Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Недељни хороскоп од 28. августа до 3. септембра: Бикове чека НИЗ УСПЕХА, Лавови улазе у емотивни однос са МИСТЕРИОЗНОМ ОСОБОМ

Један знак очекују потешкоће у послу

1693120695_shutterstock_1983675158.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Прочитајте недељни хороскоп од 28. августа до 3. септембра 2023. године и сазнајте шта вам звезде кажу када су у питању љубав, посао и здравље!

ОВАН

Недељни хороскоп од 28. августа до 3. септембра 2023. године вам доноси бурну недељу. Почетак није "обећавајући", имате утисак да су се сви људи и догађаји уротили против вас. Фокусирајте се на организацију, звезде кажу да се ту крије кључ успеха. Успешна особа из пословног окружења може много да вам помогне, послушајте је. Однос са партнером постаје "климав", водите рачуна о речима које му упућујете како се касније не бисте покајали. Здравље је одлично, савет је да више спавате. Најбољи дани биће вам четвртак и недеља.

БИК

Ваш недељни хороскоп вам предвиђа низ успеха на које ћете бити поносни! Почетком недеље не померате, већ постављате границе којима се околина диви. Рад, ред и дисциплина је ваша парола и рецепт за остварење циља. Финансијска ситуација доживљава велики напредак, бићете поносни на себе. Обратите пажњу на особе из пословног окружења којима превише излазите у сусрет, чини се да неко користи вашу добру вољу. Испуњени сте у љубави, слободни за викенд могу да очекују занимљиво познанство. Најбољи дани биће вам уторак и субота.

БЛИЗАНЦИ

Почетак недеље доноси потешкоће у послу, нарочито онима који се баве приватним бизнисом. Препреке ће бити решиве, али искористите помоћ која вам се пружа. Не инсистирајте да све обавите сами, нарочито ако осећате да не можете све да постигнете. Велике промене у љубави стижу пред сам крај седмице. То ће вам пробудити лепе емоције које су вам фалиле. Хороскоп вас саветује да путовање одложите за неки други пут, могући су проблеми са папирологијом и документацијом. Више спавајте. Најбољи дани биће вам понедељак и петак.

РАК

Недељни хороскоп од 28. августа до 3. септембра 2023. године каже да је ово повољан период за све обавезе, задатке и пројекте које сте започели, а нисте довршили. Ићи ће вам много лакше него што уопште можете да замислите. Средином недеље вас чека занимљива понуда која ће у вама пробудити велико интересовање. Могуће да је реч о нечему потпуно новом, звезде кажу да је време да изађете из зоне комфора. Партнер жели да будете више посвећени, али ви не желите ништа да "силите". Будите искрени и разговарајте. Најбољи дани биће вам среда и четвртак.

ЛАВ

Недеља популарности! Не само да упадате у око особама супротног пола, него и конкуренцији која вас жели у свом тиму. Одличан период да докажете ко сте и шта можете. Уколико тражите посао, ово је прави тренутак да се активирате, исход иде у вашу корист! Лавови који имају важну позицију успеће да остваре оно што су други мислили да је немогуће. Слободни улазе у емотивни однос са мистериозном особом, док заузети желе да разбију монотонију. Организујте авантуру за викенд! Појачајте унос витамина. Најбољи дани биће вам уторак и субота.

ДЕВИЦА

Ове недеље "чистите" листу пријатеља. Међуљудски односи су под знаком питања, а сам почетак недеље доноси конфликт великих размера. Хороскоп вас саветује да не очајавате, можда вам ова ситуација помогне да будете сигурни у одлуци кога желите крај себе, а за кога је време да се удаљи. У љубави није сјајна ситуација, али проблем је у особи која жели да гради однос са вама. Чини се да није одлучна када је прошлост у питању. Слободним Девицама саветује се путовање. Следи занимљиво познанство! Најбољи дани биће вам понедељак и недеља.

ВАГА

Недељни хороскоп од 28. августа до 3. септембра 2023. године вам ствара бригу око финансија. Биће пуно трошкова који ће вам "задати главобољу". Не ослањајте се превише на друге, време је да заврнете рукаве и прионете на посао. Смета вам свака ситница код партнера, а хороскоп вас саветује да застанете и размислите да ли сте ви главни извор негативне енергије. Будите искрени према себи. Лепе вести стижу за викенд, тако да ћете крај недеље прославити! Најбољи дани биће вам субота и недеља.

ШКОРПИЈА

Не трудите се да урадите оно што је ван ваше моћи. Желите да постигнете много тога у исто време, па самим тим не може сваки задатак да има најбољи могући резултат. Опустите се ове недеље, посветите се породици и партнеру, жељни су дружења са вама. Није прави моменат за покретање нових пословних одлука, нарочито уколико планирате да покренете приватни бизнис. Слободним Шкорпијама ће особа из пословног окружења завртети мозак! Чувајте се преједања. Најбољи дани биће вам уторак и петак.

СТРЕЛАЦ

Ваш недељни хороскоп од 28. августа до 3. септембра 2023. године доноси леп почетак и заплет средином недеље. Уколико сте актер неке тајне, било да је реч о послу или приватној ситуацији, испливаће на површину. Ово је тренутак који не можете да избегнете, због чега су могући сукоби са блиским особама. Викенд доноси романтику која вам је недостајала. Обновићете однос са партнером, док слободне чека занимљив флерт. Више спавајте. Најбољи дани биће вам четвртак и субота.

ЈАРАЦ

Недељни хороскоп вам доноси лекцију коју ћете заувек запамтити. Глумљење хладноће и незаинтересованости вам не доноси ништа што желите, само можете себи да нанесете штету. Схватићете да нема ништа лоше у томе да покажете рањиву страну, будите искрени првенствено према себи. Водите рачуна о папирологији, нарочито ако послујете са странцима. Добро проверите сваки детаљ. У љубави стиже лепа вест крајем недеље. Појачајте унос витамина. Најбољи дани биће вам уторак и среда.

ВОДОЛИЈА

Ове недеље ништа не може да вас избаци из колосека! Пуни сте самопоуздања и све освајате и остварујете лако. Ваша харизма је кључ успеха током ових дана. Обратите више пажње на однос са партнером, размислите да ли сте превише критични према њему. Разговор о проблемима следи средином недеље и доноси јасан резултат - којим путем желите да кренете. Одлична недеља за путовање, стицање нових контаката и познанстава. Најбољи дани биће вам понедељак и петак.

РИБЕ

Недељни хороскоп од 28. августа до 3. септембра 2023. године вам доноси притисак који вас ремети у завршавању прегршт задатака. Обратите пажњу на све што има везе са бројевима - датуме, рокове... Добро проверавајте сваки детаљ, посебно ако обављате велике новчане трансакције. Мобилни телефон ће константно звонити, бићете потребни блиским људима за помоћ. Изађите у сусрет, вратиће вам се вишеструко! Најбоља недеља за љубав - романтика, авантура и јачање односа са партнером или особом која вам се допада! Најбољи дани виће вам понедељак и четвртак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas