Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 20. ДО 26. НОВЕМБРА: Овну неко ради иза леђа, Раку нервоза квари планове, Стрелац прави грешку у љубавном односу

Сазнајте шта вам недељни хороскоп предвиђа за седмицу која је пред нама, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

1700385841_shutterstock_345113903.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

 

ОВАН

Ваша радна достигнућа ће се вероватно мерити. Будите спремни за то. Неки ће покушати да открију неку стару ману или грешку која је заборављена. Немојте томе придавати важност, јер има много више доброг него лошег. Истина ће изаћи на видело. Будите своји.

Већи део ове недеље владаће опуштање између вас и вољене особе. Ништа више неће бити изнуђено, а дани ће вам спонтано доносити прилике за љубав. Ваша лична слабост долази из других области живота, па је игноришите.

 

БИК

Ако вам се чини да је пред вама дуг пут, прихватите га са радошћу, јер је добар. Започето ће се даље развијати. На вама је да се прилагодите и уклопите у целу ситуацију што боље можете. Прочитајте квалитетну књигу.

Бићете спремни за многе љубавне авантуре. Они који су већ у дугогодишњим везама изаћи ће на нека атрактивна места. Ваше заједничко време ће пролетети и осим привремених вербалних неспоразума, све ће проћи како треба.

 

БЛИЗАНЦИ

Вероватно ће бити покренути послови везани за младе или забаву. Неки ће доћи до решења која су дуго била немогућа. Бићете задовољни материјалним достигнућима, али ће свет познатих и даље бити изазов којем не можете да одолите. Пратите своју интуицију.

Ових дана пратиће вас квалитетне љубавне прилике. Користите их да уживате или да некоме изразите своју љубав. Неки ће повремено осетити недостатак адреналина, па ће радо измишљати догађаје који немају реалну основу. Ако вам је досадно, помозите некоме.

 

РАК

Осећаћете нервозу када будете морали да сарађујете са другима. То је углавном зато што са њихове стране неће све изгледати професионално. Схватите да нису сви упорни као ви и да понекад треба некоме да прогледате кроз прсте. Нико на свету није савршен. Ублажите своје захтеве.

Наредни дани ће вам донети прилике да побољшате односе са људима око вас. Међутим, ваша удаљеност ће понекад осујетити могућа зближавања. Уз више отворености, све ће испасти боље. На вама је да се потрудите.

 

ЛАВ

На радном месту ћете, с времена на време, показивати борбен став, па нећете бити пријатни према колегама. Покушајте да на све гледате мирније и не скачите на сваки изазов. Ваш труд и упорност се такође могу применити на дискретнији начин. Гледајте горе, а не доле.

Пред вама су дани добрих, али не толико значајних љубавних прилика. Користите их да ојачате поверење између вас и вашег партнера. Неопходна је и самоконтрола јер ћете повремено неадекватно реаговати. Размислите о свему.

 

ДЕВИЦА

Волите да радите са људима, али сада пре свега цените послове који су сигурни. Стабилност је тема о којој ћете радо разговарати са својим колегама. Своје пословне интересе усмераваћете према наведеним критеријумима. Постајете реалнији. Ко може, нека иде на пливање.

У вашим приватним односима наредних дана неће бити значајнијег помака. Додуше, имаћете довољно енергије, посебно за комуникацију, па ће многи оно што им емотивно недостаје надокнадити речима. У томе ће успети.

 

ВАГА

Добро ћете управљати захтевнијим и значајнијим темама. Неки ће бити унапређени или добити веће задатке. Финансијски, требало би да постигнете добре резултате. Неки ће потрошити више од планираног. Крећите се више на ваздуху и сунцу.

Добре друштвене околности и занимљиви догађаји пратиће вас већи део недеље. Зато дајте све од себе да обезбедите квалитетан однос са особом до које вам је стало. Биће мало нервозе и неспоразума, али они су занемарљиви у поређењу са добрим утицајима.

 

ШКОРПИЈА

Уметници пред публиком, спортисти, као и они који раде са младима добиће одличну прилику у свом послу. Због тога ће се неки срушити и почети да граде куле у ваздуху. Прилика постоји, али морате остати на земљи и бити реални. Слава је увек пролазна. Истегните зглобове.

Притисак који ће долазити из других области живота повремено ће наставити да ремети ваше, иначе чврсте, личне односе. Ако покушате нешто да објасните, нећете успети. Зато будите тихи и само волите.

 

СТРЕЛАЦ

Слушајте друге више него себе. Тренутно је тако. Људи око вас и они са којима радите, тренутно виде више од вас или имају већи утицај на ствари. Зато се повежите и не питајте превише. Идите са самопоуздањем тамо где се осећате добро.

У љубави вероватно још нећете добити оно што желите, али бар немојте да се борите са нечим што нема смисла. Разликовати ко је ко, али не реаговати по сваку цену. Тек касније ћете имати разлог да покажете шта осећате и прилику да то урадите како треба.

 

ЈАРАЦ

Узећете ствари у своје руке, дати све од себе и направити велики корак напред. Они који раде са вама ће ценити ваш труд. Неки ће можда и сада добити заслужено признање или барем похвалу за оно што су постигли. Само наставите. Повећаће вам се самопоуздање.

Пред вама су дани богати љубавним искуствима која ће вам пријати. Они који су још слободни свакако треба да се обуку и изађу међу људе, јер су шансе да пронађу и доживе љубав заиста велике. Они у везама биће прилично задовољни.

 

ВОДОЛИЈА

Неки ће бити изненађени значајем посла који је пред њима. Можда ћете се уплашити. Ипак, знајте да сте на висини задатка. Ова прилика се ретко појављује и било би штета да је пропустите. Немојте претерано анализирати. Урадите! Мучиће вас несаница или немир.

Љубав се тренутно чини далеко, али друге ствари у вашем животу дају вам снагу да издржите усамљеност или дистанцу у личним односима. Тако ће бити целе ове недеље. Ако сте и даље слободни, пронађите романтични филм и маштајте. Они у везама треба да буду толерантни.

 

РИБЕ

Бићете све више заинтересовани за финансије или нове системе који би могли да побољшају приход у ономе што радите. У том смислу ћете градити нове планове. Борићете се за подршку других да бисте те планове спровели или барем да бисте их покренули. Нешто ће кренути, не брините. Радите гимнастику сваки дан.

Углавном ћете имати добар ветар у леђа када је љубав у питању, али ћете с времена на време правити грешке у корацима. Успех у приватном животу зависиће од вас и ваше способности самоконтроле. Потрудите се и дајте све од себе. Успећете!

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas