Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 12. ДО 18. МАЈА: Овнове чека успешна недеља, а Девице вежбање толеранције

САЗНАЈТЕ шта вам недељни хороскоп предвиђа од од 12. до 18. маја, шта вас очекује на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима и пријатељима, како ће да вас служи здравље

1715504044_shutterstock_2271926297.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао Ове недеље припремате терен за пословни подухват који већ дуже време окупира вашу пажњу. Позиција вашег владаоца ретроградног Плутона и Јупитера, планета моћи и новца, доноси вам шансе да знатно увећате приходе. У време прве Месечеве четврти у Лаву, 15. маја, успех очекује Овнове треће декаде који се баве уметношћу, нарочито глумом, филмом, као и спортом.

Љубав Коњункција Урана и Венере, планете љубави која управља вашим емотивним животом, уноси тензију у однос са вољеном особом и доноси љубоморне сцене и расправе због њене посесивности. Ако сте у браку или дужој вези, очекују вас пријатни заједнички тренуци или одлазак на пут са партнером.

Здравље Неумереност у храни и пићу.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао У време прве Месечеве четврти у Лаву (која се дешава једном годишње), 15. маја, указују вам се изненадне шансе за зараду преко породичне делатности, некретнина, грађевинарства, трговине органском храном, накитом или антиквитетима, дизајна, моде. Уран, Јупитер и Сунце у вашем знаку доносе неочекиван пут у иностранство, а позиција вашег владаоца непланиране издатке.

Љубав Шест планета у вашем знаку прелази преко Алгола па нећете моћи да останете непримећени у друштву супротног пола. Позиција Марса, владаоца вашег љубавног живота, наговештава улазак у страствену романсу с неким ко носи униформу на раду. Заузете Бикове очекују страствени тренуци са вољеном особом.

Здравље Алергија.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао Недеља пред вама је у знаку припрема за реализацију значајних пословних пројеката. Стелијум Урана, Јупитера и Сунца у Бику доноси вам подршку утицајних особа, али пазите, с њима нема шале. Прва Месечева четврт у Лаву, 15. маја, образује тригон са вашим владаоцем Меркуром који истог дана улази у Бика, доносећи вам зараду преко паралелног или хонорарног посла.

Љубав Венера, планета љубави која управља вашим емотивним животом, приближава се непредивидивом Урану и опасном Алголу у 12. кући, што најављује турбуленције у односу са вољеном особом. Могућ је изненадни раскид, неочекивано раздвајање од партнера, али и љубоморне сцене због његове посесивности.

Здравље Проверите хормонски статус.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Посао Са мноштвом планета у Бику, у другој половини недеље имате велике шансе да увећате приходе преко контаката са странцима, пријатељских веза и великих удружења. У време прве четврти вашег владаоца Месеца у Лаву (једном годишње), 15. маја, када и Меркур, планета комуникација али и трачева, улази у Бика, поведите више рачуна о томе коме поклањате поверење.

Љубав Током овог периода заузете Ракове очекује изненађење на емотивном плану а слободне флерт са харизматичном особом. Потреба за претеривањем и драматизовањем односа са партнером, може бити узрок проблема у вези. Крајем седмице могућ је сусрет са старом симпатијом која поново жели да уђе у ваш живот.

Здравље Подложност инфекцијама.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао Наглашен знак Бика са пет планета међу којима је и ваш владалац Сунце, у другој половини периода, доноси вам значајне промене на радном месту. Прва Месечева четврт у вашем знаку образује се 15. маја, истовремено када Меркур, владалац ваших планова, улази у Бика, доносећи вам понуду за исплатив посао. Ипак, будите опрезни како вас неко не би заварао лажним обећањима.

Љубав Стелијум Јупитера, Сунца и Урана у десетој кући наговештава улазак у романсу са заузетом особом која често путује или живи у иностранству. Ако сте у дугогодишњој вези, партнерово понашање може бити узрок љубоморе, прекида контаката, наглог раскида али и исто таквог помирења.

Здравље Бол у леђима.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао У првој половини седмице препоручује се опрез са финансијама, нарочито ако планирате улагање у нове пројекте. Прва Месечева четврт у Лаву, 15. маја, прави тригон са вашим владаоцем Меркуром у Бику, доносећи вам додатне изворе прихода преко послова у вези са путовањима и контактима са странцима. Требало би да будете толерантнији према сарадницима и колегама.

Љубав Слободне Девице, на путу, предавању или преко рођака, могу да упознају харизматичну али заузету особу. Брачни или дугогодишњи партнер вам припрема изненађење, нарочито ако се ради о неком Бику или Раку. Крајем периода неко ће пожелети да пређе границу пријатељства с вама. Једна Риба мисли на вас.

Здравље Подложност инфекцијама.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао Ваш и владалац ваших финансија, Венера, близу Урана, доноси вам неочекивану зараду преко уметничких занимања, моде, дизајна и алтернативних видова лечења. Ипак, требало би да будете опрезнији уколико планирате нове инвестиције. У време прве Месечеве четврти у Лаву, 15. маја, можете да постигнете договор који се односи на бољу позицију или унапређење на послу.

Љубав Аспекти ретроградног Плутона, планете страсти и доминације, који управља вашим љубавним животом, неповољно утичу на комуникацију са вољеном особом. Слободне Ваге, у другој половини периода, очекује изненадни сусрет с неким ко ће на њих оставити снажан утисак. Стара симпатија жели да вас види.

Здравље Опасност у саобраћају.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао У време прве Месечеве четврти у кући каријере (која се дешава једном годишње), 15. маја, када и утицај Меркура слаби уласком у Бика, требало би да будете пажљивији у комуникацији са надређенима. Избегавајте непотребне трошкове којима сте ове недеље склони, уколико се бавите писањем, правом, пружањем услуга или делатностима која подразумевају честа путовања.

Љубав Трострука коњункција Урана, Јупитера и Сунца, у кући партнерства, подстиче вас да што пре донесете одлуку која се односи на заједнички живот са вољеном особом. Прелазак Венере, која управља вашим емотивним животом, преко Урана и Алгола, доноси љубоморне сцене због понашања вољене особе.

Здравље Бол у леђима.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Посао Коњункција вашег владаоца Јупитера, Урана и Сунца у Бику, доноси вам новац преко приватног бизниса, грађевинских и послова са некретнинама. У време прве Месечеве четврти у Лаву, 15. маја, рођене крајем знака очекују преговори или договори о новим креативним или спортским пројектима. Ипак, немојте одмах да се залећете и натенане проучите све аспекте пословања.

Љубав Слободни Стрелци, у другој половини периода, могу да упознају младолику особу на краћем путу или посредством интернета. Заузети могу да дођу у расправу са партнером, због његове неискрености. Улазак Меркура, владаоца вашег емотивног живота, у Бика, крајем недеље, доноси могућност романсе на послу.

Здравље Пазите се за воланом.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао Наглашена кућа креативности и срећних околности, са чак пет планета, у другој половини периода, подстиче вашу мотивацију када је реч о великом друштвеном пројекту. У време прве Месечеве четврти у астролошкој кући финансија, 15. маја, можете да увећате приходе преко ризичних и занимања која подразумевају руковање новцем. Послушајте савет једног Бика.

Љубав Аспекти Месеца, владаоца партнерских односа, крајем недеље, наговештавају сусрет с неким ко стиже са дужег пута или често путује због посла. Мноштво планета у кући љубави доноси вам удварање заузете особе чијем ћете шарму тешко одолети. Могућ раскид или изненадни прекид комуникације са партнером.

Здравље Стомачне тегобе.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао Коњункција вашег владаоца Урана са Јупитером и Сунцем у четвртој кући, доноси вам неочекиване добитке преко породичне делатности, трговине органским производима, некретнинама. У време прве Месечеве четврти у седмој кући, 15. маја, очекује вас успех уколико ваше занимање има везе са медијима, правом, адвокатуром, дипломатијом, ангажманом у великим удружењима.

Љубав Наглашен знак Бика, током овог периода, упозорава на трзавице са брачним партнером и члановима породице, чији узрок можете да будете управо ви. Меркур, владалац љубавног живота, у другој половини седмице, слободним Водолијама, доноси сусрет са шармантном особом, преко рођака или комшија. Лав мисли на вас.

Здравље Додатни опрез за воланом.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао Коњункција вашег владаоца Јупитера са Ураном и Сунцем у кући бизниса, доноси вам зараду преко контаката са странцима из прекоокеанских земаља. У време прве Месечеве четврти у Лаву, 15. маја, препоручује се додатни опрез у односу са сарадницима, као и са документацијом, договорима, уговорима, јер неко може покушати да вас обмане. Послушајте савет једног Јарца и Рака.

Љубав Меркур, владалац партнерских односа, после 15. маја, слободним Рибама доноси сусрет са атрактивном особом преко друштвене мреже, на краћем путу или предавању. Транзит чак четири планете преко опасне некретнице Алгол, отежава комуникацију са вољеном особом, због његове посесивности.

Здравље Реуматске тегобе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas