· · Коментари: 0

Недељни хороскоп за период од 26. децембра до 2. јануара: Један знак ПРОЦВЕТАЋЕ НА СВИМ ПОЉИМА, а други чекају ТЕНЗИЈЕ НА ПОСЛУ И У ЉУБАВИ

Погледајте шта вам звезде предвиђају за сам крај старе и почетак нове

1671796922_shutterstock_2044434599.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Ован

Наредна недеља вам доноси лепе аспекте на готово свим пољима. Искористите их и немојте се превише замарати беспотребним ситницама. Будите себи на првом месту.

Бик

Ако сте у прилици поразговарајте са партнером и направите план за наредну недељу јер вас чека повећан обим посла. Када се обавезе поделе свима је лакше.

Близанци

Улазите у завршну недељу једне календарске године. Ако нисте разјаснили неке односе, потрудите се да их завршите, али тако да не улазите у сокоб. Речи су ваше главно оружје.

Прочитајте још: Најинтелигентнији знаци Зодијака: Астролози тврде да се СВЕЗНАЛИЦЕ се рађају у следецим месецима

Рак

Породица вам је на првом месту. Желите да све завршите пре празника како би их у миру дочекали. То ћете успети само ако јасно поставите своје границе. И вама је потребан одмор, али и помоћ, тј. подршка околине.

Лав

Ваша енергија је на завидном нивоу. Окренути сте празницима. Вашом енергијом и еланом покрећете окружење. Људи то осећају и прате вас. Пословне обавезе расподелите на равне части.

Девица

Ове недеље се потрудите да се не стресирате ако није баш све како сте замислили. Понекад је добро пустити ствари да се дешавају природним током јер све се на крају заврши на овај или онај начин.

Вага

Због ваше расејености партнер почиње са сумња у вашу верност. Одмах то пресеците прецизним разговором како не би дошло до напете атмосфере пред празнике, а то вам заиста не треба.

Шкорпија

Ако ослушнете свет око себе, као и самог себе схватићете да вам се спрема једна одична година! Тако да сада се опустите и уживајте у празничној чаролији!

Стрелац

Напет однос са партнером је и даље присутан као и тензије на послу. За посао не одустајте ако сте у праву. Борите се за себе а са партнером поведите искрен разговор.

Јарац

Ви полако сумирате годину и крајњи резултат је да сте задовољни! У току ове радне недеље ви ћете бити окренути празничној атмосфери! Уживајте!

Прочитајте још: Четири ХОРОСКОПСКА ЗНАКА која се плаше усамљености: Да ли сте и ви међу њима?

Водолија

Бизнис план за наредну годину је спреман и на вама је само да га представите колективу. Ако желите да кренете у самосталне воде слободно се усудите на то. Ова недеља у вама буди лепо осећај и ви ћете уживати.

Рибе

Ако сте без партнера, већ у овој недељи можете очекивати новогодишње љубавно изненађење. Рибе које осећају умор треба да повуку ручну и да у овој недељи уживају јер ће се све решити почетком наредне године.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.