Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ФИНАНСИЈСКИ ХОРОСКОП: Три хороскопска знака која имају највише шансе да се обогате

Ево о којим припадницима Зодијака је реч

1692098158_shutterstock_342337859.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Према астрологији, неки хороскопски знаци имају огромну шансу да се обогате. Форбсова листа о женама, које су самостално зарадиле милијарду, показало да се неки хороскопски знаци ту доминирају. Ево о којим је хороскопским знацима је реч:

ЈАРАЦ

Ово није толико изненађење јер је овај знак сам по себи огроман материјалиста. Важе и за веома вредне људе и да им ништа не може стати на пут материјалног богатства. Они су проницљиви, одлучни и амбициозни. Воле раскош и лагодан живот, те се за њих сматра да увек иде прво новац па тек љубав, пише Нај Жена.

ЛАВ

Лавови су такође веома амбициозни и имају своје циљеве које ће због свог хедонизма сигурно испунити. Особе рођене у овом знаку теже томе да буду успешни и да их други људи цене и да им се диве. Сјајне су вође и урођено им је да знају један корак испред свих. Због свих тих њихових карактеристика, људима није проблем да им препусте све и угледају се на њих.

ШКОРПИЈА

Снажне су и неустрашиве и могу да буду јако тежак противник када им станете на пут. Не воле да раде за друге људе, не подносе ауторитет, па се јако често одлучују за сопствени бизнис. Иако причају да има метеријална страна није битна, у дубини душе желе огроман новац који ће оставити генерацијама иза себе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas