Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Најгоре љубавнице хороскопа: Који знак је КРАЉИЦА ДРАМЕ, а ко изузетно љубоморан?

Даме у ова три хороскопска знака сматрају се најгорим љубавницама хороскопа.

1637749576_shutterstock_559872940.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Даме које увек траже пажњи више, ситничаве су и гуше партнера , љубоморне су и посесивне!

Девице

На првом месту су Девице. Педантне и уредне, са стабилним мислима и емоцијама, али увек, увек имају неку замерку. Траже длаку у јајету (понекад и дословно xаxаxа). Веза са њима одише стабилношћу, али испод тога се крије напорна дама која ће партнеру замерити готово све од тога зашто ниси савршено подшишан, зашто ниси опрао кола, зашто си ту шољу ставио овде, а не тамо ама баш у свему траже грешку. То раде јер су оне на неки начин војници. Исто то очекуку и од партнера. Сеx са њима је на неки начин стерилан и ретко када знају да се препусте скроз на скроз јер увек имају неку сумњу како у себе тако и у партнера.

Прочитајте још: Овако се свете хороскопски знакови: Њихова освета највише боли

Рак

Затим следе Рачице. Океан љубави, нежности и пажње са савршеним оклопом. Када емотивни партнер пробије тај оклоп, а постиже само поверењем и истим погледима на живот тада наступа дама Рачица која толико пажње тражи да партнер дословно мисли да је у епицентру кукњаве и размажености. Као оно незасити дете које тражи и ту бомбону иако је добио све бомбоне. Увек је несигурна у себе, то преноси и на партнера. Довољан је један несавршен поглед по њој или да је баш у том тренутку не ухвати за руку и наступа драма. Повлачи се у свој оклоп и тугује. Она не напада већ је повечена и утучена. И тада опет тражи пажњу и да јој партнер чита мисли. У сеx не зна да покаже "ону жену мачку" а о нечему више нема ни говора!

Дама Бик

Жена у знаку бика је са најсавршенијим атрибутима. Са дивним бујним грудима и са савршено уским струком. Њена можда једина мана је њена љубомора. Она никада не одаје тскав утисак. Она је весела, динамична, сензуална а љубомору крије ко змија ноге. То је оно што гуши партнера. У сеx за разлику од даме Рачице и Девице нема границе и предрасуде. Потпуно се предаје партнеру. Али њени напади љибоморе који заиста никада нису на прву лопту , су јаки и дубоки. Дословно раздире мозак партнеру!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas