Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈБОЉИ ПАРОВИ ЗОДИЈАКА: Погледајте ком хороскопском знаку припада ваша потенцијална сродна душа

Ево који хороскопски знаци су потенцијалне сродне душе

1689348677_horoskop-parovi.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Јесте ли се икад питали шта вас астрологија може научити о вашој идеалној сродној души? Анализирајући ваш знак зодијака можете добити пуно бољу перцепцију о томе с ким ћете бити највише компатибилни у љубави.

Дакле, ово су карактеристике које сваки знак треба да тражи када је у потрази за својом сродном душом!

Ован

Сродна душа Овна: Забавна особа, пуна самопоуздања која може држати корак с њим

Ован има агресивно – забавну особност и воли да живи брзо. Нема времена за депресију и потребан му је партнер који може да га прати. Његова идеална сродна душа је неко ко има високо самопоуздање и ко се не плаши да преузме ризик.

Потенцијалне сродне душе: Ован, Лав, Стрелац, Близанци и Водолија

Бик

Сродна душа Бика: Верна и романтична особа која је фокусирана само на њега

Правој особи Бик ће остати веран до самог краја. Али треба му неко ко може да врати услугу и узврати његов снажан осећај преданости. Његова је идеална сродна душа неко ко је поуздан, неко ко не игра игре. Бик нема времена за то. Он такође воли романтичне особе које могу да учине да се осећа као да је једина особа на свету!

Потенцијалне сродне душе: Рак, Јарац, Девица и Рибе.

Близанци

Сродна душа Близанца: неко интелигентан, са смислом за хумор и довољно различит како би ствари биле занимљиве

Близанци могу да буду врло избирљиви када се ради о њиховом партнеру, тако да би требало да се осећају посебнима ако вас одаберу. Њихова идеална сродна душа је неко ко је забаван, паметан и занимљив. Помаже ако сте довољно различити како никад не би имали устајао или досадан однос!

Потенцијалне сродне душе: Лав, Вага, Ован и Водолија

Рак

Сродна душа Рака: интелигентна, нежна и сензуална душа са саосећајним срцем

Рак има огромно срце и много љубави коју може дати … али ако желите заиста да га освојите, мораћете да можете да вратите услугу. Потребан му је неко ко је довољно интелигентан да осваја његов ум, али и довољно нежан да би се осећао посебним и вољеним. Нема пуно времена за себичност тако да његов идеалан партнер такође мора да буде нежан и саосећајан.

Потенцијалне сродне душе: Шкорпија, Бик, Рибе и Девица.

Лав

Сродна душа Лава: неко ко је сигуран у себе, тајанствен и способан да задржи његову пажњу

Лав је безнадно привучен тајанственим особама које прште од самопоуздања. Он жели некога ко је спреман за авантуру и ко се не боји ризика. Али, такође, жели некога ко је довољно интригантан да му заокупља пажњу и да се непрестано радује ономе што следи.

Потенцијалне сродне душе: Близанци, Вага, Стрелац и Ован.

Девица

Сродна душа Девице: неко софистициран, сложен, амбициозан и потпуно посвећен

Сродна душа Девице је неко сложен и софистициран попут луксузног француског вина. Али та особа такође треба да буде амбициозна и друштвена, а не неко ко се по цео дан само жали и не постиже апсолутно ништа. Пре свега, Девици је потребан неко ко ће бити једнако предан односу као што је и она!

Потенцијалне сродне душе: Шкорпија, Јарац, Рак и Бик.

Вага

Сродна душа Ваге: неко ко добро изгледа, ко је паметан и пун самопоуздања

Вага има високе стандарде када је у питању љубав и неће пристати на било шта. Њена сродна душа вероватно ће бити неко ко има изглед, мозак и самопоуздање. Они воле физичку лепоту јер имају око за естетику. Ваге су интелигентне и спори умови им брзо постану досадни. Желе некога ко зна шта жели!

Потенцијалне сродне душе: Близанци, Водолија, Стрелац и Лав.

Шкорпија

Сродна душа Шкорпије: неко ко га може изазвати и испунити његову потребу за страшћу и интензитетом

Кад сте с Шкорпијом, његова љубав је дубока, интензивна и потпуно безусловна. Али, треба некога ко га изазива и храни његову страст. Његова идеална сродна душа је дубока, маштовита особа која размишља и осећа се дубоко, али која не открива нужно све своје карте одједном. Они воле мало мистерије и интрига и такође су безнадно привучени оштром интелигенцијом.

Потенцијалне сродне душе: Риба, Девица, Јарац и Рак.

Стрелац

Сродна душа Стрелца: Особа отвореног ума и слободног духа која не покушава да га промени

Стрелци цене своју слободу и независност и не треба им неко превише посесиван ко ће им висити за вратом. Њихова идеална сродна душа је неко ко воли забаву и приступа животу отвореног ума. Не воле бескрајна правила и рутину нити им треба неко ко ће покушати да их промени или поправи као да су пројект. Њихова сродна душа је неко ко их може изградити и кога могу повести на пут, а не неко ко жели да сам исече крила.

Потенцијалне сродне душе: Лав, Водолија, Ован и Вага.

Јарац

Сродна душа Јарца: елегантна, отмена и интригантна душа са стилом која може окупирати његов ум и остати верна до краја

Јарац се не плаши да буде избирљив када се ради о љубавницима. Његов идеалан партнер мора да има нешто елеганције и стила и буде поносан на то што јесте. Такође би требало да буде интелигентан, али изнад свега, треба да буде поуздан и веран јер Јарцу је потребан неко на некога на кога може рачунати.

Потенцијалне сродне душе: Рибе, Бик, Девица и Шкорпија

Водолија

Сродна душа Водолије: Посвећена особа која воли забаву, с уврнутим смислом за хумор и талентом за кување

Идеална сродна душа Водолије треба да има забавну и екстровертирану личност и мора да буде расположена за повремену авантуру. Такође га страшно привлаче оштроумне особе које имају уврнути смисао за хумор. Ако можете да је насмејете, можете је натерати на скоро све. Ако знате да кувате, то је такође велики плус, јер Водолија јако ужива у храни.

Потенцијалне сродне душе: Вага, Ован, Близанци и Стрелац

Рибе

Сродна душа Риба: Самоуверена особа креативног ума која је на њиховој таласној дужини

Рибе живе у свом свету и никад не схватају живот превише озбиљно. Њихова идеална сродна душа је особа са здравом дозом самоувереношћу, дивљим и креативним умом, и способношћу да мисли нелинеарно. Највише од свега треба им неко с киме се могу повезати и комуницирати на дубок и смислен начин.

Потенцијалне сродне душе: Рак, Јарац, Бик, Шкорпија

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas