Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Највећи хипохондри зодијака: Овај знак је број један

Неки хороскопски знакови имају предиспозиције да буду хипохондри

1665389807_profimedia-0513295140.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Девица

Девица је највећи хипохондар Зодијака. Често ћете је срести у домовима здравља и болницама. Стално иде на неке прегледе и умишља да је болесна. У неким случајевима то може прећи и у опсесију.

Зато стално чисти свој дом, свако мало пере руке, боји се вируса, бактерија, обавезно се вакцинише против грипа и затвара се у кућу чим неко спомене вирус. Ако имате високу температуру ни не помишљајте да зовете Девицу.

Прочитајте још: Одлично се сналазе сами: Четири хороскопска знака која обожавају самоћу

Јарац

Њима је најтеже да изађу на крај с сопственим страховима. А један од њих је и страх од болести. Све је у реду док је здравља – рећи ће вам Јарац. Ипак, његов страх од болести је толико јак да им је тешко да се са њим суоче, зато често избегавају одлазак од лекара.

Јарчеви ће радије сурфовати интернету и тражити објашњења за симптоме које осећа. Од обичне цревне вирозе направиће прави хаос. Панично се боји немоћи, а болест је за њега управо то. Неспособност да буде самосталан и да не зависи ни од кога.

Рибе

Рибе су склоне умишљању ствари. Имају бујну машту и често виде оно и чега нема. Тако је и с болестима. Лако падну под утицај панике, па ће и у овој епидемији коронавируса пронаћи разлог зашто нешто не могу учинити.

Отићи ће на боловање, осамиће се и избегаваће контакте с другим људима. Рибе некад потајно уживају у немоћи, па им хипохондрија некад добро дође као изговор. Воле да се неко брине о њима, склоне су самосажаљевању, па умишљање болести за њих има итекако смисла, пише 24сата.хр.

Рак

Ракови не размишљају о болестима, све док се не појаве озбиљније здравствене сметње. Е тада настаје паника.

Зна да не сме да сурфује по интернету јер ће тако доћи до информација које могу указивати на најгоре. Склони су да сакрију од других да нешто није у реду и да се не осећају најбоље. Ипак, страх од најгорег му не да мира. Због своје преосетљивости и склоности замишљању најгорих сценарија, хипохондрија их ретко може заобићи.

Прочитајте још: Ови хороскопски занкови паметно купују: Не воле да расипају новац

Вага

Ваге нису паничари кад је у питању здравље, али здравствене сметње и склоност умишљању болести им помаже у нечему. Реч је о привлачењу пажње. Погледај ме, помози ми, буди уз мене, воли ме – болест Вагама служи да буду у центру пажње.

Они кашаљ претварају у озбиљан бронхитис, а температуру у опасну упалу плућа у нади да ће вољена особа оставити све и доћи да их негују. Код доктора неће отићи, осим ако ствари не оду предалеко. Рећи ће, није то ништа, проћи ће, само буди уз мене, то ме лечи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas