Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Недељни хороскоп од 13. до 19. фебруара: Лавови ДОБИЈАЈУ ПОЗИВ КОЈИ СВЕ МЕЊА, један знак може срести ЉУБАН НА НАЈНЕОБИЧНИЈЕМ МЕСТУ

Шта астролози предвиђају Вашем знаку?

1676014182_shutterstock_2056174655-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Жеља за новим пословним изазовима је јака, али околности вам не иду на руку. Сачакајте боље време и тада крените пуном паром напред. Ако сте сами погледајте око себе, већ дуже време неко шаље суптилне сигнале које ви не примећујете.

Бик

Поклањате пажњу партнеру. Он то види и цени. Слободни Бикови сада желе стабилну везу. Више не улазите у краткорочне односе. Желите пословне промене, али прво урадите ваш радни задатак, а онда крените даље.

Близанци

Осећате да долази време где се морате јасно и гласно изборити за себе. Заузети ће желети да време посвете партнеру, па ће вам дом бити главна опција. Слободни су сами само зато што се не крећу. Правац у ноћни живот града и видећете како се ствари мењају.

Рак

Припремите се за изазовну пословну понуду. Прихватите је и борите се за себе. Приколице откачите и ову рунду сами завршите. Слободни ако се само мало покрене мењају свој статус. Срећно!

Лав

Добијате занимљив позив, који ако прихватите мењате вашу љубавну причу, били слободни или не. На послу ствари добијају мало другачији облик што се вама не свиђа.

Девица

Посао од вас тражи одрицање. То води ка нарушавању мира у дому. Поразговарајте са партнером и замолите га да се само још мало стрпи јер се ствари мењају почетком следеће недеље. Заузети планирају пут који ће вам додатно учврстити однос. Слободни могу да очекују позив од особе из прошлости.

Вага

Ако желите сада неку велику пословну промену, па чак и промену фирме сачекајте следећу недељу. Слободни се могу надати љубави на необичним местима. Заузети ће имати мирну луку ове недеље без већих догађаја.

Шкорпија

У послу вам следи напета радна недеља. Наоружајте се стрпљењем и радите корак по корак. Заузети ће имати озбиљан животни разговор са партнером. Слободни могу да пређу границу пријатељства.

Стрелац

Полако попушта тензија на послу. Али ви лично нисте задовољни. Немојте пошто пото мењати ствари. Стрпите се још мало и имајте пиверења у звезде. Заузети желе да са партнером проведу пар дана сами. Мини викенд је одлична опција. Слободни преко колеге са посла упознају сродну душу.

Јарац

Слободни ће учинити први корак и послати поруку. То за вас није својствено, али ипак кренуте у тај однос. Заузети желе мир са партнером и имаће га. Пословни живот иде мирном и узлазном путањом. Задовољни сте.

Водолија

Ако сте у прилици узмите пар дана слободно и одморите се од свега. Превише је тензије и стреса на послу. Заузети ће обавити разговор са партнером и то ће бити окосница вашег даљег односа. Слободни желе мир и нису расположени за удварања.

Рибе

Били слободни или заузети, на првом месту сами са собом обавите разговор. Има ту пуно ствари да се среди. Посао вас и даље жуља. Колико год се трудили увек је исто. Почетком наредне недеље енергија је далеко боља и тада ће те јасније видети ствари

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas