Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Недељни хороскоп од 16. до 22. јануара: Пред Овновима ПУНО ИЗАЗОВА, Јарац мора да буде ОПРЕЗАН СА КОЛЕГАМА НА ПОСЛУ

Шта нам звезде предвиђају за недељу пред нама?

1673534560_shutterstock_2127716096.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Недеља пред вама је пуна изазова, али оних добрих. Потрудите се да на послу будете сконцентрисани јер ће вам се отворити одлична прилика и морате брзо да реагујете.

Бик

Ваша напетост која је далеко мања и даље је присутна. Партнер то осећа и тада крећу расправе. Покушајте да утичете на себе. На послу ствари иду својим током. Постоји могућност додатне зараде преко пријатеља.

Прочитајте још: Најгори МУЖЕВИ Зодијака: Поред ових знакова ћете тешко пронаћи срећу

Близанци

Ваша енергија у овој недељи је заразна позитивним вибрацијама. Можете армију људи да поведете. Искористите је или за посао или за љубав. Срећно!

Рак

Полако ствари на послу долазе на своје место. Без обзира, ви немојте попуштати у својим ставовима и идејама већ сада крупним кораком напред. Заузмите се за себе како на послу тако и у партнерским односима.

Лав

Ви који тражите посао или желите промену смеши вам се одлична прилика у овој радној недељи. У љубави се окрените партнеру јер је он увек био ту за вас!

Девица

Ако имате децу може доћи до неспоразума. Зато заједно са партнером прво донесите одлуку па тек онда деци прецизно реците шта могу, а шта не. У љубави се спремају праве посластице за оне који су слободни.

Вага

Посао вам црпи енергију. Као да се вртите у круг. Тако и јесте, али већ око 20. јануара ствари се покрећу са мртве тачке!

Шкорпија

Ако желите да уведете нека правила у свој живот, сада то урадите. Када сте одлучили нема одустајања. У љубави се ствари окрећу у вашу корист. Ви који очекујете наследство - добијате га!

Стрелац

Ако планирате неко даље путовање, може се десити да се неке ствари промене у задњем тренутку. Немојте се бринути јер ће све на крају бити добро!

Прочитајте још: Венера је сада у Водолији и остаје до 27. јануара: Доноси пријатељства која прерастају у љубав

Јарац

На послу отворите четворо очију јер колеге за које мислите да вас подржавају заправо раде све на вашу штету. Уз мали опрез све ћете мирним путем завршити. Слободни Јарчеви преко пријатеља упознају особу која ће вас магнетски привући, што је код вас права реткост.

Водолија

Превише ствари вам пролази кроз главу. Све сте преузели на себе како у приватном тако и у пословном свету. Морате знати када је потребно стати. Сада је време!

Рибе

Ако имате неку ситуацију која вам не да мира посаветујте се са особом од поверења. Ипак она ствари види објективно. У љубави вас очекују мала искушења каја ако можете прескочите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas