Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најбољи ПАРОВИ зодијака: Погледајте који знаци су према ХОРОСКОПУ створени једно за друго

Према мишљењу астролога они заједно могу освојити свет

1667407046_profimedia-horoskop.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ован и Вага

Када се ова два знака сретну, пред њима је велики изазов, велика привлачност и хемија, којој је тешко одолети. Вага је софистицирана, а Ован с друге стране је синоним за страст. Иако различити, они се баш због тога привлаче. Међутим, то се тешко одржава, и оба партнера то знају и осећају од почетка, али једно другоме не могу да кажу не и срљају у загрљај не размишљајући о последицама.

Бик и Шкорпија

Између ова два знака постоји велика страст, али да би веза успела, та страст не може да постоји само када је се*с у питању већ мора бити пренета на све друге аспекте њиховог заједничког живота. Свађе и сукоби у односима између ова два знака су неизбежни. Дивља страст која тиња у Шкорпији лако заведе нежног Бика, али и врло лако може да га уништи, често уз велике свађе.

Близанац и Стрелац

Када Стрелац упозна Близанца, привлачност се види из авиона. И то не само физичка привлачност. У неку руку, они се одмах споје на свим нивоима, они се једноставно слажу у сваком погледу. То, међутим, не значи да све пролази глатко. Стрелац воли самоувереност коју има Близанац, али некада не може да допусти да неко други држи све конце у својим рукама.

Прочитајте још: Ком знаку НОВЕМБАР доноси пословне промене? Направите МУДРЕ потезе

Рак и Јарац

Ова два знака повезује моћ Јарца и емоције Рака. Међутим, срећа у вези и страст могу бити уништени врло лако, и то због Рака који је увек и због буквално сваке ситнице осетљив. Јарац уме да игнорише свог партнера, а Рака то одмах заболи. Такође, Јарчеве нервира Ракова независност.

Лав и Водолија

Лава врло лако опчини маштовитост Водолије, а са друге стране Лав добије искреног обожаваоца у Водолији који лако падне под његов харизматични утицај. Оно што може да поквари овај однос јесте то што Лав стално тражи пажњу, што нервира Водолију јер их то оптерећује а врло брзо им и досади.

Девица и Рибе

Супротности се привлаче, то се најбоље види код овог пара. Рибе не воле рутину, док Девица воли да све иде у једном уиграном ритму, и она ужива да све буде у савршеном реду. Они помажу једно другом и покушавају да науче нешто ново из својих живота - Рибе да се упознају са организацијом, а Девица да мало ужива у животу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas