Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Најемотивнији хороскопски знаци: Пазите на њихова осећања

Неки хороскппски знаци су посебно емотивни

1655991953_woman-1869534_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Да ли често осећате велико саосећање и емпатију према другима, па чак и ако их не познајете? Плачете уз романтичне филмове? Ово све може да укаже на то да сте високо емотивни.

Високо емотивни људи су веома осетљиви, а четири хороскопска знака имају посебно изражене ове карактеристике.

Ован

Ватра је њихов елемант, изгледају снажно, али испод њихове чврсте спољашњости, крије се изузетно осетљива и емотивна особа која дубоко осећа бол других. Људи са овим хороскопским знаком брзо реагују на све како би задржали своју тврдоглаву личност, али након што изађу из јавних места, знају да се емотивно сломе.

Прочитајте још: Пет НАЈОПАСНИЈИХ хороскопских знакова: Воле доминацију, а њиховог беса се треба чувати

Рак

Један од најосетљивијих знакова зодијака је Рак. Ови људи деле своја осећања само са блискима особама и потребно им је много времена да се излече "сломљено срце".

Рибе

Рибе су меког срца и веома емотивне. Све интензивно осећају и лако се везују за друге. Људи су од помоћи, имају много разумевања и љубави.

Прочитајте још: Нумерологија КУЋНОГ БРОЈА предодређује судбину породице: Проверите које вибрације доминирају вашим домом

Шкорпија

Рођени у Шкорпији су јако осетљиви. Не желе да повреде друге и зато се никада не свађају и не говоре лоше речи.  Људи са овим хороскопским знаком су изузетно саосећајни који од свих очекују љубазно понашање. Када то не успеју, осећају се рањено, пише Пинк Вилла.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas