Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Највећа ЗЛОПАМТИЛА Зодијака: ТРИ знака која се најдуже љуте - не смете их узимати здраво за готово

Ако једном изневерите њихово поверење, тешко ћете га повратити

1667744531_horoskop-peofimedia-ljutnja.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Негативне мисли барем једном су нам пролетеле кроз главу и не можемо да из избегнемо, а да их заувек не задржимо у својим срцима. Иако је релативно лако цео живот се љутити на неког, потребно је много храбрости да се опрости и заборави. Ова три хороскопска знака најдуже се љуте.

Близанци

Близанци су особе доброг срца, али су познати по томе што се дуго љуте. Они су чврсте нарави и неће лако заборавити шта им је неко учинио. Ако сте били с Близанцима, знате колико се љуте када их неко узме здраво за готово.

Прочитајте још: Којим ПОРОЦИМА су склони хороскопски знаци? Некима је СЛАБА тачка коцкање, неки су варалице, а неки могу бити зависни од СЛАТКИША и шопинга

Бик

Бикови такође не опраштају лако људима. Верују да ако особа има способност да их једном повреди, то може да уради поново.  Зато више воле да прекину везу с особом која их је повредила, намерно или ненамерно.

Јарац

Јарци не опраштају лако. Ако сте једном изневерили њихово поверење, можда ћете морати да проведете остатак живота покушавајући да повратите.  Памтиће све што им је неко урадио, а можда ће вам се чак и осветити. Међутим, ако сте љубазни према њима, они су најбољи људи које ћете икада упознати. Они само верују у то да како поступаш с људима, тако ће ти се и вратити.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas