Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 28. АПРИЛА ДО 4. МАЈА: Шкорпија размишља о тајној вези, Рибе да чувају документа

Сазнајте шта вам недељни хороскоп предвиђа од 28. априла до 4. маја, шта вас очекује на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима и пријатељима, како ће да вас служи здравље.

1714285125_476664_shutterstock-2359713783_f.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте недељни хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о седмичном утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Посао Почетком периода, аспект Сунца и вашег сувладаоца Плутона, доноси вам ризичну, али исплативу понуду. После 2. маја долази до застоја на финансијском плану. Ваш владалац Марс, 30. априла улази у ваш знак доносећи вам прилив енергије, оптимизма и ентузијазма. Последња Месечева четврт у Водолији, 1. маја, доноси новац преко путовања, писања, маркетинга.

Љубав Венера, владалац партнерских односа, улази у Бика 29. априла правећи напете аспекте са Амором и Плутоном, што наговештава могућност страствене романсе са особом са посла. Сунце 2. маја прелази преко астероида Карма, доносећи слободним Овновима сусрет с неким ко може да вас заинтригира.
Здравље Подложност инфекцијама и повредама.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Посао Ваш владалац Венера, која управља и вашим послом, 29. априла улази у ваш знак где се већ налази Сунце, доносећи вам новац преко приватног бизниса. У време последње четврти (која се једном годишње формира у кући каријере), 1. маја, можете да остварите успех преко пријатеља, друштвеног ангажмана и великих организација. После 2. маја избегавајте непотребне трошкове.

Љубав Мноштво планета и астероиди Амор и Карма у вашем знаку, доносе вам популарност у друштву, али прелазак Јупитера преко опасне некретнице Алгол подстиче вашу посесивност. Улазак Марса, владаоца партнерских односа, у Овна, 30. априла, доноси тајну романсу с лекаром или неким ко се бави ризичним занимањем.
Здравље Проверите штитну жлезду.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Посао Ваш владалац Меркур образује секстил са последњом Месечевом четврти у Водолији, 1. маја, доносећи вам новац преко сарадње са странцима, путовања, издаваштва. Марс, планета акције, улази у Овна 30. априла, када можете да реализујете свој план о сарадњи са великом организацијом. Плутон креће ретроградним ходом 2. маја, доносећи проблеме са странцима.

Љубав Јупитер, који управља вашим партнерским односима, прелази преко опасне фиксне звезде Алгол што може да подстакне љубомору вољене особе. Улазак Венере, владаоца вашег љубавног живота, у Бика, 29. априла, доноси вам сусрет са особом која се бави креативним занимањем или делатношћу у вези са спортом.
Здравље Подложност повредама.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Посао После 29. априла, Венера прави конјункцију са Сунцем, владаоцем вашег посла, у препуној 11. кући и доноси изненадне шансе за зараду преко пријатеља, интернета, странаца. Марс улази у Овна 30. априла, упозоравајући јунске Ракове да се пазе преваре. У време последње четврти вашег владаоца Месеца у Водолији, 1. маја, можете да реализујете неки пословни план.

Љубав Јупитер над Алголом прави секстил са Сатурном, владаоцем партнерских односа, доносећи вам контакт са старом симпатијом или особом која живи у другом граду. Плутон, који управља вашим љубавним животом, 2. маја креће ретроградним ходом, што може неповољно да утиче на однос са вољеном особом.
Здравље Подложност инфекцијама.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Посао Вашем владаоцу Сунцу, у астролошкој кући каријере, 29. априла ће се придружити и Венера, планета новца, што вас доводи у дилему да ли да прихватите понуду за исплатив, али и ризичан посао. Последња Месечева четврт у Водолији, 1. маја, прави секстил са Меркуром, владаоцем вашег посла и планова, доносећи вам договор са особама које живе у другом граду или држави.

Љубав Аспект владалаца партнерских односа, Урана и Сатурна, доноси вам сусрет са неким ко вам је некада био веома драг. Крајем априла расте утицај љубавних планета, Венере и Марса, које улазе у Бика и Овна, па на предавању, семинару или преко контаката са странцима, можете да упознате атрактивну особу.
Здравље Опасност на путу.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Посао Прелазак Јупитера преко Алгола ове недеље упозорава на опрез ако се бавите послом који подразумева честа путовања и контакте са странцима. Ваш владалац Меркур, који управља и вашом каријером, 1. маја образује секстил са последњом Месечевом четврти у Водолији, доносећи вам увећање прихода преко послова у медијима, интернета, маркетинга, ИТ сектора.

Љубав Венера почетком недеље улази у Бика и прави напет аспект са Плутоном, доносећи вам сусрет са харизматичном особом. Марс улази у знак Овна, 30. априла, али је и даље близу Нептуна, планете љубавног заноса, што подстиче пламен страсти али и партнерову љубомору, нарочито ако сте жена Девица.
Здравље Подложност повредама.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Посао Ваш владалац Венера, симбол новца, већ почетком периода образује напет аспект са Плутоном, планетом моћи и новца, упозоравајући на опрез са финансијама. Секстил између Меркура и последње Месечеве четврти у Водолији, 1. маја, доноси вам договор у четири ока и успех ако сте преко посла присутни у јавности или се бавите адвокатуром, дипломатијом, модом.

Љубав Наглашено осмо астролошко поље, у коме је и Јупитер над Алголом, ставља акценат на ваш еротски живот, али доноси и опасност због партнерове посесивности. Улазак Марса, планете страсти у вашу астролошку кућу партнерских односа, после 30. априла, упозорава на могућност расправа са вољеном особом.
Здравље Подложност повредама.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Посао Са уласком вашег владаоца Марса у Овна, 30. априла, постајете енергичнији и активнији на послу. Аспект између Меркура и последње Месечеве четврти у Водолији, 1. маја, доноси вам новац преко особа из земаља немачког говорног подручја. После 2. маја ваш владалац Плутон креће ретроградним ходом, због чега би требало да поведете више рачуна о финансијама.

Љубав Јупитер над Алголом доноси расправе и љубоморне сцене са партнером. Аспекти Венере, владаоца вашег љубавног живота и подсвести, после 29. априла, доносе вам могућност уласка у тајну романсу са особом коју познајете преко посла или која ради у здравству, бави се неком услужном делатношћу.
Здравље Уносите више витамина.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Посао Наглашена астролошка кућа посла у којој је и ваш владалац Јупитер, над Алголом, може да вам донесе зараду преко приватног бизниса, грађевинских и послова са некретнинама. У време последње Месечеве четврти у Водолији, 1. маја, веће су шансе да склопите договор о исплативом пројекту, ако се бавите интелектуалним или услужним делатностима. Ванредни трошкови.

Љубав Венера 29. априла улази у Бика и прави квадрат са Плутоном што буди вашу сумњу у партнерову искреност. Марс у кући љубави, после 30. априла, наговештава страствени сусрет са уметником или спортистом. Позиција Меркура, важног за ваш емотивни живот, крајем седмице доноси познанство преко интернета.
Здравље Напет нервни систем.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Посао Наглашен знак Бика у који почетком седмице улази Венера, планета уметности, подстиче ваше таленте и мотивацију, ако се бавите креативном или делатношћу у вези са спортом. Обнова сарадње са странцима. У време последње Месечеве четврти у астролошком пољу посла, 1. маја, увећање прихода преко заједничког аранжмана са емотивним или пословним партнером.

Љубав Улазак Марса, симбола акције и сукоба, у астролошко поље приватног живота, 30. априла, упозорава на конфликте и расправе са партнером и члановима породице. У другом делу седмице, када Плутон, симбол страсти, креће ретроградним ходом, на ред опет долазе неки нерашчишћени односи са вољеном особом.
Здравље Стомачне тегобе.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Посао Јупитер над Алголом погодује вам ако се бавите некретнинама или грађевинским радовима. Аспекти последње Месечеве четврти у вашем знаку (једном годишње), 1. маја, донеће вам успех преко писања, интелектуалних делатности, медија, интернета, путовања, рођака, а родитељима и посредством деце. После 30. априла чувајте документа, кључеве, картице, телефоне.

Љубав Плутон у вашем знаку, већ почетком периода, прави квадрат са Венером, планетом љубави, што најављује турбуленције на емотивном плану, које ће се интензивирати после 2. маја. Меркур, који управља вашим љубавним животом, слободнима доноси познанство са неким на краћем путу, предавању, преко комшија.
Здравље Чувајте се за воланом.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Посао Већ почетком недеље очекују вас ванредни трошкови, али после 30. априла Марс улази астролошку кућу посла правећи конјункцију са вашим владаоцем Нептуном, што вам доноси новац преко паралелног или хонорарног посла. У време последње Месечеве четврти у Водолији, 1. маја, препоручује се додатни опрез са документима, приликом договора и потписивања уговора.

Љубав Ваш сувладалац Јупитер, планета експанзије и уживања, над Алголом, током овог периода доноси вам удварање заузете особе. Меркур, владалац партнерских односа, у другој половини седмице, наговештава могућност уласка у романсу с неким ко ради у здравственој или научној институцији.
Здравље Хормонски дисбаланс.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas