Oglas
· · Komentari: 0

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. FEBRUARA: Bikovi da se paze ljubomore, Device očekuje dinamična sedmica, Ribe razmišljaju o zabranjenoj vezi

Saznajte šta vam nedeljni horoskop predviđa od od 11. do 17. februara, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

1707662453_83333fc37a013c803da95e1f44083aa1fa6ceed4.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Vaš vladalac Mars, 13. februara, ulazi u krcat znak Vodolije, čineći vas sklonim pravljenju grandioznih planova. Ipak, povedite više računa o pravnim okvirima poslovanja, da ne biste došli u sukob sa zakonom. Prva Mesečeva četvrt blizu nekretnice Algol, 16. februara donosi vam finansijske probleme i vanredne troškove. Poslušajte savet novembarskog Strelca.

LJubav Voljena osoba u prvoj polovini nedelje ne uspeva da nađe zajednički jezik s vama. Sredinom perioda, slobodnim Ovnovima može da se udvara zauzeta osoba. Venera koja vlada vašim emotivnim životom, 16. februara se približava Marsu, što pojačava strasti ali donosi i ljubomorne scene sa partnerom.

Zdravlje Nervoza. Podložnost povredama.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao Mada vaš vladalac Venera, planeta novca, 16. februara, ulazi u polje karijere još nećete moći da sprovedete u delo neke promene na poslu. Obratite više pažnje na to šta potpisujete, naročito ako poslujete sa osobama koje nose uniformu na radu. Prva Mesečeva četvrt tik uz Uran u vašem znaku, 16. februara, donosi probleme u komunikaciji sa ženama, ma kog pola da ste.

LJubav Pozicija Marsa, koji upravlja vašim ljubavnim životom, posle 13. februara, slobodnim Bikovima donosi brojne susrete i poznanstva preko posla. Zauzete Bikove očekuju ljubomorne scene sa partnerom, izazvane njegovom posesivnnošću, zbog čega može da bude i agresivan, pa i nasilan. Jedna Devica misli na vas.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Pozicija Marsa, planete akcije koja vlada vašim poslovnim aktivnostima i planovima, posle 13. februara, upozorava na probleme u poslovanju sa strancima, a studentima sa ispitima. Vodite računa o pravnim aspektima ugovora. Prva Mesečeva četvrt nad Algolom, fiksnom zvezdom lošeg značenja, 16. februara, donosi vam vanredne troškove. Čuvajte vredne sitnice.

LJubav Već početkom perioda, koji vam donosi buru emocija i jakih strasti, na kraćem putu možete da upoznate mlađu osobu. Venera, vladalac vašeg emotivnog života, 16. februara će se pridružiti Marsu i Plutonu u kući ljubavi, donoseći vam ljubomorne scene, svađe i rasprave sa voljenom osobom.

Zdravlje Reumatske tegobe. Oprez u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao Sa ulaskom Marsa, simbola inicijative, u Vodoliju, sredinom nedelje, rastu šanse da uvećate prihode, ali budite oprezni ako vam neko predloži investiranje u nov projekat. U vreme prve četvrti vašeg vladaoca Meseca u 11. astrološkom polju, 16. februara, moraćete da menjate neke planove, zbog više sile. Prijatelj vam pomaže, ukoliko imate neki sudski proces.

LJubav U prvom delu perioda, slobodni Rakovi mogu da upoznaju atraktivnu, mlađu osobu o kojoj neće moći da prestanu da razmišljaju. Trio ljubavnih planeta u astrološkom polju strasti, krajem nedelje, donosi vam buru emocija, ljubomornih scena i rasprava zbog partnerove posesivnosti. Jedan Bik misli na vas.

Zdravlje Podložnost povredama.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao Period pred vama donosi vam probleme, ukoliko imate neki sudski proces ili ste u poslovnom partnerskom odnosu koji je precizno definisan ugovorom. U vreme prve Mesečeve četvrti u astrološkoj kući karijere (jednom godišnje), 16. februara, pokušajte da ne ulazite u rasprave sa nadređenima. Trebalo bi da izbegavate nepotrebne troškove i rizične investicije.

LJubav Slobodne Lavove, ove nedelje, očekuju brojni susreti i poznanstva, na proslavama, kulturnim događajima, rođendanima. Posle 13. februara, vašu pažnju može da privuče jedna Vodolija ili Vaga. Krajem perioda, mnoštvo planeta u sedmoj astrološkoj kući, nagoveštava ulazak u vezu sa prilično napornom osobom.

Zdravlje Problemi sa štitnom žlezdom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao Nedelja pred vama biće vrlo dinamična i puna obrta kako na vašem radnom mestu, tako i na finansijskom planu. Potrudite se da budete tolerantniji prema saradnicima i kolegama, jer nije svako savršen u poslu kao vi. U vreme prve Mesečeve četvrti u devetoj astrološkoj kući, 16. februara, mogući su problemi u poslovanju sa strancima, a studentima sa ispitima.

LJubav Dobijate poziv za izlazak od Riba. Posle 13. februara, ženama Devicama može da se udvara mlađi kolega koji je odavno bacio oko na njih. Mnoštvo planeta u Vodoliji, u kojoj se nalazi i vaš vladalac Merkur, krajem perioda, nagoveštava mogućnost upoznavanja sa nekim preko društvene mreže ili posla.

Zdravlje Izbegavajte konzervirane namirnice.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao U prvoj polovini perioda, povedite više računa o rasporedu svojih obaveza. Posle 16. februara, imate više mogućnosti da uvećate prihode preko delatnosti koje imaju veze sa umetnošću, sportom i obrazovanjem mladih. U vreme prve Mesečeve četvrti u astrološkoj kući finansija, krajem nedelje, izbegavajte nepotrebne izdatke, mogući su i vanredni troškovi.

LJubav LJubomorne scene, strast i posesivnost voljene osobe će obeležiti ovaj period u kome se mnoštvo planeta nalazi u astrološkoj kući ljubavi, među kojima je i vaš vladalac Venera, blizu Plutona i Marsa. Sredinom perioda, slobodne Vage mogu da se zaljube u šarmantnu, nepredvidivu osobu. Ovan misli na vas.

Zdravlje Podložnost povredama u sportu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao Ulazak vašeg vladaoca Marsa, planete akcije u Vodoliju, 13. februara, donosi vam više posla i obaveza ali i vanredne troškove. Budite oprezniji ukoliko vaše zanimanje podrazumeva uniformu na radu. U vreme prve Mesečeve četvrti u Biku (jednom godišnje), 16. februara, obratite više pažnje prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora.

LJubav U prvoj polovini sedmice, mogući su konflikti i rasprave sa dugogodišnjim partnerom i mlađim članovima porodice.Aspekti Venere koja upravlja vašim emotivnim životom, posle 16. februara, nagoveštavaju mogućnost da tajne romansa na neki način bude izložena očima javnosti. Jedan Rak misli na vas.

Zdravlje Promenite način ishrane.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Posao Posle 13. februara, trebalo bi da povedete više računa o dokumentaciji, definisanju članova ugovora, kao i da čuvate vredne sitnice, poput ključeva, kartica, telefona. U vreme prve Mesečeve četvrti, u Biku, 16. februara, mogući su vanredni troškovi, naročito ako se bavite intelektualnim ili zanimanjem koje podrazumeva česta putovanja. Poslušajte savet jedne Vage.

LJubav Pozicija Merkura, koji upravlja vašim emotivnim životom, već početkom sedmice, nagoveštava mogućnost upoznavanja mlađe osobe preko društvene mreže ili na nekom predavanju. Krajem perioda, tajna veza sa kolegom, može biti obelodanjena. Pokušajte da izbegnete konflikte i rasprave sa rođacima.

Zdravlje Nervoza. Opasnost u saobraćaju.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao Prva Mesečeva četvrt u vašoj astrološkoj kući kreativnosti, 16. februara, upozorava da pažljivo proučite detalje ugovora, pre potpisivanja. Tokom ove sedmice, takođe budite oprezniji prilikom sklapanje dogovora sa strancima. Konjunkcija Marsa i Plutona, posle 13. februara, upozorava na probleme sa zakonom i osobama koje nose uniformu na radu.

LJubav Posle 16. februara, sa čak šest planete u Vodoliji, najviše vremena ćete provoditi na poslu, gde možete i da se potpuno neočekivano (za vas) zaljubite u nekoga ko dolazi iz druge sredine, grada ili zemlje. Zauzeti Jarčevi mogu da imaju problema sa partnerom, zbog njegove potrebe za kontrolom.

Zdravlje Podložnost povredama.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao Ulazak Marsa, planete akcije, u vaš znak, 13. februara, donosi vam priliv energije i entuzijazma. U vreme prve Mesečeve četvrti u Biku, 16. februara, opreznije rukujte sa novcem, naročito ako imate privatnu firmu. Prilikom dogovora sa osobama koje žive u inostranstvu, dobro razmislite pre nego što donesete bilo kakvu odluku. Poslušajte savet jedne Vage.

LJubav Početkom nedelje, dobijate poziv za odlazak na kraći put ili susret s nekim koga ste upoznali preko interneta. Sredinom perioda, moguć strastveni sastanak sa Strelcem. Sa čak šest planeta u vašem znaku, posle 16. februara, nećete moći da ostanete neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola.

Zdravlje Podložnost povredama glave i nožnog članka.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Tokom ovog perioda, vodite računa da ne dođete u sukob sa zakonom. U vreme prve Mesečeve četvrti u Biku, 16. februara, možete da dobijete sjajnu ideju kako da uvećate prihode preko poslova koji imaju veze sa turizmom, putovanjima, marketingom, IT sektorom. Sredinom nedelje, može da vas razočara ponašanje ili postupak jednog prijatelja. Poslušajte savet jedne Device.

LJubav Mnoštvo planeta u 12. astrološkoj kući, donosi vam buran emotivni period, sa puno strasti, ljubomornih scena i zabranjenog voća. Slobodne Ribe mogu da se zaljube u zauzetu osobu, a zauzete da uđu u tajnu ili platonsku romansu sa nekim koga poznaju preko posla. Jedna Škorpija misli na vas.

Zdravlje Promenite način ishrane.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas