Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 11. ДО 17. ФЕБРУАРА: Бикови да се пазе љубоморе, Девице очекује динамична седмица, Рибе размишљају о забрањеној вези

Сазнајте шта вам недељни хороскоп предвиђа од од 11. до 17. фебруара, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

1707662453_83333fc37a013c803da95e1f44083aa1fa6ceed4.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте недељни хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о седмичном утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао Ваш владалац Марс, 13. фебруара, улази у крцат знак Водолије, чинећи вас склоним прављењу грандиозних планова. Ипак, поведите више рачуна о правним оквирима пословања, да не бисте дошли у сукоб са законом. Прва Месечева четврт близу некретнице Алгол, 16. фебруара доноси вам финансијске проблеме и ванредне трошкове. Послушајте савет новембарског Стрелца.

Љубав Вољена особа у првој половини недеље не успева да нађе заједнички језик с вама. Средином периода, слободним Овновима може да се удвара заузета особа. Венера која влада вашим емотивним животом, 16. фебруара се приближава Марсу, што појачава страсти али доноси и љубоморне сцене са партнером.

Здравље Нервоза. Подложност повредама.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао Мада ваш владалац Венера, планета новца, 16. фебруара, улази у поље каријере још нећете моћи да спроведете у дело неке промене на послу. Обратите више пажње на то шта потписујете, нарочито ако послујете са особама које носе униформу на раду. Прва Месечева четврт тик уз Уран у вашем знаку, 16. фебруара, доноси проблеме у комуникацији са женама, ма ког пола да сте.

Љубав Позиција Марса, који управља вашим љубавним животом, после 13. фебруара, слободним Биковима доноси бројне сусрете и познанства преко посла. Заузете Бикове очекују љубоморне сцене са партнером, изазване његовом посесивнношћу, због чега може да буде и агресиван, па и насилан. Једна Девица мисли на вас.

Здравље Чувајте се инфекција.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао Позиција Марса, планете акције која влада вашим пословним активностима и плановима, после 13. фебруара, упозорава на проблеме у пословању са странцима, а студентима са испитима. Водите рачуна о правним аспектима уговора. Прва Месечева четврт над Алголом, фиксном звездом лошег значења, 16. фебруара, доноси вам ванредне трошкове. Чувајте вредне ситнице.

Љубав Већ почетком периода, који вам доноси буру емоција и јаких страсти, на краћем путу можете да упознате млађу особу. Венера, владалац вашег емотивног живота, 16. фебруара ће се придружити Марсу и Плутону у кући љубави, доносећи вам љубоморне сцене, свађе и расправе са вољеном особом.

Здравље Реуматске тегобе. Опрез у саобраћају.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Посао Са уласком Марса, симбола иницијативе, у Водолију, средином недеље, расту шансе да увећате приходе, али будите опрезни ако вам неко предложи инвестирање у нов пројекат. У време прве четврти вашег владаоца Месеца у 11. астролошком пољу, 16. фебруара, мораћете да мењате неке планове, због више силе. Пријатељ вам помаже, уколико имате неки судски процес.

Љубав У првом делу периода, слободни Ракови могу да упознају атрактивну, млађу особу о којој неће моћи да престану да размишљају. Трио љубавних планета у астролошком пољу страсти, крајем недеље, доноси вам буру емоција, љубоморних сцена и расправа због партнерове посесивности. Један Бик мисли на вас.

Здравље Подложност повредама.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао Период пред вама доноси вам проблеме, уколико имате неки судски процес или сте у пословном партнерском односу који је прецизно дефинисан уговором. У време прве Месечеве четврти у астролошкој кући каријере (једном годишње), 16. фебруара, покушајте да не улазите у расправе са надређенима. Требало би да избегавате непотребне трошкове и ризичне инвестиције.

Љубав Слободне Лавове, ове недеље, очекују бројни сусрети и познанства, на прославама, културним догађајима, рођенданима. После 13. фебруара, вашу пажњу може да привуче једна Водолија или Вага. Крајем периода, мноштво планета у седмој астролошкој кући, наговештава улазак у везу са прилично напорном особом.

Здравље Проблеми са штитном жлездом.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао Недеља пред вама биће врло динамична и пуна обрта како на вашем радном месту, тако и на финансијском плану. Потрудите се да будете толерантнији према сарадницима и колегама, јер није свако савршен у послу као ви. У време прве Месечеве четврти у деветој астролошкој кући, 16. фебруара, могући су проблеми у пословању са странцима, а студентима са испитима.

Љубав Добијате позив за излазак од Риба. После 13. фебруара, женама Девицама може да се удвара млађи колега који је одавно бацио око на њих. Мноштво планета у Водолији, у којој се налази и ваш владалац Меркур, крајем периода, наговештава могућност упознавања са неким преко друштвене мреже или посла.

Здравље Избегавајте конзервиране намирнице.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао У првој половини периода, поведите више рачуна о распореду својих обавеза. После 16. фебруара, имате више могућности да увећате приходе преко делатности које имају везе са уметношћу, спортом и образовањем младих. У време прве Месечеве четврти у астролошкој кући финансија, крајем недеље, избегавајте непотребне издатке, могући су и ванредни трошкови.

Љубав Љубоморне сцене, страст и посесивност вољене особе ће обележити овај период у коме се мноштво планета налази у астролошкој кући љубави, међу којима је и ваш владалац Венера, близу Плутона и Марса. Средином периода, слободне Ваге могу да се заљубе у шармантну, непредвидиву особу. Ован мисли на вас.

Здравље Подложност повредама у спорту.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао Улазак вашег владаоца Марса, планете акције у Водолију, 13. фебруара, доноси вам више посла и обавеза али и ванредне трошкове. Будите опрезнији уколико ваше занимање подразумева униформу на раду. У време прве Месечеве четврти у Бику (једном годишње), 16. фебруара, обратите више пажње приликом склапања договора и потписивања уговора.

Љубав У првој половини седмице, могући су конфликти и расправе са дугогодишњим партнером и млађим члановима породице.Аспекти Венере која управља вашим емотивним животом, после 16. фебруара, наговештавају могућност да тајне романса на неки начин буде изложена очима јавности. Један Рак мисли на вас.

Здравље Промените начин исхране.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Посао После 13. фебруара, требало би да поведете више рачуна о документацији, дефинисању чланова уговора, као и да чувате вредне ситнице, попут кључева, картица, телефона. У време прве Месечеве четврти, у Бику, 16. фебруара, могући су ванредни трошкови, нарочито ако се бавите интелектуалним или занимањем које подразумева честа путовања. Послушајте савет једне Ваге.

Љубав Позиција Меркура, који управља вашим емотивним животом, већ почетком седмице, наговештава могућност упознавања млађе особе преко друштвене мреже или на неком предавању. Крајем периода, тајна веза са колегом, може бити обелодањена. Покушајте да избегнете конфликте и расправе са рођацима.

Здравље Нервоза. Опасност у саобраћају.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао Прва Месечева четврт у вашој астролошкој кући креативности, 16. фебруара, упозорава да пажљиво проучите детаље уговора, пре потписивања. Током ове седмице, такође будите опрезнији приликом склапање договора са странцима. Конјункција Марса и Плутона, после 13. фебруара, упозорава на проблеме са законом и особама које носе униформу на раду.

Љубав После 16. фебруара, са чак шест планете у Водолији, највише времена ћете проводити на послу, где можете и да се потпуно неочекивано (за вас) заљубите у некога ко долази из друге средине, града или земље. Заузети Јарчеви могу да имају проблема са партнером, због његове потребе за контролом.

Здравље Подложност повредама.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао Улазак Марса, планете акције, у ваш знак, 13. фебруара, доноси вам прилив енергије и ентузијазма. У време прве Месечеве четврти у Бику, 16. фебруара, опрезније рукујте са новцем, нарочито ако имате приватну фирму. Приликом договора са особама које живе у иностранству, добро размислите пре него што донесете било какву одлуку. Послушајте савет једне Ваге.

Љубав Почетком недеље, добијате позив за одлазак на краћи пут или сусрет с неким кога сте упознали преко интернета. Средином периода, могућ страствени састанак са Стрелцем. Са чак шест планета у вашем знаку, после 16. фебруара, нећете моћи да останете непримећени, нарочито у друштву супротног пола.

Здравље Подложност повредама главе и ножног чланка.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао Током овог периода, водите рачуна да не дођете у сукоб са законом. У време прве Месечеве четврти у Бику, 16. фебруара, можете да добијете сјајну идеју како да увећате приходе преко послова који имају везе са туризмом, путовањима, маркетингом, ИТ сектором. Средином недеље, може да вас разочара понашање или поступак једног пријатеља. Послушајте савет једне Девице.

Љубав Мноштво планета у 12. астролошкој кући, доноси вам буран емотивни период, са пуно страсти, љубоморних сцена и забрањеног воћа. Слободне Рибе могу да се заљубе у заузету особу, а заузете да уђу у тајну или платонску романсу са неким кога познају преко посла. Једна Шкорпија мисли на вас.

Здравље Промените начин исхране.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas