. Оне су једна другој снажна подршка и инспирација до краја. Обоје су реални и чак су спремни да искористе своје време да помогну другим паровима или чак самцима који имају проблема у животу. Имају невероватну паралелну менталну везу која се не може лако уништити, пише Атма.

Девица и Бик

Девица и Бик се одлично слажу. Оба су земљани знакови који имају тенденцију да се обликују заједно као глина. Они уживају у животу са лежерним ставом, што везу чини веома мирном. Искрени су и у озбиљним и дугогодишњим везама постижу велику блискост. Ови знаци су веома посвец́ени једни другима, јер не само да одржавају интегритет једни других, вец́ осец́ају да су исти у сваком погледу.

Вага и Близанци

Веза између Ваге и Близанаца заснива се на веома снажној интелектуалној вези. Они не користе само своја тела за комуникацију, њихови умови су синхронизовани за виши ниво љубави и емоција. Оба знака имају висок ниво духовности и интелигенције, што њихов ум чини привлачном и невероватном ствари у којој могу неизмерно уживати. Ови знаци се схватају на различите начине. Они цене једно друго, цене хармонију и мир у свом односу. Они такође нуде пријатељство, знање и једнакост.

Шкорпија и Рак

Интензитет у вези може бити превелик, али не када су у питању Шкорпија и Рак. Водени знаци имају јаке емоције, што ова два знака чини још компатибилнијим. Ова два знака се хране заједничком страшц́у, веома су лојални партнери и једни другима су највец́а подршка. Посвец́еност и веома сличан морални компас чине њихов однос интензивним, али уравнотеженим. Узајамна брига и подршка чини овај пар фокусираним и интензивним.

Стрелац и Ован

Ови знаци су направљени од ватре, међу њима је много страсти, што их чини експлозивним паром. Енергија између њих ствара јаку везу. Они су дивљи и ентузијастични због чега људи воле да буду у њиховом друштву. Када се каже да се супротности привлаче – мисли се на ова два знака. Ово је моц́ан пар, који може да превазиђе све животне препреке.

Јарац и Бик

Јарац и Бик су снажно привучени једно другом. Зато увек размишљају и сањају о бескрајној љубави. Веза коју деле је невероватна. Они осец́ају велико дивљење једно према другом и имају висок ниво поштовања у вези. Они су права дефиниција сродних душа.

Водолија и Близанци

Овај пар има невероватну психолошку везу и временом постаје све дубља и дубља. Најбоља ствар у овој вези је скоро телепатски начин комуникације, чини се као да читају мисли једни другима и увек знају шта ц́е друга особа рец́и. Ова веза је скоро мистична и нико други је не може разумети. Они знају шта је добро за њих и није их брига шта други мисле, живе своје животе. Иако су оба знака појединци, то не штети њиховом односу. То их заправо чини јачима.

Рибе и Шкорпија

Ово је веома интуитиван пар. Они су снажно повезани на интелектуалном нивоу, али такође желе да разумеју и у потпуности познају душу свог партнера. Морају да знају сваку ситницу једни о другима. Осец́ају невероватно међусобно поштовање, њихова страст допире до звезда и никада не заборављају романсу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas