Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Недеља- Сунчев дан 01.јануар 2023: Венера је владарка жеља, ЗАМИСЛИТЕ СВОЈУ БУДУЋНОСТ

Идеалан за креацију ваше нове будућности

1672566333_shutterstock_1209883354-Venera.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Венера коњункција- Плутон у Јарцу, ретроградни Меркур.
Данас сте као магнет, који самим својим постојањем привлачи највеће жеље вашег срца.
Маштарите цео дан о томе како би волели да изгледа ваш нови живот. Како би волели да се осећате, како би уживали у свом дану, како би волели себе и друге кад би срце било сасвим отворено, и знало само за љубав.
Последњи пут када су се транзитна Венера и Плутон дружили преко аспекта коњункције, било је у марту 2022. Недавно Венера је имала аспект и са Меркуром из Јарца и Нептуном из Риба, те је ту доста пала под утицај емоција и страсти, што за знак Јарца баш и није чест случај, јер он ипак уме да дисциплинује себе, и да не дозволи да му осећања се мешају са здравим разумом и логиком. На тај начин он губи контролу, и на неки начин настаје хаос у његовом животу ( ипак је Јарац под владарством Сатурна, планетом ограничавања и одбијања, а овај транзитни Сатурн је јак, у знаку је свог седишта, у знаку Водолије). А сада ће тако дисбалансирана Венера пасти у руке Плутону, господару Хада, а можда ће му врло радосно отрчати у загрљај. Са Венером се никад не зна...

Прочитајте још: Хороскоп за недељу, 1. јануар: Шта нам "приређују" зведзе за први дан нове године?

Фото: Схуттерстоцк

Она је богиња лепоте и љубави, а он бог подземља. Али, постоји много више сличности него што можете и да предпоставите, само треба мало исчитати митологију и све ће вам бити јасније. Исто тако, ако само гледамо Венеру, на пример у Ђотишу, она је између осталог и господарица и учитељица демона, а неко не може да буде господар и учитељ некоме, ако и сам макар делимично није такав по природи, зар не?
Додатно, Венера је владарка наших жеља, и без жеља човек се осећа празно и бесциљно… па тако, због жеља које хоћемо да испунимо себи, врло често западамо у проблеме, опасности и емотивне провалије. И зато често, овај „страшни и тешки“ Плутон поред Венере на крају испадне 'мала беба'.

Прочитајте још: ВЕЛИКИ ГОДИШЊИ ХОРОСКОП за 2023. годину: Ракови имају велику могућност за ПОТОМСТВО, многе Ваге улазе у БРАК, а један знак очекују непријатни догађаји

Обоје такође 'објављују рат' свима онима који им не узвраћају наклоност и љубав, на начин на који они то желе. Било милом, било силом, свако на свој начин  воле да се свете, јер осећање освете је жеља, а обоје су пуни ега и жеља.
Обоје користе своје моћи да заваде и владају, обоје се користе не баш фер-плеј поступцима ( уцена, мито) да би постигли жељени цил.  А и обоје из чисте досаде често се мешају у туђе животе, само да би се забавили са хаосом који су направили људима. Оно у чему се разликују, је став према породици, посебно деци. Венера је плодна и могла је имати деце , а Плутон наравно као бог смрти није, те је тако он неплодан.

Фото: Схуттерстоцк

Ова данашња коњункција Венере и Плутона нас учи да негативне мисли могу у животу призвати велике трагедије. Све оно о чему мислимо и размишљамо опсесивно нон-стоп, на корак је од манифестације, конкретног дешавања у реалном животу, што наравно није добро. Јер ако су то панична или мрачна размишљања, наша и овако напета свакодневница може да постане још тежа, а то нам заиста не треба, зар не?  Зато, данас, обратите пажњу о чему мислите, и шта би тим мислима могли да призовете да вам се појави на вашем животном путу.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas