Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 16. ДО 22. ЈУНА: Близанци имају шансу да зараде, Водолија упознаје неког преко посла, Рибе да не доносе важне одлуке

САЗНАЈТЕ шта вам недељни хороскоп предвиђа од 16. до 22. јуна, шта вас очекује на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима и пријатељима, како ће да вас служи здравље.

1718518146_3515c97b159d34453b355413c2e11a15b5f54a5c.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

ПРЕПОРУКА: Увек прочитајте недељни хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о седмичном утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)
Посао Почетком периода, Месец у кући новца, у тригону са Меркуром који после годину дана улази у Рака доноси вам успех ако се бавите приватним бизнисом, издавањем или изградњом станова, угоститељством. Средином недеље, поведите више рачуна о документацији. Сунце у Раку, после 20. јуна, инспирише уметнике, доноси новац, али и опасност од обмане или преваре.

Љубав Венера, владалац вашег љубавног живота, 17. јуна, после годину дана, улази у кућу приватног живота, али у напетом аспекту са Плутоном, доносећи вам трзавице у дому и породици. У време пуног Месеца у Јарцу, 22. јуна, можете се наћи у ситуацији да посумњате у искреност дугогодишњег партнера.

Здравље Променљиво расположење.

БИК (21. 4 - 21. 5)
Посао Излаз из напетости коју вам стварају надређени, проналазите у послу. Прва половина периода доноси вам зараду преко паралелних послова. Будите опрезнији уколико планирате договоре са особама које живе у другој земљи. Ако сте због посла присутни у јавности, чувајте се скандала. Крајем недеље, новац стиже преко путовања, услужних делатности, угоститељства.

Љубав Почетком периода, могућ неспоразум са брачним или дугогодишњим партнером. Ваш владалац Венера и Меркур, 17. јуна, после годину дана, улазе у Рака, па слободни Бикови могу да се заљубе на краћем путу, породичној прослави, преко интернета. Око 22. јуна, контакт са старом симпатијом буди лепе успомене.

Здравље Уносите више течности.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)
Посао Ваш владалац Меркур, заједно са Венером, планетом новца, 17. јуна улазе у кућу посла, доносећи вам шансе за лепу зараду. Када им се 20. јуна буде придружило и Сунце, отвориће вам се веће могућности за реализацију идеја које имају везе са породичним бизнисом, угоститељством или неким другим видом самосталне делатности. Водолија може да вам да добар савет.

Љубав Венерин улазак у Рака, после годину дана, почетком периода, доноси вам удварање особе коју ћете упознати преко пословних контаката. Брачни или дугогодишњи партнер је осетљивији него иначе јер сумња у вашу искреност. У време пуног Месеца, 22. јуна, могућ страствени сусрет са једним Јарцем.

Здравље Несаница.

РАК (22. 6 - 22. 7)
Посао Ваш смисао за бизнис ове недеље долази до пуног изражаја, будући да Венера, Меркур и Сунце, после годину дана, улазе у ваш знак. Ваш владалац Месец, 17. јуна прелази преко куће креативности, доносећи вам успех и новац преко уметности, спорта, образовања. У другој половини периода, промена статуса на послу, унапређење, а студенти лакше добијају стипендију.

Љубав Већ почетком периода, може да вас обузме прави љубавни занос, због особе коју сте упознали преко интернета. Брачни или дугогодишњи партнер, средином недеље ће бити склон претераним емотивним реакцијама. Слободни Ракови, око 22. јуна, могу ући у романсу с неким ко ће им прећутати да је заузет.

Здравље Проверите хормонски статус.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)
Посао Меркур који управља вашим послом, почетком недеље праве сјајне аспекте са Месецом у Шкорпији доносећи вам веће могућности за покретање или проширење приватног бизниса. Ваш владалац Сунце, после годину дана, 20. јуна, улази у Рака, доносећи вам нова пријатељства са угледним и образованим особама. Чланство у новим удружењима, организацијама, странкама.

Љубав Планета љубави, Венера, после годину дана, 17. јуна, улази у 12. кућу, наговештавајући тајну романсу или упознавање с неким преко друштвене мреже. Потрудите се да издвојите време за разговор са дугогодишњим партнером. У време пуног Месеца у Јарцу, 22. јуна, може да вам се удвара лекар или колега.

Здравље Кардиоваскуларне тегобе.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)
Посао Ваш владалац Меркур, симбол логике, 17. јуна улази у 11. кућу, заједно са Венером, владаоцем вашег посла, подстиче вас на акцију ако сте преко посла присутни у јавности, бавите се маркетингом, медијима, модом, информационим технологијама. Јупитер се приближава астероиду Карма у кући каријере, што вам доноси могућност унапређење, али и много више обавеза на послу.

Љубав Позиција Венере, почетком недеље, слободним Девицама доноси судбински сусрет с неким, преко пријатеља или интернета. Транзит Јупитера (који влада и партнерским односима) преко седме куће наговештава веридбу или брак. Крајем периода се прилагодите партнеру, не морате да истерујете мак на конац.

Здравље Проводите више времена са пријатељима.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)
Посао Наглашена кућа каријере са чак три планете, међу којима је и ваш владалац Венера, симбол новца, ове недеље вам доноси увећање прихода, али и ванредне трошкове. Ипак, будите опрезни, могући су проблеми са путном документацијом, као и са странцима. Септембарске Ваге ће лакше успети упишу жељени факултет, школу, курс. Послушајте савет једног Лава или Стрелца.

Љубав Почетком периода, тешко ћете одолети шарму особе са посла или пријатеља са друштвене мреже. Заузете Ваге, у време пуног Месеца у кући приватног живота, око 22. јуна, очекују трзавице у дому и породици. Астериоид Викторија у вашем знаку под утицајем Јупитера, доноси вам тајну романсу на краћем путу.

Здравље Венска циркулација.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)
Посао Аспект између Месеца у вашем знаку и коњункције Меркура и Венере у Раку, после 17. јуна, одговара Шкорпијама које послују са странцима или се баве занимањима која имају било које додирне тачке са креативношћу, спортом, образовањем.Средином периода ћете морати да преиспитате неке своје одлуке .Позиција вашег владаоца Марса упозорава на опрез са кредитима.

Љубав Почетком периода, можете да упознате привлачну, сензибилну особу, преко интернета или пријатеља. У време пуног Месеца, крајем недеље, у ваш живот може да уђе особа која стиже са дужег пута и с којом ћете пожелети да уђете у дубљи емотивни однос. Сусрет са атрактивном особом, на концерту или у клубу.

Здравље Пазите се у саобраћају.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)
Посао Наглашена осма кућа, са чак три планете, током овог периода ставља нагласак на финансије, спонзорства, инвестиције. Аспекти Месеца у 12. кући са планетама новца и бизниса најављују већу зараду. Крајем периода, прилагодите се новим околностима на радном месту. Аспекти вашег владаоца Јупитера доносе вам успех ако се бавите неком јавном делатношћу.

Љубав Пред вама је недеља пуна узбуђења и обрта на емотивном плану, будући да Венера и Меркур, 17. јуна, улазе у Рака и праве тригон са Месецом у страственој Шкорпији. Пун Месец у Јарцу, крајем периода, наговештава могућност уласка у тајну романсу с неким чијем ћете шарму тешко моћи да одолите.

Здравље Уносите више витамина.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)
Посао Пред вама је период нових могућности у коме можете да остварите своје замисли. Избегавајте само 12. и 13. јун, за доношење одлука, нарочито ако ваш посао подразумева вашу присутност у јавности. Око 12. и 13. јуна, може доћи до промене плана или договора са особама које живе у иностранству. Крајем периода, не би требало да тестирате женско стрпљење на послу.

Љубав Наглашена кућа партнерских односа, у којој ће се наћи Венера, Меркур и Сунце, током овог периода, ставља акценат на партнерске односе. Слободни Јарчеви, око 22. јуна, могу да се заљубе, тако да ће им глава бити у облацима, а заузети ће боље комуницирати са вољеном особом нарочито ако је реч о Шкорпији.

Здравље Несаница.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)
Посао Са наглашеном шестом кућом, ове недеље нагласак је на пословним активностима, нарочито ако радите у приватном сектору, здравству или се бавите неком услужном делатношћу. Спортистима се отварају нове могућности, за децу прави тренутак да крену на спорт. Средином периода, добро размислите пре доношења било какве одлуке о сарадњи са старим партнерима.

Љубав Све чешће мислите на некога кога сте упознали преко друштвене мреже. Венера и Меркур, 17. јуна улазе у Рака и праве тригон са Месецом у Шкорпији, доносећи вам љубав са особом коју познајете преко посла, лекаром, ветеринаром. У време пуног Месеца у Јарцу, 22. јуна, могућ улазак у тајну везу са колегом.

Здравље Бол у зглобовима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)
Посао Мноштво планета у Раку, ове недеље, доноси вам шансу за реализацију креативних идеја. Можете да наследите некретнину или породични посао, али и да започнете приватни бизнис. Аспект између Месеца и вашег владаоца Нептуна, планете превара, у првој половини периода, опомиње на опрез у договорима са странцима. Немојте доносити важне одлуке.

Љубав Већ почетком периода, слободне Рибе могу да упознају особу која стиже с дужег пута, која ће оставити јак утисак на њих. Вољена особа планира одлазак на заједнички пут с вама. У време пуног Месеца у Јарцу, 22. јуна, понашање једног пријатеља може да вас непријатно изненади. Једна Шкорпија мисли на вас.

Здравље Додатни опрез у саобраћају.

Новоси 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas