Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најгоре особине СВАКОГ ХОРОСКОПСКОГ ЗНАКА: Стрелчеви желе све САД И ОДМАХ, ЛАвови ЗАВИСНИ ОД ПАЖЊЕ

Сваки знак има своју мрачну страну

1682774170_shutterstock_2111349752.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Сваки хороскопски знак има прилично универзалну слабу тачку. Ипак, и наше врлине и мане нас чине баш таквим какви јесмо, али постоје неке особине којих бисмо се радо одрекли, барем с времена на време, јер нам само непотребно отежавају живот. Тако сваки хороскопски знак има изразито посебну слабост на којој само треба да поради.

Ово су три најгоре навике сваког хороскопског знака:

Ован - пребрзи на језику

На послу, у везама или пријатељствима често се нешто излетите без претходног размишљања. Прекидате друге кад желите нешто да кажете, а то је непристојно. Кофеински си зависник и без кафе сте лоше воље и не радите ништа пре него што је попијете.

Бик - зона комфора пре свега

Не слушате како треба и зато често стварате погрешне судове или потпуно претерано реагујете. Куповину доживљавате као неку врсту терапије, која вас често финансијски гура до крајњих граница. Веома се плашите промена и тешко напуштате своју зону удобности, чак и ако сте тамо заправо несрећни.

Близанци - све напола

Готово увек половично радите ствари јер вам тако брзо досаде да једва да икада завршите започето. Превише размишљате и често сте опседнути стварима које заправо уопште нису проблем. Волите да причате приче, а и о другима, због чега вас многи етикетирају као трачару.

Рак - превише трпи

Увек сте ту за друге, а властите проблеме гутате у себи како никоме не би били на терету. Често почнете да мењате ствари тек кад ти је већ пиштољ уперен у вас. Веома сте осетљиви, што је изврсна особина, али би требало да постанете мало хладнији и чвршћи, јер ствари схватате превише лично.

Лав - самообожавање

Не смете да изгубите! Ваша амбиција вас издваја, али морате да научите да не будете тако лоше расположени када нешто не иде како желите. Зависни сте од тога да вас сви препознају – и о свом приказу на друштвеним мрежама. Понашате се тврдо и неприступачно из страха да ћете да покажете своју нежну страну.

Девица- тренирање строгоће

Престроги сте према себи. Имате перфекционистичке захтеве према себи и другима. Врло директно критикујете, што брзо повреди друге. Ви сте организацијски залуђеник.

Вага - хармонија на властиту штету

Не можете да кажете "не". То доводи до тога да желите свима да удовољите и да завршите потпуно исцрпљени, наводи Мисс7. Зависни сте о хармонији, али постоје ситуације у којима не можете да избегнете сукобе како би се заузели за своје интересе. Можете да будете крајње леји и да одлажете све док кућа не почне да гори.

Шкорпија - затворена књига

Ви сте затворена књига, врло се нерадо отварате, чак и људима који су вам блиски. Можете да имате чисту контролу, али вам очајнички треба да се опустите- у властитом животу и у односима с другима. Невероватно сте ентузијастични. Особу у коју сте заљубљени, покушавате да "поседујете" и не желите да је делите са другима.

Стрелац- све, сада и одмах

Стрпљење вам уопште није јача страна, ако нешто желите, желите то одмах – а ако се пренаглите, често нешто упропастите. Не волите да вас спутавају. Будући да не можете да одбијете туђи захтев, дајете обећања за која већ знате да их нећете одржати. Ваше речи могу јако да повреде јер дајете потпуно нефилтриране повратне информације.

Јарац - амбиција на квадрат

Волите да се жалите и првенствено видите лошу страну ствари и ситуација. Кад вас нешто мучи не можете да станете док се проблем не реши. Понекад би вам ноћни сан помогао више од ваше тврдоглаве упорности. Толико сте амбициозни да често не осећате када је доста.

Водолија - још само једна, па више нећу

Често нисте присутни, можете да се изгубите у мислима и тада баш и не слушате друге. Након што сте формирали своје мишљење, ништа и нико га не може променити. Још само једна епизода на Нетфликсу, још један покцаст или поглавље у књизи—можете да се заразите невероватно брзо, што често резултира недостатком сна.

Рибе - рокови, шта је то?

Ви сте сањари и волите да романтизујете. Будући да у свима видите само добро, често сте повређени. Волите да одлажете договоре и рокове што је дуже могуће. Док се на крају цела кула од карата не сруши на вас и уопште не знате како ћете све да успете. Морате да научите да боље управљате својим новцем. Чак и ако не марите превише за реалност и планирање, то би вам уштедело много непотребног стреса, наводи Мисс7.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas