Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 5. ДО 11. МАЈА: Овнови обратите више пажње на партнера; Шкорпије се заљубљују

Сазнајте шта вам недељни хороскоп предвиђа од од 5. до 11. маја

1714912355_shutterstock_2271124011-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао Улазите у период у коме ћете остварити циљеве које раније нисте успевали да реализујете. Овогодишњи млад Месец у Бику, 8. маја, доноси вам новац преко грађевинских и послова са некретнинама, органске пољопривреде, трговине антиквитетима, уметности (музике), моде, дизајна. Крајем недеље, добијате подршку моћних пријатеља, великих организација или корпорација.

Љубав Почетком недеље, можете се наћи у ситуацији да помешате љубав са пријатељством или ћете преко пријатеља упознати особу која ће у вама пробудити необуздане страсти. Ако имате проблема у вези или браку, средином седмице, може доћи до изнанадног раскида са партнером, али и исто таквог помирења.

Здравље Подложност инфекцијама.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао Јупитер у вашем знаку полако улази у тригон са ретроградним Плутоном у пољу каријере, доносећи вам повољне околности у вези са иностранством. Све што сада покренете, доносиће вам успех и новац наредних годину дана, било да је реч о пројекту, промени фирме или радног места. Од 6. до 8. маја, отварају вам се могућности када је реч о новим изворима зараде.

Љубав Млад Месец у Бику, нађе се једном годишње у вашем знаку, а ове године, 8. маја, направиће коњункцију са Ураном и Јупитером, доносећи изненадни, привремени прекид или чак раскид везе. Слободни Бикови, крајем периода, могу да уђу у бурну романсу са особом која ће у њима пробудити неслућене страсти.

Здравље Бол у леђима.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао Очекују вас промене у каријери или у оквиру радног места, селидба због посла или одласка у иностранство. Уколико аплицирате за посао у ИТ сектору, имате велике шансе да дођете до доброг извора прихода. Ако сте дуго чекали на враћање неког дуга, добијање кредита или документације и држављанства у иностранству, ситуација се напокон окреће у вашу корист.

Љубав У време младог Месеца у вашем 12. астролошком пољу, који се дешава једном годишње, а ове године 8. маја, могућ је улазак у тајну романсу. Ако сте недавно изашли из дуге везе или брака, успећете да се са бившим партнером договорите у вези са заједничком имовином, а ако сте родитељи и вези са децом.

Здравље Циркулација. Алергије.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Посао Ове недеље, предстоје вам промене у каријери, прелазак на нови посао или почетак рада на још једном послу. Период је повољан за рад у иностранству, посао у страној фирми или онлајн посао. Моћи ћете да реализујете много тога што се односи на пословне планове, укључујући упис на факултет или стручно усавршавање. Могућ прекид сарадње са пословним партнером.

Љубав Током овог периода требало би да поведете рачуна о томе с ким делите ваше љубавне проблеме и дилеме, како не бисте дошли у непријатну ситуацију. Млад Месец у астролошком пољу флерта и изненађења, 8. маја, јунским Раковима доноси љубав, а заузетима обнову тајну везу са особом која често путује.

Здравље Лигаменти. Респираторни органи.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао Венера се током недеље приближава вашем владаоцу Сунцу, симболу угледа и успеха, у астролошкој кући каријере, где ће се 8. маја формирати и млад Месец, што доноси и новац. Аспекти Меркура, владаоца посла и планова, подстичу вашу амбицију када је реч о сарадњи са странцима, али будите опрезни, могући су проблеми са документацијом и млађом особом.

Љубав Вашем брачном или дугогодишњем партнеру, током овог периода, креће набоље на послу, што ће се повољно одразити и на ваш заједнички живот, мада ће он и даље покушавати да вам наметне своје ставове. Слободним Лавовима, 9. маја, у неком клубу, у вечерњим сатима, може да се удвара млађа особа.

Здравље Бол у леђима. Кардиоваскуларне тегобе.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао Ваш владалац Меркур, 6. маја се приближава Месецу, због чега би требало да будете пажљивији приликом доношења одлука о финансијским потезима. Јупитер ове недеље полако улази у тригон са ретроградним Плутоном, што ће повољно утицати на послове у вези са путовањима, образовањем издаваштвом. Добијате подршку и помоћ и од рођака вашег емотивног партнера.

Љубав У време младог Месеца у Бику (једном годишње), 8. маја, на путу, предавању, семинару, можете да упознате харизматичну особу која вам неће излазити из мисли. Коњункција Марса и Нептуна, владаоца партнерских односа, уноси тензију у однос са брачним партнером, нарочито ако се ради о некој Риби.

Здравље Подложност инфекцијама.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао Ваш владалац Венера, планета љубави али и новца, ове недеље приближава се Сунцу у астролошкој кући финансија и ризика, па будите опрезнији приликом улагања новца у нове пројекте. Око 9. маја, можете да добијете понуду за хонорарни ангажман. У другој половини седмице, може вам поћи за руком да наплатите неки стари дуг или ће вам стићи закаснела исплата.

Љубав У време младог Месеца у Бику, 8. маја, особа коју познајете преко посла, поново ће покушати да скрене вашу пажњу. Заузете Ваге, ове седмице, имају прилику да са вољеном особом рашчисте неку ситуацију која их оптерећује дуже време. Уколико и дође до прекида везе или раскида, убрзо следи помирење.

Здравље Подложност повредама.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао Планирате велике ствари, јер ваш владалац ретроградни Плутон прави тригон са Јупитером, симболом благостања и контаката са странцима. Све оно што од почетка пролећа нисте реализовали, сада ће ићи лакше, али будите опрезнији ако сте приватник. Неко ће ставити тачку на приватни бизнис или ће променити радно место а могућа је и селидба у иностранство.

Љубав Тајна романса са заузетом особом ове недеље може бити обелодањена. Нека неочекивана ситуација ће вас још више зближити с партнером, уколико сте у браку или дужој вези. У време младог Месеца у кући партнерских односа, 8. маја, можете да се заљубите у особу коју ћете упознати преко пријатеља.

Здравље Алергија.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Посао Ваш владалац Јупитер у шестој астролошкој кући већ почиње да формира тригон са ретроградним Плутоном, доносећи вам успех и новац преко интелектуалних и услужних делатности, као и преко рођака. Коњункција Месеца и Венере, 7. маја, најављује вам увећање зараде ако се бавите грађевинским или послом са некретнинама, или трговином пољопривредним производима.

Љубав Млад Месец у Бику, који се дешава једном годишње, а ове године 8. маја, доноси вам неочекивану страствену авантуру са заузетом особом. Уколико сте у браку или дужој вези, 6. маја, можете бити склони импулсивним одлукама када је реч о одлуци која се односи на заједнички живот са вољеном особом.

Здравље Хормонски дисбаланс.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао Ваша упорност и истрајност ретко остају без резултата, а ове недеље неки догађаји могу да одреде вашу каријеру у наредних годину дана. Аспекти планета у Бику, где се 8. маја формира и млад Месец, у ваш живот доносе људе и ситуације који ће утицати на промену ситуације на радном месту. Новац стиже преко креативних и занимања у вези са спортом, образовањем.

Љубав Ове недеље, нарочито око 11. маја, очекују вас конфликти и расправе са брачним или дугогодишњим партнером и члановима породице. Средином седмице, слободни Јарчеви, на прослави, рођендану или јавном скупу могу да упознају особу са којом ће ући у озбиљну везу. Добијате позив за излазак од Рака.

Здравље Подложност спортским повредама.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао Јупитер почиње да образује тригон са Плутоном у вашем знаку, што означава тек почетак великих животних промена на свим пољима. Мада страхујете за финансије, нећете остати без новца, јер ћете пронаћи додатни извор прихода. Могућа изненадна селидба или непланирана куповина некретнине у новоградњи, али поводете више рачуна о документацији, да вас не би преварили.

Љубав Са доласком маја, месеца љубави, и ваша емотивна ситуација се стабилизује, али постепено. У време младог Месеца у астролошкој кући приватног живота, око 8. маја, очекују вас неспоразуми са вољеном особом чији исход може бити непредвидив. Слободне Водолије, 9. маја, могу да упознају неког Близанца.

Здравље Главобоља.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао Сатурн у вашем знаку и даље вас ограничава, али више на менталном плану, јер не можете да радите онако како бисте желели. С друге стране, аспект вашег владаоца Јупитера са Плутоном, планетом моћи и великог новца, ставља вас пред велике изазове, са непланираним трошковима. Ипак, успећете да многе ствари поставите на своје место, уз помоћ пријатеља и рођака.

Љубав Коњункција вашег владаоца Нептуна и Марса, током овог периода, подстиче страсти. Млад Месец у Бику, 8. маја, доноси заљубљивање слободним Рибама, на путу, предавању или преко интернета, у особу која живи у прекоокеанској земљи. Родитељи ће имати проблема са децом, због неслагања са вршњацима у школи.

Здравље Осетљива јетра.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas