· · Коментари: 0
астро

Недељни хороскоп од 22. до 28. маја: Коме се остварују жеље, а ко треба још мало да сачека?

Ове недеље имамо више Марсове енергије, тако да ћемо искористити нашу снагу и моћ да стигнемо тамо где треба да идемо

1684751890_shutterstock_2151114189.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Марсова енергија може понекада да буде и груба али наглашава интелигенцију и обавља посао! Ово је недеља акције за све знаке зодијака.

Ово је такође прва недеља сезоне Близанаца, због чега се многи од нас на неки начин осећају као да је лето заиста почело за нас. Осећамо се оптимистично и помало вртоглаво током прве недеље Близанаца, јер можемо да видимо само почетне фазе наших 'великих планова' за лето.
Морамо пазити на контролу понашања код себе и других. Сви се тркају за прво место ове недеље, и сви верујемо у исправност свијих циљева.

Ован

Време је да изађете на сцену, јер једноставно не видите себе како седите у публици током ове недеље. Имате ствари које треба да кажете. Многи људи морају да их чују. Горите од енергије. Енергија Марса за вас „није велика” јер сте увек били у могућности да је фино подесите ка њеном позитивном аспекту. Допустићете да ваше природне лидерске вештине владају током ове недеље.

Бик

Ове недеље сте у покрету, а то би могло да значи да ћете дословно да путујуете али може да значи и пењање по лествици каријере. Не дозвољавате да вам ишта стане на пут током недеље, јер коначно знате тачно где желите да стигнете. Главни осећај недеље је позитиван – мотивисани сте. Имате своју визију и идете ка томе. Имате издржљивост и креативност да вас подрже у томе.

Близанци

Можда зато што вам је рођенданска сезона, или се можда само осећате добро што је сва та енергија Марса наизглед 'на вашој страни', али ћете се осећати одлично током ове недеље. Можете да се осврнете на своја недавна достигнућа са поносом и сазнањем да сте то ВИ урадили и нико други. Близанци, ово је сјајан осећај јер се често осећате изостављеним. Ипак, ове недеље не можете бити изостављени јер је ово ваш тренутак да заблистате.

Рак

Ове недеље посматрате и промишљате о својим успесима. Препознајете шта је потребно и тежите томе. Узгајали сте башту успеха, а само ви можете да процените од чега се тај успех састоји. Све што знате је да се осећате добро у животу ове недеље. Ништа вам не прети, а ако покуша, смејте се претњи у лице. Не схватате ствари тако озбиљно током ове недеље, а то је на неки начин и ваш одмор.

Лав

Одлучићете да одбаците све и почнете испочетка. Ово може бити креативни пројекат или потпуна промена животног стила. Све што знате је да је у периоду од 22. до 28. маја 2023. године право време, а време је САДА. Морате елиминисати оно што вам више не служи, и хоћете. Бићете немилосрдни и нећете престати док све у вашем животу не буде све потпуно ново и свеже. Искористићете сву ту енергију Марса да се обновите и то ће вам поћи за руком.

Девица

Чини вам се да вам све виси о концу ове недеље. Као што знате, морате да одлучите о нечему и још увек сте помало збуњени око тога. Енергија Близанаца преузима ову недељу за вас, чинећи да се осећате још неодлучније него иначе, што много говори. На срећу, моћи ћете да искористите неке од моћи Марса и урадићете оно што морате.

Вага

Ова недеља вас доводи лицем у лице са неким са ким сте желели да разговарате, а пронашли сте миллион разлога да то не учините, до сада. Никада нисте уживали у конфронтацији, али Марс вас очи у очи са неким, можда вољеном особом, са ким треба да разговарате. Због тога се осећате нервозно, али знате да ваш уобичајено преучтив стил сада неће дати резултате. Морате рећи шта вам је на уму јер вас универзум поставља на право место у право време да то учините.

Шкорпија

Оно што треба да превазиђете ове недеље је ваш осећај сумње у себе. Почели сте да користите ово као изговор, као да је сумња начин на који се сада идентификујете. Од 22. до 28. маја 2023. године, схватићете да озбиљно губите време, и не само то, да потцењујете себе. Од када сте постали тако несрећни? Време је да искористите ту стару моћ Шкорпије и кренете у покрет.

Стрелац

Прилике вам лете у сусрет током ове недеље и можда ћете се толико напети због своје среће да бисте је могли упропастити ако превише размишљате о томе. Ви сте сада задужени за своју судбину, што може бити помало застрашујуће. Нисте навикли на такву срећу, па учините себи услугу и не претерујте. Иако се дискреција и даље саветује, немојте бити тако дискретни да пропустите све што вам се нуди.

Јарац

Не само да ћете осетити интензитет Марсових транзита ове недеље, већ ћете такође дозволити да много тога дође до вас на погрешне начине. Оно што започиње као ваша жеља за свежим почетком или новим животом може се завршити тако што ћете све одбацити јер се није догодило довољно брзо. Морате пазити на свој темпо ове недеље. Да, добро је желети промену, али одмерите пажљиво ствари пре него што пресечете.

Водолија

Креативна енергија испуњава вашу недељу, али завршетак пројекта је сасвим друга прича. Радо ћете се укључити, али сте превише расејани да бисте било шта довршили. Током ове недеље осећаћете се као да можете да радите шта год хоћете и да нећете поклекнути пред притисцима којих ће бити али ваша грешка је у томе што мислите да можете оставите послове недовршене – а не можете!. Ове недеље избегавате одговорност, а одбијате да то и признате.

Рибе

Ове недеље игноришете све и радите шта желите. На срећу, оно што желите да урадите је једноставно и треба вам само мало мира. Осећате се веома креативно ове недеље, а све што вам је заиста потребно је мало личног простора и слобода да радите свој посао својим лежерним темпом. Ово није превише за тражити - сезона Близанаца вас у овоме подржава а Марсов интензитет вам осгурава да доијете оно што желите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.