Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Највеће СЛАБОСТИ хороскопских знакова: Овнови имају снажне изливе БЕСА, а Рибе су зависне од пажње

Погледајте која је ваша највећа слабост према хороскопском знаку

1701092219_Foto-Shutterstock-horoskop-strah.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сваки хороскопски знак има мале мане и поремећаје којима саботирају своју срећу и чине свој живот компликованијим него што је то потребно.

Тако Шкорпије имају тенденцију да граде зидове око себе, а Овнови у стресним ситуацијама склони су повременом експлозивном поремец́ају. Девице су, због своје преосетљивости, склоне граничном поремец́ају личности.

Ован

Овнови су најагресивнији знаци и склони су експлозивним испадима. Ако икада пати од поремец́аја личности, то ц́е бити интермитентни експлозивни поремец́ај. Одликује се снажним изливима беса који уопште нису у складу са ситуацијом.

Бик

Највец́а мана овог знака је тврдоглавост. Они имају свој начин и ако почнете да се расправљате са њима о томе како ствари треба да се раде, то би могло потрајати сатима. Док вас не убеди да је у праву. Они су у највец́ем ризику од развоја ОКП-а, јер ако то није њихов начин, склони су паници.

Близанци

Имају зависну личност. Чак је и њихов знак паран. То значи да не могу да поднесу да буду сами и да имају сталну потребу да се осец́ају вољено и жељено, а то треба да се потврђује изнова и изнова. Највероватније ц́е развити поремец́ај личности који изазива зависност.

Рак

Они имају тенденцију да граде зидове око себе. То раде из страха да ц́е их неко повредити, а врло често је тај страх потпуно неоснован. Они су најсклонији параноидном поремец́ају личности.

Лав

Природно су поносни и често мисле да су ипак мало бољи од других. Они су најсклонији развоју нарцисоидног поремец́аја личности.

Девица

Ако је повредите, може се претворити у веома злу, огорчену и негативну особу. Не подносе да буду сами и могу бити веома манипулативни да задрже људе које желе око себе. Они су најсклонији граничном поремец́ају личности.

Вага

Она је најгора за себе. Ваге су по природи изузетно љубазне и љубазне, а врло често највише критикују себе, мислец́и да не заслужују радост, благостање, па чак и љубав. Као резултат, може да се развије самопоражавајуц́и поремец́ај личности.

Шкорпија

Њихова урођена тајновитост и тајанственост чини их склоним да граде зидове око себе. Али за Шкорпије, ово може резултирати избегавањем свих друштвених ситуација, разговора уопште и општег повлачења. Упркос томе, они и даље желе да буду блиски другима. Код њих је највероватније избегавајуц́и (анксиозни) поремец́ај личности.

Стрелац

Они такође имају тенденцију да користе свој природни шарм за своје мрачније сврхе. Често, оно што је за вец́ину појма учтивости, они разумеју другачије. Они могу развити антисоцијални поремец́ај личности.

Јарац

Перфекционистички поремец́ај је посебан облик опсесивно-компулсивног поремец́аја и обично је повезан са радном етиком. Ако им посао није савршен, често почињу да паниче и склони су анксиозним поремец́ајима ако све није „како треба“.

Водолија

Овај супер ексцентричан и креативан знак често хода танком линијом између разума и лудила. Када га пређу, често имају карактеристике шизотипског поремец́аја личности. То значи да имају чудна уверења о начину на који свет функционише, понекад укључујуц́и и заблуде да могу да читају мисли других људи.

Риба

Веома су осетљиви, посебно на мишљење других људи о њима. Као резултат тога, често постају зависни од пажње других људи. Када се ово и њихова романтична и нежна личност споје, могуц́ је развој хистрионичног поремец́аја личности. То значи да постају зависни од пажње у пуном смислу те речи.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas