· · Коментари: 0

НАЈЗЛОЧЕСТИЈИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАК: За њих опроштај не постоји, а осветиће вам се када то најмање будете очекивали

Погледајте о ком знаку је реч

1678627894_skorpija.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Када их спопадне нервоза, најбоље је да нестанете из њихове близине. Ако су љути, умеју да буду сурови, па ако неискусно покушате да им помогнете, обрушиће се на вас и показати своју окрутност у пуној снази. Дакле, када су бесни, заобилазите их у ширком луку. Пошто умеју да буду овакви и када им ништа нисте скривили, можете ли да замислите какви су у ситуацијама кад им се лично замерите?

Тада није доста да одете из њиховог окружења - можда је најбоље да промените земљу или контитент. Они се не држе изреке да се "освета сервира хладна" - свете се сад и одмах и то брутално. Погађате о ком знаку се ради. Да, у праву сте, у питању су мистериозне Шкорпије, које носе титулу најзлочестијег хороскопског знака.

Шкорпија, која је и иначе себична и негативна, често се повлачи од људи у чијем друштву јој је непријатно, али чињеница је да воли да трачари када јој се за то пружи прилика. 

Веома су неповерљви, али ако вас заволе руше све баријере. Нема ствари које неће урадити за своју другу половину. Ипак, своје не воле да деле ни са ким, па умеју да буду веома љубоморни и посесивни у љубави.

Шкорпије су веома вредне особе, али и брутално искрене, а лаж најдубље презиру. За њих кажу и да су прави детектори лажи, па боље и не покушавајте да им кажете нестину.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.