Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 14. ДО 20. АПРИЛА 2024. ГОДИНЕ: Овнове очекују трзавице у породици, а Лавове сарадња са некадашњим колегама

Сазнајте шта вам недељни хороскоп предвиђа од 14. до 20. априла, шта вас очекује на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима и пријатељима, како ће да вас служи здравље

1713081763_Foto-Shuterstock-horoskop-nedeljni.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте недељни хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о седмичном утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Посао: Коњункција вашег владаоца Марса и Сатурна, планета сукоба и прошлости, упозорава да се чувате млађе и старије особе на послу. Са ретроградним Меркуром близу астериоида Хирон у вашем астролошком пољу личности, имате потребу да поравнате рачуне са некадашњим сарадницима. Астероид Голд, доноси новац рођенима у трећој декади знака. Имате подршку једног Стрелца.

Љубав: Једном годишње, прва Месечева четврт "пада" у астролошку кућу приватности, а ове године 15. априла, могуће су трзавице у дому и породици, нарочито са женама. Позиција планете љубави, Венере, која влада партнерским односима, почетком недеље доноси вам сусрет са Водолијом или Лавом.

Здравље: Проблем са циркулацијом.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Посао: Прва Месечева четврт, једном годишње нађе се у трећем астролошком пољу а ове године то ће бити 15. априла, када доноси новац мајским Биковима, преко странаца, путовања, трговине прехрамбеним производима. Спој Сунца и ретроградног Меркура, симбола власти, угледа и бизниса, у првом делу недеље, може да резултира тајним договором са особом на положају.

Љубав: Почетком периода, брачни партнер показује знаке љубоморе. Априлске Бикове очекује страствени сусрет с неким ко се бави медицином, фармацијом. Позиција Марса, владаоца партнерских односа, близу Сатурна, доноси вам удварање особе коју сте сматрали пријатељем. Допада вам се једна Риба.

Здравље: Чувајте се у саобраћају.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Посао: Прва Месечева четврт, једном годишње "пада" у вашу астролошку кућу посла, а ове године 15. априла, образује квадрат са вашим владаоцем, ретроградним Меркуром, што упозорава на опрез са финансијама. Неко на вашем послу ће покушати да вас спречи или успори у реализацији пословног пројекта који вам је изузетно важан из више разлога.

Љубав: Мајски Близанци, већ почетком периода, могу да се заљубе. Венера у астролошкој кући друштвеног живота, слободним представницима знака доноси сусрет са Овном у клубу, на прослави или преко интернета. У првом делу периода, обратите пажњу на комуникацију са брачним партнером. Лав мисли на вас.

Здравље: Алергија.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Посао: Једном годишње, прва четврт вашег владаоца Месеца нађе се у вашем знаку, а ове године, 15. априла, опомиње вас да поведете више рачуна о документима, као и приликом формулисања уговора. Сунце, које управља вашим послом, близу ретроградног Меркура у астролошком пољу каријере, упозорава да покушате да будете толерантнији према млађим сарадницима.

Љубав: Спој Сатурна и Марса, владаоца партнерских односа и љубави, најављује трзавице и конфликте са вољеном особом, нарочито ако се ради о Рибама. Секстил Венере и Плутона, симбола емоција и страсти, наговештава изненадно познанство са шармантном особом преко посла. Допада вам се једна Шкорпија.

Здравље: Промените начин исхране.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Посао: Једном годишње, прва Месечева четврт, нађе се у астролошкој кући препрека, а ове године 15. априла, упозорава да пазите шта изјављујете и потписујете. Коњункција вашег владаоца Сунца и ретроградног Меркура, који управља вашим пословним активностима и плановима, доноси вам договор са некадашњим сарадницима из другог града или државе.

Љубав: Плутон, владалац ваших партнерских односа, почетком недеље, прави секстил са Венером, наговештава страствени сусрет са једним Овном. Заузета особа коју познајете преко пословних контаката, не одустаје од намере да се види с вама. Стрелац мисли на вас. Не престајете да размишљате о једном Близанцу.

Здравље: Чувајте се спортских повреда.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Посао: Ваш и владалац ваше каријере, Меркур, ретроградним ходом приближава се Сунцу у астролошком пољу новца и ризика, доносећи вам ванредне трошкове. Прва Месечева четврт једном годишње нађе се у Раку, а ове године 15. априла, што најављује успех преко сарадње са странцима и великих друштвених пројеката. У другом делу недеље, могући ванредни трошкови.

Љубав: Са Црним Месецом Лилит у вашем знаку и Венером у астролошком пољу страсти, не можете да останете непримећени, нарочито у друштву супротног пола. Већ почетком периода, брачни или дугогодишњи партнер вам помаже да добијете подршку у важном пословном ангажману. Један Рак вам шаље романтичну поруку.

Здравље: Подложност повредама.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Посао: Ваш и владалац ваших финансија, Венера, почетком периода, образује секстил са Плутоном, што већ почетком периода увећава ваше приходе. Позиција астероида Викторија доноси успех септембарским Вагама. Прва Месечева четврт једном годишње пада у астролошку кућу каријере Вага, а ове године 15. априла, може да увећа приходе рођених у трећој декади знака.

Љубав: Позиција Марса, владаоца партнерских односа, близу Сатурна, наговештава конфликт са вољеном особом, због њене претеране посвећености послу. Сунце близу ретроградног Меркура, који управља вашом интуицијом, средином седмице, доноси вам контакт са једном харизматичном особом преко интернета.

Здравље: Потребан вам је одмор.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Посао: Једном годишње, прва Месечева четврт пада у ваше девето астролошко поље, а ове године 15. априла, доноси вам новац преко издаваштва, контаката са странцима и путовања. Позиција ретроградног Меркура близу Сунца, упозорава на опрез са документима и сарадницима. Позиција астериода Фантазија доноси инспирацију уметницима рођенима крајем знака.

Љубав: Почетком периода, Венера у Овну образује хармоничан аспект са вашим владаоцем Плутоном, што уноси више узбуђења у ваш љубавни живот. Коњункција вашег владаоца Марса и Сатурна, планета страсти и прошлости, у пољу љубави, наговештава сусрет са неким ко вам је некада био веома драг. Рак мисли на вас.

Здравље: Нервна напетост.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Посао: Једном годишње, прва Месечева четврт нађе се у астролошкој кући финансија, а ове године то ће бити 15. априла, када образује секстил са вашим владаоцем Јупитером, што вам увећава приходе. Аспект између Венере и Плутона, планета посла, моћи и новца, доноси вам успех ако се бавите креативним или занимањем у вези са спортом. Ослоните се на једног Овна.

Љубав: Спој Марса и Сатурна у Рибама неповољно утиче на однос са дугогодишњим партнером. Ретроградни Меркур, који управља вашим емотивним животом, иде ка Сунцу, доносећи вам средином периода сусрет с неким ко стиже са дужег пута или живи у иностранству. Допада вам се један харизматични Лав.

Здравље: Осетљив урогенитални тракт.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Посао: Већ почетком периода новац вам пристиже преко породичног бизниса, некретнина или хонорарног посла. Коњункција Марса и вашег владаоца Сатурна у трећем астролошком пољу, неповољно утиче на комуникацију са сарадницима и колегама. Крајем периода, можете да добијете понуду за исплатив вид сарадње са странцима из неке прекоокеанске земаље.

Љубав: Прва Месечева четврт једном годишње нађе се у пољу партнерских односа, а ове године 15. априла, наговештава познанство са заузетом особом. Ретроградни Меркур близу Сунца у четвртом астролошком пољу, доноси трзавице са брачним партнером и члановима породице. Вашу пажњу све више привлачи један Бик.

Здравље: Опрез у саобраћају.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Посао: Плутон у вашем знаку у аспекту са Венером, доноси вам новац преко рођака, интелектуалних делатности и краћих путовања. Позиција Марса и Сатурна, најављује контакт са особама из прекоокеанских земаља. Прва Месечева четврт једном годишње у Раку, а ове године 15. априла, може да вам донесе проблеме са сарадницима и финансијском документацијом.

Љубав: Меркур, владалац вашег емотивног живота, ретроградним ходом иде ка Сунцу па ћете имати потребу да са вољеном особом размотрите одлуку која је важна за обоје. На краћем путу, предавању или некјом породичном скупу, можете да упознате атрактивну, особу. Једна Вага све више мисли на вас.

Здравље: Нервна напетост.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Посао: Коњункција Марса и Сатурна у вашем знаку, планета акције и стагнације, чини вас склоним одлагању обавеза. Секстил између Плутона и Венере, почетком периода, доноси вам новац преко паралелних или хонорарних аранжмана. Уметници и спортисти, у првој половини недеље, могу да склопе договоре о новим, исплативим ангажманима. Ослоните се на једног Бика.

Љубав: Једном годишње, прва Месечева четврт пада у вашу астролошку кућу љубави, а ове године 15. априла, може да вам донесе и нову љубав. Ретроградни ход владаоца партнерских односа, Меркура који се приближава Сунцу, наговештава сусрет с неким преко пословних конатакта. Допадате се једном Бику.

Здравље: Бол у зглобовима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas