Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 2. ДО 8. ЈУНА: Шкорпије имају добру комунијацију с партнером, Јарац ће стабилизовати финансијску ситуацију

Много тога долазиће непланирано па ће прилагођавање и сналажљивост бити изузетно важни

1717326977_shutterstock_2267677931.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Ован

Посао: Деловаћете с више самопоуздања и с мање напора извршавати задатке. Ситуације и пројекти који су досад запињали, покренуће се. Моћи ћете да рачунате на подршку колега и надређених особа.

Љубав: Све вам је добро кренуло. Могли бисте да закључите да код симпатије почиње да вам се свиђа оно што вас је у почетку одбијало или вам није одговарало. Овновима самцима би повољан Меркуров и Венерин утицај у живот могао да донесе врло забавну, згодну и комуникативну особу.

Здравље: Наклоњени Меркур даје вам менталну живост и оптимизам па ће ваше весело расположење терати од вас све болести. Дани су одлични за почетак бављења интензивнијим вежбањем и медитацијом, али радите све умерено.

Најбољи дан: 2. јун

Најлошији дан: 8. јун

Бик

Посао: Сви су предуслови за повољан расплет ситуације, али без вашег учествовања тешко да ће се ишта покренути. Успех је вероватан и на плану финансија и то у дугорочнијем смислу. Имате „нос“ за зараде.

Љубав: Ако унесете више садржаја и маште у брак, обоје ћете бити срећнији. Могли бисте да решавате породичну проблематику, напете односе с родитељима или размишљате о селидби. Слободни Бикови ће се загледати у особу која ће им по неким својим вредностима импоновати.

Здравље: Могли бисте да патите од психичког умора – можда сте засићени послом који радите или нешто напетијом породичном ситуацијом. Покушајте да пронађете слободно време само за себе, за своје хобије и ситне радости.

Најбољи дан: 4. јун

Најлошији дан: 3. јун

Близанци

Посао: Жеља за постигнућем подстаћи ће вас на акцију и одважно суочавање с тешкоћама. Недовршене послове и оне над којима сте се дуго мучили, привешћете крају. Бриљираће новинари и писци.

Љубав: Дани су као створени за улазак у брачне воде или остварење нове везе. Буран ноћни живот допринеће вашој популарности и повећати број поклоника вашега шарма. Средином недеље Близанци ће напокон схватити да код симпатије имају велике шансе.

Здравље: Већ се дуго нисте овако добро осећали као ових дана, али немојте се сасвим опустити. Што више боравите напољу, барем сад док још нису велике врућине. Шетње ће вам много користити, а млађима трчање.

Најбољи дан: 6. јун

Најлошији дан: 4. јун

Рак

Посао: Накратко ћете се повући из јавности, потезе вући из сенке и планове држати за себе. Пред Раковима су дани ишчекивања или припреме великих професионалних промена. Теже ћете подносити рутинске послове.

Љубав: Уложите емоције и наде у везу која се већ доказала или у симпатију која вам пружа осећај заштићености. Избегните обнављање бивших, пропалих веза јер ћете се опет упетљати у исте проблеме. Предност дајте новим познанствима и новим односима.

Здравље: Склони сте накупљању воде у телу, што може да представља претњу вашој телесној тежини. Контролишите исхрану, једите здрав јутарњи оброк, а вечерњи оброк нека буде што лакши и мање калоричан.

Најбољи дан: 8. јун

Најлошији дан: 3. јун

Лав

Посао: Меркур у Близанцима даје вам велику менталну енергију, па ће и други увидети вашу способност квалитетног и рационалног закључивања. Бићете исцрпљени нагомиланим обавезама, али сада се немојте штедети.

Љубав: Напокон ће се осећања која постоје између вас и партнера вербализовати. Рећи ћете једно другом што мислите и пронаћи начин за решавање проблема из прошлости. Пред Лавовима самцима су нове прилике: од средине недеље ваше шансе се код некога повећавају.

Здравље: Захваљујући повољном Меркуру и Марсу, ваше ће се расположење битно поправити па ћете психички бити снажни и отпорни на стрес. Занимаће вас спорт, друштвени живот и забаве до раних јутарњих сати.

Најбољи дан: 2. јун

Најлошији дан: 5. јун

Девица

Посао: Немојте намерно да повлачите питања која могу да заоштре однос вас и ваших претпостављених. Неповољан пословни период је присутан, па се не препоручује ширење послова или било какве промене на радном месту.

Љубав: Не очекујте да вас партнер обасипа нежностима и да проводи више времена с вама. Ове недеље ће посвећеност послу и каријери бити најочитији доказ његове љубави. Девице рођене у августу, неке скривене тајне између вас и партнера ће испливати.

Здравље: Активан начин живота биће најбољи начин да останете у доброј форми и избегнете све евентуалне здравствене тегобе. Припазите и на пробаву, нарочито ако већ патите од надутости или горушице. Опустите се у друштву.

Најбољи дан: 4. јун

Најлошији дан: 7. јун

Вага

Посао: Немојте да суспрежете своју амбицију, истакните се. Моћ опажања биће јака па ће Ваге препознавати и искоришћавати туђе слабости или слабе тачке, а да притом ником не нанесу штету.

Љубав: Могли бисте да планирате венчање и потомство и тако на неки начин прославите своју љубав, на пример да се верите. Кризом начете љубавне везе могле би да се побољшају, али само ако ће између вас и партнера бити воље за квалитетним разговором.

Здравље: Издржите све притиске и напоре којима сте изложени јер од идуће недеље стижу побољшања. До тада се клоните било каквих ризика, опасних спортова и свих ситуација у којима бисте могли да се повредите.

Најбољи дан: 6. јун

Најлошији дан: 8. јун

Шкорпија

Посао: Могуће су промене у руководству или долазак новог шефа. Избегавајте ситуације у којима би други, било да је реч о шефу или колеги, могли да вас доживе као претендента на њихову позицију.

Љубав: Ваша комуникација с партнером је добра па сада решите неспоразуме и дилеме. Шкорпијама самцима саветује се више опреза у одабиру нове симпатије или упуштању у нове односе, јер бисте могли да упознате неког ко неће бити сасвим искрен према вама.

Здравље: Марсов утицај може бити узрок ваших честих промена расположења, лошој концентрацији и психичком умору, али неких других тегоба нећете имати. Опуштајте се и одмарајте чим се за то створе прилике.

Најбољи дан: 8. јун

Најлошији дан: 5. јун

Стрелац

Посао: Могли бисте чешће да одлазите на пословна путовања, да будете задужени за односе с јавношћу или да више радите с људима. Много тога долазиће непланирано па ће прилагођавање и сналажљивост бити изузетно важни.

Љубав: Одушевиће вас особа која је ваша супротност, али кад је мало боље упознате, схватићете да имате доста тога заједничког. Стрелчеви у браку ће бити свадљиви и љубоморни, али од следеће недеље ће више и квалитетније комуницирати па ће се мање свађати.

Здравље: Марс вас штити па нема већих опасности по ваше здравље. Осећаћете се јако добро, а ако сте од нечег боловали или треба да обавите оперативни захват, све ће се одвијати у најбољем реду.

Најбољи дан: 3. јун

Најлошији дан: 7. јун

Јарац

Посао: Могли бисте да се преселите у нову канцеларију, добијете нову радну опрему или одете на краће пословно путовање. Стабилизоваћете финансијску ситуацију, подмирићете дуг из прошлости или повећати уштеђевину.

Љубав: Проблеми иду према свом разрешењу. Емотивна комуникација ће вам се побољшати, па ћете у отвореном разговору с партнером успешно изгладити неспоразуме. Јарчеви које гаје симпатије или су у вези с особом на послу, однос ће им се искристалисати.

Здравље: Ако имате проблема с несаницом, клоните се касних и обилних оброка. Предност дајте здравом начину живота, нарочито ако сте често под стресом и превише радите. Физичке енергије имате много, али се јако исцрпљујете.

Најбољи дан: 4. јун

Најлошији дан: 2. јун

Водолија

Посао: Имаћете мотивације за рад, али околности неће пратити ваш ритам. Људи ће вам радити иза леђа и отежавати обављање посла. Одступите корак у страну, како бисте размислили шта и како даље.

Љубав: Наклоњена Венера подстиче вашу склоност флерту и изласцима. Случајан сусрет би могао да буде фатална прекретница па се потрудите да у сваком тренутку будете дотерани. Водолијама у браку су средином недеље могуће размирице или се неко у породици уплиће у ваш однос.

Здравље: Ако вас мучи вишак килограма, избаците из исхране слаткише, кромпир и бели хлеб. У одличном сте периоду за одвикавање од пушења јер ћете бити истрајни и упорни. Психички ћете боље подносити стресне ситуације.

Најбољи дан: 6. јун

Најлошији дан: 5. јун

Рибе

Посао: Послови се захуктавају. Бићете затрпани послом, понекад нервозни јер нећете успети да се организујете. Будући да ће ваша марљивост бити удружена с креативношћу, резултати ће бити одлични.

Љубав: Без грча и непотребних калкулисања прихваћаћете нова збивања. Отворени позив упутиће вам особа која ће вам се свидети због своје спонтаности и маштовитости. Ако сте у браку, могући су израженији неспоразуми због финансијских проблема.

Здравље: Рибе ће занимати разни третмани улепшавања па ће радо испробавати разне козметичке препарате. Предност дајте природним воћним маскама за лице. Вреба вас психички умор па вам је преко потребан одмор.

Најбољи дан: 8. јун

Најлошији дан: 7. јун

(Курир.рс/ 24сата.хр)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas