Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 15. ДО 22. МАЈА: Овнови доносе НИЗ ВАЖНИХ ОДЛУКА, пред Вагама СЈАЈНЕ ПРИЛИКЕ

Шта звезде предвиђају сваком хороскопском знаку ове недеље?

1684141503_shutterstock_1811962858.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Доносите низ важних одлука и делујете одлучно у својим намерама пред сарадницима. Преостаје вам да спроведете у дело све оно што сте уговарали у протеклом периоду. Нема потребе да се расправљате са неистомишљеницима и да губите време на неке споредне ситуације. Имате добар осећај, а љубавни догађаји које наслућујете најављују срећан расплет у односу са вољеном особом. Понекад је најбоље пратити само унутрашњи осећај и не причати превише.

Бик

Размислите о промени одређених критеријума и услова у договору са сараницима како бисте побољшали своју пословну позицију. Слободно можете да инсистирате на својим идејама, јер имате врло поуздане показатеље успеха. У свом емотивном заносу спремни сте да учините нешто посебно како бисте импресионирали свог партнера.

Близанци

Делујете енергично у сусрету са сарадницима и постављате нове захтеве у очекивању да све тече по вашим пароценама. Ипак, претераним истицањем личних захтева побуђујете различите коментаре међу сарадницима. Потребно је да имате „широке видике“ у сваком погледу. Љубавне размирице прихватите као пролазну фазу, јер све се своди на нови подстицај или на добар импулс који вас води ка емотивном зближавању са партнером. Ослоните се на своје „скривене адуте“.

Рак

Савесно испуњавате свој део обавеза и делујете врло ажурно приликом испуњавања разних договора које имате са сарадницима. Реално заснивате све своје одлуке и нема разлога да неко утиче на вашу професионалну несигурност. У односу са партнером, нема потребе да упорно понављате ситуације које не доносе жељени ефекат.

Лав

Добре идеје које имате захтевају и ширу подршку од оне коју тренутно уживате у кругу сарадника. Све што желите можете и да остварите, али уз асистенцију и нечију подршку. Будући да ви сјајно функционишете у партнерству, потрудите се да око себе окупите особе од поверења или угледа. Довољно сте вешти или сналажљиви да приволите вољену особу на неке своје замисли. Нема разлога да вас напушта добро расположење, налазите се на корак до заједничке среће.

Девица

У договору са сарадницима сада на успешан начин можете да рештите низ важних питања. Наставите да подстичете заједничке договоре и удруживање по разним особама. Потрудите се да неко озбиљно схвати ваше идеје око финансијских захтева које имате. У односу са љубавним партнером пролазите кроз променљиву фазу, али не треба да се предајете. Важно је да делујете позитивно на свет око себе и да непрекидно постичете вољену особу на заједничке промене.

Вага

Захваљујући добрим идјема и стратегији коју спроводите делујете веома озбиљно на своје сараднике. Налазите се у сјајној прилици да остварите дугорочније пословне интересе. Умете да се наметнете у правом тренутку и често водите главну реч у преговорима. Важно је да подстичете двосмерне контакте. Догађаји који вас прате у љубавном животу делују охрабрујуће. Осећате велики емотивни занос и задовољство у друштву вољене особе. Прија Вам нечија наклоност.

Шкорпија

Налазите се за велики корак испред других, јер умете тачно да предвидите нечију реакцију или одговор у пословним преговорима. Јасно вам је да савременији приступ заједничким темема или интересима доноси дугорочнији успех. Постављате сувише строге критеријуме пред вољену особу, али ваш подстицај уме и да делује благотворно на више начина. Емотивни изазови понекад предстрављају добру прилику да се профилтрира заједнички однос.

Стрелац

Делујете веома опрезно и не желите превише да ризикујете у пословно-финансијским преговорима. Ипак, мораћете да се суочите са неким изазовима који нису по вашој вољи или укусу. Затражите на време добар савет од једне старије особе. На крају све ће се решити на добар начин или у вашу корист. Прижељкујете више разумевања и нежности у љубавном односу. Партнер понекад има неке необичне идеје, тако да својим понашањем у вама подстиче осећај емотивне несигурности.

Јарац

Неко вам даје корисне сугестије које лако можете да примените приликом решавања озбиљних питања. Потрудите се да правилно дозирате свој стваралачки импулс са заједничким интересима, како бисте на најбољи начин ускладили разлике које постоје у мишљењу или искуству. Тренутно приспитујете свој однос са блиском особом у жељи да се што боље разумете. Имате утисак да вам партнер ускраћује одређене информације из вама потпуно непознатих разлога.

Водолија

Улажете велики напор да остварите позитивне резултате у свом професионалном изражавању, али постоје изененадне ситуације које ремете ваше планове и пословну концепцију. Потребно је да се растеретите од додатних обавеза, немате довољно енергије да се ангажујете на више страна истовремено. Склони сте честим променама емотивног расположења, нарочито у ситуацијама када партнер делује одсутно или незаинтересовано за ваше идеје. Прижељкујете више нежности.

Рибе

Делујете врло амбициозно пред својом околином и свима јасно дајете до знања, да не желите да вам се неко супротставља по било ком основу. Пажљиво процените ситуације које захтевају неки вид ризика или веће улагање новца. Неопходана вам је породична хармонија и нечије присуство како бисте остварили бољу психолошку равнотежу и приливе креативне енергије. Партнер уме лако да вас подстакне на позитивну реакцију и изливе емоција.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas