Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Лавове очекује занимљива романса, а Рибе притисци на послу

Сазнајте шта вас очекује од 9. до 15. октобра

1696760087_horoskop-i-osecanja.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Најсрећнији хороскопски знакови ове недеље биће Близанци, Рибе и Бик, а ево шта оћекује остале у периоду од 9. до 15. октобра.

ОВАН

ЉУБАВ: Искрени савети добрих људи помоц́и ц́е вам да пребродите овај помало досадан љубавни период. Многи ц́е посегнути за практичном књигом у којој ц́е пронац́и низ корисних упутстава за приватни живот. Примењивац́е их тек касније када буду са неким.

КАРИЈЕРА: Могуц́а је вец́а материјална добит, која ц́е вас оснажити и подстац́и да радите још преданије. Ви цените свачији труд, али оно што је постигнуто овога пута сматрац́ете пре свега својом заслугом. Међутим, пронађите начине да наградите друге око себе.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Није злато све што сија.

БИК

ЉУБАВ: Неки могу доживети искушење тајне еротске љубавне везе или сакрити наклоност према некоме јер тако одређују правила понашања. У сваком случају, није баш типично за вас. Моралне сумње ц́е пратити ову ситуацију током целог дана.

КАРИЈЕРА: Имате све отворенији пут за професионални развој. За неке ц́е се то показати као боље повезивање и сарадња са људима из струке или са странцима. Биц́е и оних који ц́е због посла мало путовати.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Чувајте своју енергију.

БЛИЗАНЦИ

ЉУБАВ: Пред вама су дани добрих, али не великих љубавних прилика. Искористите их тако да ојачате поверење између вас и партнера. Такође је потребно применити самоконтролу јер ћете повремено реаговати како не треба. Размислите о свему.

КАРИЈЕРА: Уследиће подршка других за оно што радите, али уз њу ће доћи и потреба да се направите мало важни. Нема потребе за тим. Радије само радите, а касније пустите друге да вас хвале. Тако ће све бити веродостојније.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Уживајте у спорту и у животу.

РАК

ЉУБАВ: Ових дана пратиће вас лепе љубавне прилике. Искористите то да уживате или да неком изразите љубав. Неки ће повремено осећати недостатак атракција, па ће радо смишљати догађаје који немају реално упориште. Ако вам је досадно, помозите неком.

КАРИЈЕРА: Доста послова долази свом крају. Припремате се за инвентуру или за затварање пословних фаза. Биће и оних који ће силом прилика отићи на годишњи одмор. Неки трећи ће радити од куће и у томе ће налазити више смисла него у раду у подузећу.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Нађите сваки дан пет минута мира само за себе.

ЛАВ

ЉУБАВ: Бићете занимљиви другима, заводљиви, шармантни и елоквентни. Све су то особине којим можете остварити пријатна познанства, а можда и много више. Немојте самовати јер су ово ваши дани кад имате повећане шансе за љубав.

КАРИЈЕРА: На дневни ред долазе амбиције. Биће и оних који ће дефинитивно привести крају једну фазу свог рада. Нова очекивања су на помолу, али за њихово остваривање требаће поставити и нове темеље.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Идите на сунце и у природу. Освежиће вас.

ДЕВИЦА

ЉУБАВ: Ако желите некога да освојите, будите дискретнији. Ако сте у вези, прец́уткујте партнерову критику. Други део недеље доноси боље љубавне прилике, али још не такве да би се могле разметати. Идите корак по корак и резултати ц́е бити трајнији.

КАРИЈЕРА: Желели бисте да покажете шта знате, али осец́ате да још није време да покажете све своје адуте. У праву си. Неке ствари ц́е испасти боље ако сачекате још мало. Зато их за сада оставите скривене, чак и ако патите од неке фрустрације.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Пред вама је дуг пут.

ВАГА

ЉУБАВ: Чиниц́е вам се да није право време за љубав. Биц́ете у праву, али и ови дани могу донети неки развој ако дефинишете своја љубавна очекивања. Зато се фокусирајте на себе и направите мали интерни инвентар. Испитајте се мало дубље.

КАРИЈЕРА: Они који су се поштено преиспитали знају шта да раде и иц́и ц́е у том правцу. Они који нису размишљали о себи вероватно ц́е се суочити са последицама сопствених амбиција и тек сада схватити где су погрешили. То је корак напред.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Будите љубазнији према људима.

ШКОРПИЈА

ЉУБАВ: Ваш приватни живот ових дана вртиц́е се око ваших пријатеља. Као да ц́ете заборавити да могу бити двоје људи и потпуно ц́ете се препустити групи. Ваша вољена особа би то могла да замери и осец́а се занемарено.

КАРИЈЕРА: Да бисте побољшали оно што радите, морате се отворити и више сарађивати са другима. Став да је неко инхерентно доминантан није добар, поготово не када тако мислите о себи. Радите на сопственој анализи и све ц́е бити јасније, а потом и лакше.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Добро је бавити се спортом.

СТРЕЛАЦ

ЉУБАВ: Чиниц́е се да вам љубав за милиметар измиче из руку. То ц́е вас наљутити и растужити. Треба да схватите да није све у вашем учинку, вец́ да и друга страна има нека права. Нико не воли да буде угњетаван, а ни ваша љубав не занима.

КАРИЈЕРА: Некима ц́е бити понуђено да воде целу ствар и могли би у томе више него добро. Зато не оклевајте, вец́ искористите прилику која је пред вама. Биц́е потребно само припремити неке детаље. Саберите се на време.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Водите рачуна о критеријумима у свему.

ЈАРАЦ

ЉУБАВ: Имаћете добар ветар у леђа кад се о љубави ради. Отвараће вам се многа врата лакше него иначе, бићете позивани на занимљива окупљања и још занимљивија места. Ако сте сами, прихватите позиве и крените међу људе. Они вас чекају.

КАРИЈЕРА: Сарадња с угледним или утицајним људима полако долази у први план. Ви ћете бити важна фигура у целој игри. Зато не будите прескромни, него допустите себи да покажете слободније своје амбиције. Отворите се и будите што јесте.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Повремено предахните.

ВОДОЛИЈА

ЉУБАВ: Засиц́еност изласком упутиц́е вас на мир и повлачење. У свом дому ц́ете се осец́ати најбоље, а ако је поред вас вољена особа, још боље. Они који су и даље сами, више ц́е времена проводити у друштву, али притом се чини да њихова машта нема граница.

КАРИЈЕРА: Да бисте побољшали оно што радите, морате се отворити и више сарађивати са другима. Став да је неко дар од Бога није добар, поготово када тако мислите о себи. Радите на сопственој анализи и све ц́е бити јасније, а потом и лакше.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Идите на излет у природу.

РИБЕ

ЉУБАВ: Схватићете да су понекад довољни и мали кораци да би дошли до нечијег срца. Тако ћете дискретно освајати. Бићете готово невидљиви, а онда кад се покажу резултати, другој страни постаће јасно да сте управо ви особа коју је тражила. Истрајте.

КАРИЈЕРА: Можда ће вам се чинити као да вас притискају са свих страна, но заправо се ради о изазовима на које треба одговорити како би дошли до бољих пословних резултата. Пред вама је мала борба у којој требат да будете борац.

ЗДРАВЉЕ&САВЕТ: Уживајте у животу и у љубави.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas