Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Недељни хороскоп од 30. јула до 5. августа: Ракови упознају КВАЛИТЕТНУ ОСОБУ, пред Вагама УЗБУДЉИВ ПЕРИОД

Сазнајте који дани ће вам бити најбољи, а које би најбоље било да преспавате

1690699892_shutterstock_2169614299-1-.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Близанци у браку ће знати како да удовоље партнеру и како да га изненаде ситницама, а Стрелчеви би пак могли да буду захтевни и имају неке ситне препирке са супружником.

Ован

Посао: Добро ћете се сналазити у улози руководиоца и брзо реаговати на новонастале околности. Преговори и уговарање нових послова тећи ће по плану. Слободно крените у акцију и с амбициознијим плановима.

Љубав: У љубави ће Овнови имати више изгледа за успех без отежавајућих околности, на пример неусклађених интересовања, разлике у годинама или непрежаљене прошлости. Не брините ако дође до захлађења у односу због ретроградне Венере јер ионако следе дани љубави и нежности.

Здравље: Здравље почиње да вам се побољшава и све сте расположенији за дружења и забаве. Но немојте се сасвим опустити, јер још увек траје деловање Марса у вашем пољу здравља које вас излаже исцрпљењима и незгодама.

Најбољи дан: 5. август

Најлошији дан: 30. јул

Бик

Посао: Звезде истичу важност приватних послова који могу бити повезани с члановима породице. Могуће је запослење у приватном предузећу или пак успешна регистрација сопствене фирме.

Љубав: Будите опрезни у односу с партнером и клоните се заједљивих коментара како не би било свађа. Биковима самцима се отвара нова љубавна прича – неко ће их пријатно изненадити позивом за излазак. Прихватите јер ћете се одлично провести, а можда и заљубити.

Здравље: Физичка форма вам је одлична и можете се похвалити великом издржљивошћу. Међутим, владавина Лава може вам нешто лошије деловати на расположење, а ситније здравствене тегобе могу бити везане за грло и зубе.

Најбољи дан: 31. јул

Најлошији дан: 2. август

Близанци

Посао: На пословним састанцима свима ћете рећи шта мислите, а ваша критика ће бити утемељена и заснована на аргументима. Пазите да се не замерите утицајној особи. Остварење амбиција тећи ће са препрекама.

Љубав: Близанци у браку знаће како да удовоље партнеру и како да га изненаде ситницама које ће уједно подићи романтично расположење. Самци ће бити заљубљиви, но можда им се свиди особа која је тешко освојива, али вас то неће поколебати.

Здравље: Све сте комуникативнији и отворенији па жудите за променама. Ако можете сада да идете на море, одлично ћете се провести, а интензивно пливање осим што ће вам помоћи код болова у кичми, истесаће вам линију.

Најбољи дан: 1. август

Најлошији дан: 4. август

Рак

Посао: Подухвати на којима будете радили могли би да вам прибаве не само добру зараду, него друштвени и пословни углед и популарност. Зараде се Раковима нагло поправљају, па ће заостаци или хонорари бити исплаћени.

Љубав: Нећете погрешити ако кренете заједничким снагама с партнером у постизање финансијских, односно пословних циљева. Самце ће звезде заштитити од неозбиљних особа, лакомислених промашаја и лошег друштва па имате прилику да упознате квалитетну особу.

Здравље: Могуће су пробавне тегобе - припазите се цревне вирозе! Могући су повремени налети нерасположења, а неке међу вама мориће несаница. Због неких тегоба заказаћете лекарски преглед.

Најбољи дан: 3. август

Најлошији дан: 30. јул

Лав

Посао: Административни послови, посета трговачком суду или регистрација приватне фирме одвијаће се неометано. Привлачиће вас узбуђења, а потреба за променом могла би да вас подстакне и на непромишљене кораке.

Љубав: Приче о родитељству и браку биће вам све ближе и прихватљивије. Чак и ако нисте у дугој вези, планете би могле да кумују вашем одласку пред олтар. Лавове у браку мучиће љубомора и неповерење према партнеру, али и то се позитивно решава.

Здравље: Враћа вам се виталност и у односу на прошле недеље осећаћете се знатно боље. Сунце које је у вашем знаку, биће заслужно за одличну концентрацију и виталност. Бићете јако издржљиви.

Најбољи дан: 5. август

Најлошији дан: 2. август

Девица

Посао: Бићете засићени послом који радите и било би најидеалније да сте ове недеље негде на летовању јер вам је продуктивност у паду. Планови се Девицама неће остваривати како су замислиле, па морају да буду стрпљиве.

Љубав: Бићете склони крајностима у понашању па ћете приговарања и звоцања замењивати ћутањем и избегавањем партнерове близине. Но имаћете Меркурову подршку која ће побољшати комуникацију међу посвађаним паровима.

Здравље: Марс је још увек у вашем знаку, што значи да имате много енергије, но истовремено сте изложени јачим исцрпљењима и повредама. Пазите колико времена проводите на сунцу, посебно ако имате осетљиву кожу.

Најбољи дан: 31. јул

Најлошији дан: 4. август

Вага

Посао: Прихватаћете изазове па ћете без много размишљања прихватити премештај или променити фирму, жртвујући удобност и сигурност посла који тренутно обављате. У тимском раду бићете најуспешнији.

Љубав: Зрачићете нечим посебним, што ће привлачити супротни пол па ће вам чешће упућивати комплименте. Самци ће се наћи на прагу емотивних узбуђења и пустоловина. Могли бисте да се свидите особи која ће интензивно размишљати о вама и иницирати сусрет.

Здравље: Активан друштвени живот помаже Вагама да оптимистичније гледају на животне проблеме. Треба вам опуштање, забава, летовање. Но припазите се могућих повреда или опекотина приликом сунчања.

Најбољи дан: 1. август

Најлошији дан: 30. јул

Шкорпија

Посао: Многи од вас би могли на важан пут, да реше правни проблем или потпишу битан уговор. Бићете склони игнорисању потенцијалних проблема и замки, па ће вам такав став олакшати сналажење у пословним водама.

Љубав: Венера у Лаву могла би Шкорпијама да ојача осећај усамљености или да им одузме оне љубавне чаролије које су проживљавали прошлих недеља. Теже ћете се прилагодити новом поретку ствари, а опирање новонасталим околностима кулминираће крајем недеље.

Здравље: Владавина Лава није ваш најбољи астролошки период, што ћете осетити по паду расположења и већој нервози. Но имаћете Марсову заштиту, па ћете захваљујући одличној физичкој кондицији све добро подносити.

Најбољи дан: 3. август

Најлошији дан: 2. август

Стрелац

Посао: Избегавајте послове који захтевају већу прецизност, педантност и тачности. Немојте се превише ослањати на помоћ пословних партнера – ових дана ћете морати сами много тога да обављате.

Љубав: Могуће су ситне препирке међу супружницима. Бићете захтевни, па ће вам партнер отежано излазити у сусрет. Ако сте сами, планете одлично аспектују путовања, па бисте на летовању или неком пословном путовању могли да упознате занимљиву особу.

Здравље: Имаћете јаку интуицију и подсвест, па ћете сањати ствари које би могле да вам се догоде у стварности. Марс у Девици могао би Стрелчевима да изазове пробавне тегобе или упалне процесе. Треба вам више одмора.

Најбољи дан: 5. август

Најлошији дан: 3. август

Јарац

Посао: До изражаја ће доћи Јарчева практичност и поузданост у решавању битних пословних питања. Пружиће вам се прилика да остварите добру зараду и стабилизујете финансијску ситуацију. Међутим, превише ћете радити и умарати се.

Љубав: Бићете динамични, па ће се касни ноћни изласци смењивати с ужурбаним дневним ритмом у којем нећете пропуштати прилике за провод, ново познанство или искуства која још нисте доживели. Могуће су праве летње љубави с привлачним странцем.

Здравље: Ваше психичко ће се стање битно поправити па ћете бити мање раздражљиви. Неки ће се окренути у свет духовности проучавајући литературу на ту тему, док ће други у биоенергији пронаћи решења за тегобе.

Најбољи дан: 31. јул

Најлошији дан: 5. август

Водолија

Посао: Успешно ћете преносити своје знање на мање искусне и недовољно оспособљене колеге. Уследиће и неке кадровске промене које се неће битно одразити на ваш статус, али ће вас ипак узнемирити.

Љубав: Неке Водолије ће планирати викенд путовање удвоје. Одговараће вам мање бучна и загушљива места, где можете да се опустите и забавите. Бићете отворени за склапање нових познанства, али свакој потенцијалној симпатији ћете проналазити замерке.

Здравље: Владавина знака Лава вас исцрпљује па се теже концентришете и памтите. Птијале би вам блаже физичке активности, попут шетњи или пливања. Ако сте на мору, опустите се и немојте толико да размишљате о бригама.

Најбољи дан: 1. август

Најлошији дан: 30. јул

Рибе

Посао: Меркур у вама нескладном знаку Девице негативно ће се одразити на подручје комуникације. Ваше поруке ће сарадницима бити нејасне, погрешно ћете схватати смисао задатака, па припазите.

Љубав: Супротни пол врзмаће се око вас, па није искључено да вас привуку два партнера. Нећете знати који избор је најбољи за вас. Пустите нека вас више води срце, а мање разум. Рибе у озбиљној вези би могле да планирају веридбу или венчање.

Здравље: Заказаћете преглед код стоматолога или код лекара и тако сазнати више о здравственим проблемима који вас муче. Једни ће се одлучити за дијету и пазити шта једу, а други се више бавити спортским активностима.

Најбољи дан: 3. август

Најлошији дан: 2. август

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas