Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈОСЕТЉИВИЈИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ: Они су јако савесни и стално угађају другима

Ево који хороскопски знаци спадају у ову групу

1689939456_shutterstock_2187950329.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сматрате ли себе осетљивом особом? Да ли сте превише забринути како ће други људи да реагују? Бринете ли се да ћете погрешити и ненамерно их повредити? Када сте врло осетљива особа, све (или ништа) од тога може бити истина.

Могли бисте претпоставити да су сви осетљиви људи интроверти, али постоји много отворених, друштвених људи који су осетљиви. Они такође могу бити емпатичнији или емоционално реактивнији од других.

Што се тиче најосетљивијих хороскопских знакова у астрологији, ове особе имају натпросечне манире, врло су савесни и ствари процесуирају на дубљем нивоу. Оријентисани су на детаље, а често користе одређене тактике, као што је угађање другима, како би избегли критику.

У наставку доносимо пет знакова зодијака који су осетљивији од других:

Рак

Ракови су као једно велико клупко емоција, и то не само својих емоција. Емоционално су реактивнији од готово било којег другог знака зодијака и склони су да брину о томе како ће други људи да реагују када се суоче са изазовима или негативним догађајима. Ракови су изразито емпатични и дубоко осећају туђу бол.

Рибе

Рибе су врло осетљиве јер имају тенденцију да процесуирају ствари на врло дубоком нивоу. Такође су изузетно интуитивне и саосећајне, брину о другим људима и увек желе да дају све од себе за њих.

Вага

Једна од карактеристичних особина врло осетљивих људи је њихова неспособност брзог доношења одлука - а то је Вага. Дуже им треба да донесу одлуку јер морају да одвагају сваки могући исход. Ваге се још више узрујају када донесу одлуку, а она се покаже као лоша. Погрешна одлука може да прогања Вагу јако дуго.

Близанци

Близанци су склони да ствари схватају лично. Ако се неко не проведе добро на забави коју Близанци организују, осећаће се као да је то њихова кривица. Увек су јако свесни туђих осећања и никада не би хтели да учине нешто чиме би узнемирили друге.

Девица

Врло осетљиви људи су оријентисани на детаље, што је истакнута карактеристика Девице. Врло су свесни своје околине и могу да виде негативност тамо где је нема. Они су кривудава, замршена конфигурација емоција и никад не знате када бисте могли да их покренете.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas