Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 9. ДО 15. ЈУНА: Близанце очекује улазак у тајну романсу, а Лавове свађа са сарадницима

Сазнајте шта вам недељни хороскоп предвиђа од 9. до 15. јуна, шта вас очекује на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима и пријатељима, како ће да вас служи здравље

1717919438_79ca876851eade458343d0b785b3a67b913bf27a.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте недељни хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о седмичном утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао Ваша енергичност, ове недеље не долази до пуног изражаја јер слаби утицај вашег владаоца Марса, који 9. јуна улази у Бика. Избегавајте расправе са надређенима. У време прве Месечеве четврти у Девици, 14. јуна, пазите како улажете новац у нове послове. Аспект са вашим владаоцем Плутоном, подстиче вас на акцију, нарочито ако се бавите приватним бизнисом.

Љубав Мноштво планета у трећој кући, млађим Овновима доноси нове сусрете и познанства на краћим путовањима и преко друштвених мрежа. Међутим, комуникација са дугогодишњим партнером може да буде отежана, а могућ је и сусрет с неким ко жели поново да уђе у ваш живот. Привлачите пажњу заузете особе.

Здравље Подложност инфекцијама.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао Са наглашеном кућом посла у којој је и ваш владалац Венера, очекује вас двострука зарада или повишица. Међутим, биће и непланираних трошкова. Преговори са странцима отварају вам могућности за нове изворе прихода. Крајем недеље, у време прве Месечеве четврти у Девици, неке своје идеје можете да реализујете преко пријатеља, удружења и великих организација.

Љубав Марс, планета страсти, који управља вашим љубавним животом, 9. јуна, улази у ваш знак и ваша посесивност долази до изражаја. Можете да посумњате у партнерову искреност, што ће довести и до љубоморних сцена. Слободне Бикове, крајем периода, очекује сусрет са особом која ће потпуно окупирати њихове мисли.

Здравље Осетљиво грло. Бол у леђима.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао Са мноштвом планета у вашем знаку, међу којима је и Јупитер у тригону са Плутоном можете да реализујете своје идеје и да доста зарадите. Контакти са странцима доносе вам договоре о новим пројектима. Прва Месечева четврт у Девици, 14. јуна, прави напет аспект са Меркуром, чинећи вас склоним погрешним закључцима и расправама са женама. Могући ванредни трошкови.

Љубав Улазак планете страсти у Бика, почетком периода, наговештава улазак у тајну романсу. Ваша популарност у друштву доноси вам нова познанства. Сусрет са млађом особом на путу у иностранству или преко пријатеља. Близанчице које планирају потомоство, ове недеље имају веће шансе да затрудне.

Здравље Пазите се у саобраћају.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Посао Период почиње са уласком Марса у Бика, што може да промени или одложи неке ваше планове. Наглашена кућа интуиције и маште, доноси вам промене у каријери, унапређење, стипендију или дуплу зараду. У време прве Месечеве четврти у Девици, крајем недеље, пазите шта потписујете, али и какве договоре правите са пријатељима. Проблеми са путном документацијом.

Љубав Позиција Сатурна, владаоца партнерских односа, отежава комуникацију са вољеном особом. Могу да вам се допадну две подједнако интересантне, али заузете особе, па нећете знати како да се поставите. Послушајте савет Девице. Неко кога сте сматрали пријатељем, жели да пређе границу пријатељства с вама.

Здравље Напет нервни систем. Опрез у саобраћају

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао Марс, планета акације, 9. јуна, после две године, улази у четврту кућу, доносећи више обавеза приватницима. Позиција Месеца у кући посла, 12. јуна, доноси договор о исплативом пословном аранжману. Прва Месечева четврт у Девици, 14. јуна, упозорава на конфликте са сарадницима, а аспекти вашег владаоца Сунца, доносе вам подршку старије особе.

Љубав Атрактивна, млађа особа коју сте упознали преко друштвене мреже, у првој половини недеље, настоји на све начине да привуче вашу пажњу. Дугодишњи партнер ће, током ове недеље, покушавати да вам наметне свој став што може бити узрок краће расправе. Требало би да послушате савет Близанаца или Ваге.

Здравље Кардиоваскуларне тегобе.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао Јупитер близу вашег владаоца Меркура, доноси вам шансе за напредовање у каријери, али и посла преко главе. Око 12. јуна, избегавајте расправе са надређенима, јер ништа нећете постићи. У време прве Месечеве четврти у вашем знаку (једном годишње), 14. јуна, мораћете да одложите или промените неке планове. Новац пристиже преко аранжмана са Биком и Јарцем.

Љубав Улазак Марса у девету кућу, 9. јуна, наговештава страствени сусрет са Биком на краћем путу у иностранству, предавању, семинару. Аспект између вашег владаоца Меркура и Нептуна, симбола флерта и љубавног заноса, подстичу потребу за романтичном комуникацијом са Рибама. Један Бик мисли на вас.

Здравље Проблеми са притиском.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао Астероид Викторија у вашем знаку прави сјајан аспект са Јупитером, доносећи успех и новац септембарским Вагама. Позиција вашег владаоца Венере, која влада и вашим финансијама, доноси вам подршку надређених, нарочито жена. У време прве Месечеве четврти у Девици, 14. јуна, пазите се трачева и интрига на послу. Водите рачуна о томе шта и коме причате.

Љубав После годину дана, Марс, планета страсти, 9. јуна, улази у кућу страсти, што може да подстакне посесивност и љубомору код вољене особе. Брачни или дугогодишњи партнер даје вам подршку у вези са доношењем важне одлуке. Слободне Ваге, на краћем путу у иностранству могу да упознају младолику особу.

Здравље Потребан вам је одмор.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао Ваш ентузијазам слаби после 9. јуна, када ваш владалац Марс, после две године улази у Бика и прави квадрат са Плутоном што се може неповољно одразизи на однос са партнером у послу. Добијате понуду од особе с којом сте некад сарађивали. У време прве Месечеве четврти у Девици, 14. јуна, може доћи до одлагања неких планова.

Љубав Астероид Фантазија у вашем знаку, наговештава романтичан сусрет са особом која је старија од вас. Добијате позив за излазак од Риба. Позиција Венере, која управља вашим љубавним животом, ставља вас пред емотивну дилему. Брачни или дугогодишњи партнер очекује да имате више слуха за његове жеље.

Здравље Стомачне тегобе.

СТРЕЛАЦ

Посао Аспекти ваших владалаца, Јупитера и Нептуна, планета благостања и инспирације, средином периода, повољно утичу на ваше планове о сарадњи са странцима. Проблеме са путном документацијом, можете да решите уз помоћ Ваге. Поведите више рачуна о финансијама. У време прве Месечеве четврти, крајем периода, будите опрезнији приликом договора о новим пројектима.

Љубав Улазак Марса у Бика, већ почетком недеље, доноси вам удварање особе коју упознајете преко пословних контаката. Наглашен знак Близанаца, најављује сусрете и познанства са интересантним особама. Позив за излазак од особе коју дуго нисте видели. Око 14. јуна, могуће трзавице у дому и породици.

Здравље Проблеми са притиском.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао Позиција вашег владаоца Сатурна, симбола кашњења, ове недеље, упозорава да поведете више рачуна приликом договора са странцима. Избегавајте непотребне трошкове и расправе са срадницима иколегама. У време прве Месечеве четврти, 14. јуна, новац вам пристиже преко интелектуалних, услужних и делатности које подразумевају велику прецизност. Послушајте савет Бика.

Љубав Улазак Марса, планете акције и страсти, у кућу љубави, 9. јуна, током целог преиода, наговештава богатији емотивни живот. А у односу са брачним или дугогодишњим партнером, може да доведе до љубоморних сцена, због његове посесивности. Неко ко стиже са дужег пута, жели да се што пре види с вама.

Здравље Бол у зглобовима.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао Недеља пред вама, најављује нове шансе за исплативе пословне аранжмане, нарочито са особама које живе у другом граду илки држави. Прва Месечева четврт образује хармоничан аспект са вашим владаоцем Ураном, 14. јуна, доносећи вам увећање прихода, преко послова у вези са медијима, маркетингом, информационим технологијама. Послушајте савет Близанаца.

Љубав Улазак Марса у кућу приватног живота, почетком периода, најављује трзавице у дому и породици. Слободним Водолијама, средином недеље, могу да вам се допадну две подједнако интересантне особе. Удвара вам се заузета особа коју сте упознали преко интернета. Позив за излазак од Стрелца.

Здравље Проблеми са зглобовима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао Позиција Месеца у кући новца и опасности, средином периода, упозорава да избегавате ризичне финансијске потезе и да пазите да вас неко не обмане или превари. Аспект са вашим владаоцима Нептуном и Јупитером, доноси увећање прихода преко породичног посла и услужних делатности. Прва Месечева четврт у Девици, 14. јуна, опомиње на опрез са договорима и уговорима.

Љубав Већ почетком периода, Марс улази у Бика, Наглашен знак Близанаца, где се налази и Меркур, владалац партнерских односа, ове недеље, ставља акценат на дом и однос са вољеном особом. Могуће расправе са млађим члановима породице. Сусрет са старом симпатијом, могуће Девицом, буди нежна осећања у вама.

Здравље Додатни опрез у саобраћају.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas