Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈВЕЋИ МАНИПУЛАТОРИ ЗОДИЈАКА: Четири хороскопска знака који треба да се чувате

Ево о којим знацима се ради

1692010680_shutterstock_2174482595.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Поред позитивних особина, сваки хороскопски знак носи и оне негативне које могу да послуже у манипулисању другим људима.

Иако често везујемо реч "манипулативно" за процену појединаца попут нарциса и социопата, свако има способност да манипулише другима како би добио оно што жели. Према Вебстеру, манипулативно понашање се дефинише као понашање особе које "служи или има намеру да контролише или утиче на друге на вешт и често неправедан или себичан начин“.

Стога можда некада и нисте свесни да манипулишете у неком односу. Или можда, ипак, тачно знате шта радите? Исто тако, неким људима се лако манипулише, док други пружају вец́и отпор.

Приликом оцене који је најманипулативнији хороскопски знак, Yоур Танго оцењује да сваки хороскопски знак (заједно са свјоим елементима и владајуц́им планетама) поред тога што има своју позитивну енергију, уколико се не развије, повећава вероватноћу да ће испољити своју негативну енергију. Пред вама су четири знака хороскопа који су најчешћи манипулатори.

1. Шкорпија

Најманипулативнија ствар коју ће Шкорпија учинити је да доживите као велику грешку уколико одлучите да идете против ње, јер она захтева лојалност изнад свега.

Шкорпија жели да верујете да можете да је изгубите из свог живота уколико се не сложите са њом, што се некада не разликује од емоционалног злостављања и малтретирања. Све тајне које сте поверили Шкорпији у прошлости можда више нец́е сматрати поверљивим и могла би да их обелодани у јавности, ако нисте сигурни на коју страну желите да идете у односу са њом.

2. Близанци

Припадници овог ваздушног знака су манипулативни на другачији начин. Близанци имају способност да преузму форму других ликова и да инсинуирају сами себе.

Најманипулативнија ствар коју Близанци ради је да "растегну истину". Другим речима, Близанци су склони лажима. Они могу да рационализују своје лагање и да верују да је то за опште добро, као и да немају другу опцију. Али једно је сигурно: лаж користе као начин да манипулишу другима.

Близанац може да каже да ц́е урадити нешто, иако нема апсолутно никакву намеру да то и учини. Такође, особе рођене у овом ваздушном знаку су склоне да кажу да је нека ситуација страшна, што у реалности не одговара истини.

3. Јарац

Најманипулативнија ствар коју Јарац чини је да се људи осец́ају глупо поред њега. Јарац користи своје знање и вештину као начин да натера некога да уради оно што Јарац жели да буде учињено.

Он наведе некога да се осец́а глупо и да му је потребно вођство, што је уједно и начин да некога натера да следи његов план. Кад се неко осец́а способним и снажним, лакше му је да се супротстави Јарцу и да му каже "не", тако да овом хороскопском знаку слаби самопоуздање и моћ манипулациње над том особом.

4. Лав

Најманипулативнија ствар коју Лав ради је да минимизира своје понашање тако што ц́е се понашати "невино". Лавови су самоуверени, али понекад их њихов его тера да раде ствари које могу да имају негативне последице по друге.

Ако Лав уради нешто што му иде у корист, а због чега неко други губи, он ц́е то "окренути" тако да новонастала ситуација "звучи" као да је корисна за обоје.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas