Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП од 16. јула – 22. јула 2023: Недеља у коју крећемо носи промене, које ће наш живот мењати у наредних годину и по дана

Ово ће се највише одразити на емотивне односе

1689499486_hosrokoppp.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Недељни хороскоп: 16. јул – 22. јул

У понедељак, 17.7. у 20.31ч, на 25. степену знака Рака очекује нас Млад Месец који нам носи могућност добрих и то дугорочно добрих промена, али уз једну велику тачку коју морамо ставити на прошлост. Ову тачку помињем већ неко време и верујем да вам је јасно да не можемо даље уколико једном ногом стојимо заробљени у давним причама и тугама јер нешто није било онако како смо ми замислили. Време је да прихватимо живот и кренемо у оно што нам долази јер крај морамо направити и сада је најбољи могући тренутак за то. Уколико осећате да нисте спремни, дајте себи времена јер период до краја јануара следеће године је у енергији завршетка са прошлошћу, па ћете имати још тренутака за искористити.

Они који практикују дијету по месечевим менама водени дан у трајању од 24ч почињу 17.7. у 20.31ч.

Истог дана Меркур у Лаву долази до изазова са Јупитером из знака Бика, па се у ових неколико дана можемо због небитне ствари посвађати и из препирке и ината доћи до озбиљне свађе. Ових дана такорећи „терамо мак на конац“ и због таквог понашања штетимо и себи и односима које градимо уназад данима, месецима или годинама. Будите опрезни са речима и инатом у овим данима и немојте веровати баш свему што до вас долази.

Најављена промена с почетка текста се односила на месечеве чворове који данас са осе Бик-Шкорпија, прелазе на осу Ован-Вага, па јачамо индивидуализам, а односе који постоје тек онако и који нас гуше веома дуго ћемо у наредних годину и по дана прекидати без много жеље за објашњењима јер ћемо ми осећати да радимо најбољу ствар за себе и свој живот. Прекида ће најчешће бити код оних парова за које смо били сигурни да ће „остарити заједно“, али ипак ће ово бити добре одлуке јер све што нам више не служи треба да оде из нашег живота.

У четвртак, 20.7. Сунце долази до доброг аспекта са Нептуном, па је вера оно што нас држи у животу и што нас тера да се за своје снове боримо ма какве препреке живот поставио испред нас, а управо ћемо једну од препрека имати истог дана и то у виду изазова Сатурна и Марса што нам носи енергију побуне и неразумевања посебно ако своје идеје треба да представите некоме ко је много старији од вас по годинама или искуству, али не заборавите на веру са почетка ове реченице јер не треба одустајати већ од побуне направити нешто добро и пронаћи други начин да се изборимо за оно што желимо.

Последњи дан наше недеље, 22.7. долази нам са изазовом Сунца и Плутона и ето опет оне прошлости, али и прилике да на исту ставимо тачку. Односи са мушким делом породице, фамилије или блиског окружења могу бити изазовни и биће потребно нешто мењати како бисмо се осећали добро и како не бисмо дозволили било коме да на наш живот утиче деструктивно. Не заборавите да је јако важно да живите свој, а не туђ живот или нечија очекивања и жеље.

Месец ће у својој кући бити све до 18.7, што значи да ћемо и ми сами имати жељу да нешто у својој кући или односу са онима које највише волимо променимо или се посветимо неком свом кога дуго нисмо видели. Када 18.7. у 6.40ч Месец пређе у знак Лава добијамо потпуно другачије жеље па идемо из једне у другу крајност и као желимо мир, а у ствари из тренутка у тренутак правимо хаос. У четвртак, 20.7. у 19.13ч Месец прелази у знак Девице где се већ неко време налази и Марс, па ћемо више бити нервозни и на сав глас причати како ништа не стижемо, али није до лоше организације већ до превише обавеза које преузимамо на себе и то је оно са чим ћемо морати да престанемо како не бисмо угрозили своје здравље.

Подзнак Ован

У данима пред нама за почетак добијате лепе вести везане за блиске чланове породице, а неки од вас ће и мењати нешто у дому или покретати селидбе и промене те врсте. Било би добро да се сетите периода око 20.04. ове године и шта се тада дешавало у вашем животу јер епилог тих ситуација стиже у наредним данима. Пословна ситуација се може мењати, али је важно да добро поставите план, па тек онда кренете у реализацију и ово наглашавам само из разлога што ви то обично обрнуто радите. Немојте ништа радити у афекту, већ полако и сигурним корацима, без трчања. 

Љубав

Они који су у везама у овој недељи почињу својих годину и по дана који могу донети разрешења за оне који су ту, а не знају због чега, али и бољитак онима који заиста желе да раде на себи и свом односу. Слободнима стижу поруке од неких бивших партнера па ће овде бити размишљања о помирењу које вам неће много донети, али забаве и страсти ће свакако бити, па ако вам одговара тако онда и уживајте у летњим авантурама. 

Подзнак Бик

Недеља у којој би требало да избегавате расправе са укућанима са којима се још увек нисте посвађали јер је претходна недеља била прилично тензична. На пословном плану је потребно да дате све од себе, али опет да не прелазите границе својих могућности, односно, да не радите посао који треба да уради неко од колега јер ваша добра намера може бити искоришћена, па ће вас затрпати и обавезама које нису у опису вашег радног места.

Љубав

Они који су везама не само у наредних недељу већ наредних месец и по дана могу радити на потомству јер је период за то готово идеалан, па немојте посао носити кући, већ уживајте са својим партнером. Слободни би морали да мењају свој став у овој недељи како би некога уопште могли привући у свој живот. Исувише сте нервозни и окренути некој негативности што вас само удаљава од лепих догађаја.

Подзнак Близанци

Финансије су далеко боље у наредним данима, него што је то био случај у претходних неколико месеци. Одлуке које сте донели у вези посла, новца или улагања које сте започели средином априла ће се коначно исплатити. Имаћете сјајну понуду за два посла или ће вам се поклопити почетак неког посла и ласт минуте понуда за путовање, па ћете желети да будете на два места, ако је икако могуће. У ваше могућности не сумњам, али ипак мислим да је у овом периоду посао важнији, биће времена за уживање.

Љубав

Они који су у везама у овој недељи и наредних месец и по дана могу имати нервозу коју ће стварати неко из прошлости ваше или вашег партнера и ово заиста не би смело да утиче на однос јер је иза тог потеза само покушај да се наруши ваш склад, а то немојте никоме дозволити. Слободне љубав чека на путовању, а највише успеха ћете имати уколико идете у, на пример, Црну Гору, на Сицилију, у Рим, Мадрид, Берлин, Праг…

Подзнак Рак

Недеља у којој је право време да без узимања у обзир жеља и осећања других људи, размислите шта је то што ви заиста желите од свог живота и у том смеру се покренете. Рекла бих да добро знате шта хоћете, али су ограничења била јер неко из блиског окружења нема разумевања за вас и нове идеје које имате. Пустите се и живите свој живот на начин који вама одговара, а они који вас воле ће бити уз вас када виде да сте срећни у томе што радите.

Љубав

Они који су у везама у наредним данима имају могућност да освесте неке не баш сјајне теме у свом односу, али и да их из корена мењају. Велика страст ће се пробудити, посебно на почетку недеље, па будите опрезни јер ово осим лепих тренутака, може изазвати и велике свађе. Слободни у данима пред нама имају могућност да у разговору који је у вези куповине аутомобила или технике остваре и много приснији контакт јер ће разговор бити далеко занимљивији од сваког другог, па ћете пожелети и лично да се упознате. 

Подзнак Лав

У наредним даним пратите своју интуицију јер ће вам бити одличан путоказ где треба скренути, а где остати на путу којим идете. Остварење циљева којим тежите на пословном плану су у току и толико сте заслепљени крајњом тачком на коју желите да стигнете да лако можете пропустити неке добре прилике или особе које вам могу пружити велику помоћ, па ће вам и овде интуиција и мало мира који вам треба, донети помак напред. 

Љубав

Слободни осим и даље могућности за обнова прича са бившима, у овој недељи имају могућност упознавања са људима са којима ће доживети онај вау ефекат и осећај као да се знају читавог живота. Много је важно да дозволите себи љубав јер сва ограничења су у вама. Они који су у везама у овој недељи нека не буду на крај срца и нека не улазе у препирке са партнером око ситница јер ниједно неће хтети да попусти, па из шале можете доћи до озбиљног сукоба.

Подзнак Девица

У овој недељи је важно не чекати савршен тренутак, већ кренути напред у смеру у ком јесу ваше жеље и снови. Уколико се бавите банкарским пословима, осигурањем или инвестиционим фондовима у наредних годину и по дана можете остварити изузетан успех у пословању и напредовању у каријери. Могућност да неко улагање буде исплативије него што сте очекивали, а они који чекају одобрење кредита ће у наредним данима завршити сву папирологију и новац ће им бити на рачуну. 

Љубав

Слободни док не „раскину“ са прошлошћу и неким тугама које су се десиле некада, па сада стоје као знак упозорења испред сваке нове приче неће моћи да крену у неку квалитетну и трајну емотивну везу. Период до октобра је одличан за сваку врсту емоционалног исцељења, па радите на томе јер ћете и сами видети помак врло брзо. Они који су у везама морају да разговарају и о тешким темама јер само дурење или третман ћутањем неће донети никакав помак. Стање у ком се ваша веза налази је решиво, али морате обоје бити вољни да радите на томе. 

Подзнак Вага

Осећај растрзаности између онога што је вама потребно и онога што други желе ће бити јак у наредним данима. Важна лекција за вас увек, а посебно у наредних годину и по дана јесте да направите баланс између себе и других људи и да не угађате другима науштрб својих жеља или такозваног „мира у кући“. Велике промене у каријери вас очекују, али подршка важних људи изостаје и то је оно што вам нарушава мир. Истрајте у својим подухватима без оклевања.

Љубав

Слободни у овој недељи могу поново ступити у контакт са неким старим пријатељем са којим је све увек некако било на ивици између пријатељства и љубави па ћете имати прилику да установите да ли је можда баш сада тренутак да се окушате као прави пар. Они који су у везама ће у овој недељи имати много излазака и дружења са партнеровим, али и својим пријатељима. Такође, размишљаћете ко је то од пријатеља кога више не желите у свом окружењу јер вам се чини да лоше утиче на ваш партнерски однос. 

Подзнак Шкорпија

У овој недељи говорите „Довиђења“ чувеној зони комфора и крећете у реализацију својих пословних планова које сте давних дана направили, али ипак вас је нешто мрзело да се покренете и сада коначно схватате да нико уместо вас неће остварити ваше замисли, па је време да ви то сами урадите. Оно што је сјајно јесте да вам се неке прилике и враћају у наредним месецима, па такорећи нисте много пропустили ленствовањем у претходном периоду. Имате могућност да промените посао или свој бизнис подигнете на виши ниво, па немојте чекати више ни дан, већ се одмах покрените.

Љубав

Слободни ће у овој недељи бити једна од главних звезда гдегод били, а многи ће онако тихо причати шта то све знају о вама и о вашим прошлим љубавима. Нека вас ово не дотиче јер увек ће неко нешто причати, а ви гледајте оне који су поштовани и успешни у свом пословном окружењу јер ту можете наћи особу која ће за вас бити одличан избор. Они који су у везама би највише волели када би могли да уђу у мозак свог партнера и тачно знају шта у ком тренутку мисли, а како то још увек није могуће не преостаје вам ништа друго него да о свему важном наглас разговарате. Партнер много времена проводи на послу и то може стварати проблеме у односу.

Подзнак Стрелац

Уколико је ваш посао везан за иностранство онда у наредном периоду можете имати малих проблема у комуникацији или неким грешкама у преносу информација, па све проверите неколико пута како не бисте направили већи пропуст. Имате велике могућности за промене на пословном плану и кораци које сада правите ће бити веома важни за помак који стиже током јесени.

Љубав

Слободни би желели да им неко понуди све, а да они не морају превише да се ангажују око те особе или потенцијалне везе, па је важно да ако желите неки однос размислите да ли сте и колико спремни да се посветите истом. Они који су у краћим  везама ће доћи до спознаје да је партнер озбиљна циција и да штеди на многим важним стварима, па ће будућност односа бити доведена у питање. За оне који су у дугим везама ова недеља доноси проблем са новцем или неком врстом улагања, па ћете или ви, или партнер морати да позајмите новац негде или узмете из штека који је за неко ваше важно путовање. 

Подзнак Јарац

У наредним данима ћете бити принуђени да старе обрасце понашања или људе који вас коче пустите, неке и отпустите и кренете у нову етапу свог пословања. Такође, ово може значити и да ћете сами дати отказ уколико сте запослени на неком месту на ком се већ дуго осећате лоше. У новим пословним подухватима ће вам савети стручних лица из тих области бити од велике користи.

Љубав

Слободни у овој недељи могу највише могућности за почетак везе или макар занимљиве комуникације имати са неким ко је везан за вашу бившу фирму или је та особа некада радила у фирму у којој сте ви сада, па обратите пажњу на бивше,  али колеге. Они који су у везама би требало да прихвате да није могуће контролисати сваку животну ситуацију и да је некада лепо уживати у ономе што нам се дешава, спонтано и без превише планова. 

Подзнак Водолија

У овој недељи ћете се вратити старој, доброј навици или урадити нешто добро за себе, па ће се неки од вас вратити тренинзима, неки ће ујутру пре посла трчати или возити бајс, а неки се вратити писању, својој првој љубави. Планови везани за посао или разговори на којима сте били током пролећа ће сада донети резултате, па ћете моћи да бирате шта и од када желите да радите. Нови, бољи и другачији почетак вас очекује у сегменту пословања.

Љубав

Они који су у везама у овој недељи могу имати проблем због догађаја у породици, вашој или вашег партнера, а у питању је млађи члан породице. Слободни у овој недељи треба да проводе што више времена на местима на којима има много људи (тржни центри, рођендани, прославе) јер овде имате највише шанси за нова и занимљива познанства. Ова особа ће много волети да прича, посебно о себи, и да се мало више хвали, али биће вам све то више симпатично, него иритантно.

Подзнак Рибе

Људи са којима сарађујете су посебно тешки ове недеље и имате осећај да траже замерку у свему што кажете или урадите. Оно што је до вас јесте да свој део посла радите максимално добро и да размислите о тим критикама које добијате јер неке могу бити конструктивне и могу вам помоћи да будете још бољи. У пословном сегменту се клоните оних који вам много обећавају јер од тих прича неће бити ништа.

Љубав

Слободни у овој недељи имају тако фаталне сусрете да ће вам се чинити да је свака особа коју сретнете „човек/жена вашег живота“. Полако са закључцима јер ће вас у наредним данима водити јаке страсти, па ће разум бити на некој врсти паузе. Они који су у везама у овој недељи имају могућност да доносе важне и велике одлуке које се тичу потомства што код неких парова може донети и прекид односа јер вам се жеље за будућност не поклапају

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas