Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈСМИРЕНИЈИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ: Они знају како треба да реагују у тешким ситуацијама

Четири хороскопска знака које одликује смиреност и сталоженост

1695120730_shutterstock_2064084155.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Неколико хороскопских знакова импонује својом мирноћом и сталоженошћу, чак и у напетим ситуацијама.

Ово су четири хороскопска знака које одликује смиреност. Они имају одличне вештине за управљање тешким ситуацијама.

Близанци

Пошто су Близанци невероватно друштвени, знају како да се носе са различитим људима и ситуацијама.

Они се не зноје када ствари крену по злу, али су свесни и проактивни када је у питању управљање тешким људима или ситуацијама.

Вага

Баш као и Близанци, Ваге су веома друштвене. Имају пуно пријатеља и добро процењују карактер. Када упознају некога, одмах могу да процене његове снаге и слабости.

Такве вештине им омогуц́авају да се лако носе са тешким ситуацијама.

Шкорпија

Шкорпије су увек свесне свог окружења, чак и у свакодневном животу. Никада не спуштају штит и зато су, кад год се нађу у тешкој ситуацији, спремни за такву ситуацију.

Пошто увек посматрају људе, склони су да покупе много вештина од различитих људи што их оспособљава да се носе са кризом.

Стрелац

Стрелчеви настоје да остану мирни и прибрани усред кризе. Не дозвољавају да их тешка ситуација порази и брзо размишљају у тренутку.

Они су одлучни, бистре главе и фокусирани.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas