Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 16. ДО 22. ОКТОБРА 2023. ГОДИНЕ: Ракови ће имати финансијске проблеме, а Шкорпијама љубав неће бити узвраћена

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене

1697366053_Foto-Shutterstock-nedeljni-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Прочитајте недељни хороскоп од 16. до 22. октобра 2023. године и сазнајте шта вам звезде кажу када су у питању љубав, посао и здравље!

ОВАН

Недељни хороскоп од 16. до 22. октобра 2023. године има важну поруку за Овнове. Нема разлога да се осећате увређено због коментара пријатеља о вашем животу. Људи из вашег окружења имају обичај да вам често дају сугестије, али то не значи да треба да им придајете превелик значај. Важно је да научите како да изградите поверење са особама које су вам блиске и да не дозволите да стресне ситуације утичу на вас. Запамтите да су све невоље премостиве. Најбољи дани биће вам среда и недеља.

БИК

Бикови, фокусирајте се на посао ове недеље. Немојте да занемарите корисне савете старијих колега и рођака - њихова искуства могу бити од велике користи. Сада није време за раскалашно трошење, па будите штедљиви. У љубави долазите до нових сазнања која ће вам олакшати тешку одлуку. Проблеми неуролошке природе. Најбољи дани биће вам уторак и субота.

БЛИЗАНЦИ

На послу правите велике пропусте који би могли да вас коштају радног места. Тренутно сте фокусирани на своје личне жеље и емотивну страну. Ако се суздржавате да следите страсти, није искључено да ћете се осећати "празно" изнутра. Немојте да се бојите да будете храбри и унесете промене у свој живот. Будите спремни на ризик, сада је најбоље време. Под стресом сте. Најбољи дани биће вам четвртак и петак.

РАК

Недељни хороскоп од 16. до 22. октобра 2023. године упозорава Ракове да их нерешени проблеми и страхови успоравају. Често се осећате као да ћете бити повређени или преплављени емоцијама и да нећете моћи да извржите притисак. Било би паметно да се позабавите својим фобијама, јер ћете тек тада моћи да напредујете. Схватићете да су многи ваши страхови бесмислени. Напета новчана ситуација, али стрпите се. Најбољи дани биће вам уторак и среда.  

ЛАВ

Ове недеље ћете научити да цените себе, укључујући и своје мане. Научите како да задржите елан и снагу коју поседујете. Да бисте остварили своје снове, неопходно је да сада почнете да штедите. Веза са вољеном особом ће зависити од ваше способности да прихватите различитости и да будете пажљиви према њеним потребама. Очигледно је да гледате на неке ствари другачије, али требало би да слушате шта вам срце говори. Здравље је добро. Најбољи дани биће вам понедељак и недеља.

ДЕВИЦА

Искористите шарм и флексибилност како бисте избегли непријатне ситуације на послу. Не морате да будете превише строги и захтевни. Инспирисаћете друге својим примером, што ће значајно утицати на вашу будућност у каријери. Можда ћете привући пажњу великог клијента. Баланс између породичних и пословних обавеза је ове недеље кључан. Слободни би могли да упознају занимљиву особу. Очекујте побољшање финансијске ситуације, стиже новац из неочекиваног извора. Најбољи дани биће вам уторак и недеља.

ВАГА

Ова недеља је у знаку емоција. Схватићете колико су важни љубав и блиски односи. Покушајте да прихватите људе са свим њиховим манама и врлинама. Време је да научите да уживате у ономе што имате, а не да се стално упоређујете са другима. Партнер се труди да вам живот учини лепшим, али то није могуће уколико не узвратите истом мером. Престаните да тражите мане и прихватите живот онаквим какав јесте. Поведите рачуна о исхрани, зауздајте потребу за преједањем. Најбољи дани биће петак и недеља.

ШКОРПИЈА

Шкорпије ће коначно осетити растерећеност и мањак притиска на послу. Све је у доброј организацији. Не држите се тврдоглаво онога што не функционише, будите спремни на промене. Могуће је да ће се неке Шкорпије наћи у "небраном грожђу", љубав им неће бити узвраћена. "Стисните зубе" и гурајте напред, све ће проћи. Покушајте да се опустите, идите на масажу, пикник у природу. То ће вам помоћи да се ослободите стреса. Најбољи дани биће вам четвртак и субота. 

СТРЕЛАЦ

Недељни хороскоп од 16. до 22. октобра 2023. године каже да ће се Стрелчеви коначно доказати на послу. Очекујте признања и разговоре о повишици и бољим позицијама. Ако признате своје грешке и будете спремни да учите, успех неће изостати. У љубавним односима, потребно је поверење и међусобно разумевање. Немојте да се плашите да будете искрени, јер само тако можете да планирате заједничку будућност. Ако осетите умор и потребу за одмором од везе, будите искрени према себи и партнеру. Направите паузу ако је то потребно. Најбољи дани биће уторак и субота.

ЈАРАЦ

Јарчеви, очекује вас период у ком ћете морати да посветите више времена послу и више да се ангажујете. Ако сте се бавили мање битним задацима, очекујте промене. Од вас ће се сада више захтевати. Није искљуено да ћете морати да радите прековремено да бисте испунили обавезе. Ипак водите рачуна да не запоставите породицу. Могући су неки кварови у кући, техника ће заказати. Заузети Јарчеви успешно решавају питање око некретнина. Помоћ партнера је од великог значаја. Најбољи дани биће вам понедељак и недеља.

ВОДОЛИЈА

Водолије, време је да научите да будете задовољни оним што већ имате и да будете отворени за нове могућности. Упустите се у ризик, реч је о послу који је изазован, али веома профитабилан. Ваша страст и храброст су довољне да се суочите са изазовима. Будите мање захтевни према партнеру и више фокусирани на своје обавезе. Немојте да вршите притисак на њега, већ му пружите простор да "дише". Важно је да научите да раздвојите посао од личних односа. Најбољи дани биће вам петак и субота.

РИБЕ

Недељни хороскоп од 16. до 22. октобра 2023. године саветује Рибама да покушају да се не нервирају и да прихвате да неке промене не доносе бољитак, али да морају кроз њих да прођу. Припремите се за нове ситуације које нису биле део вашег плана. Било би добро да више времена проводите са људима којима верујете. У љубави,  храбро закорачите у нову фазу. Ако партнер показује страх или несигурност, будите храбри и отворени за разговор. То ће вам помоћи да заједно растете. Могућ прилив новца. Најбољи дани биће вам среда и четвртак.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas