Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕЋЕ ИМ БИТИ ЛАКО

НАЈВЕЋИ БАКСУЗИ У 2022: Ко остаје без партнера, а ко без новца открива кинески хороскоп

Откријте шта вам предвиђа кинески хороскоп и будите спремни за све препреке које долазе.

1640091330_________Untitled.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Онима који су спремни да напорно раде, Тигар, симбол 2022. године, донеће срећу. Остали ће морати да се потруде да држе главу изнад воде и преживе могуће проблеме и неуспехе. Неколико знакова зодијака треба да буду посебно опрезни.

Во

Волови у 2022. години морају да провере сваку информацију и да буду веома опрезни у склапању послова – велика је вероватноћа да ће се завршити неуспешно. Пријатељи и рођаци ће инсистирати да представници овог знака преузму додатне финансијске обавезе. Неће им бити лако.

Тигар

Тигрови ризикују да окрену пријатеље против себе и изгубе "савезнике" у 2022. Такође су могући и проблеми у љубави, чак је и појачана агресија. Не би требало да преузимају све бриге на себе и да се троше, боље да се посаветују и расподеле обавезе. Никако им се не препоручује ни да се упуштају у непромишљене куповине, трошкаре новац или чак позајмљују. 

Коза

Коза је најбоље да се у новој години повуче и буде посматрач, никако да се меша у туђе сукобе и посредује. Ако се и сами нађу у незгодној ситуацији и буду приморани да се супротставе некоме, спор нека решавају мирним путем, иначе ће скандали дуго трајати и уништити им репутацију.

Петао

Петао у 2022. години може ући у сукоб са Тигром због жестоког темперамента који не може да обузда. У другој половини године требало би да се клони великих куповина и веома пажљиво да рукује новцем. Постоји велика вероватноћа да ће их преварити неко близак, пријатељи или рођаци. 

Пас

Посебну пажњу морају да поведу они који су тек започели љубавну везу. Према кинеском хороскопу, велике су шансе да ће Пас наићи на несталног партнера који ће их преварити и сломити им срце. Будите на опрезу и не верујте у све што вам каже, склон је лагању.

(Србија Данас)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas