· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ хороскоп за период од 5. до 11. јула: Ован РУШИ све пред собом, а једном знаку следи велики ПРИЛИВ НОВЦА!

Иако за неке знакове није добро да наредна недеље уопште и почне, неки ће пак желети да траје вечно, обзиром како су им наклоњене звезде.

1625229162_jun.jpg
Фото: Депозит

Ован

Ако желите да промените односе са блиским људима, сада је право време за то.  

Испуњени сте позитивном енергијом која вас покреће на промене. Обавезе које су пред вама завршите, немојте их одлагати. Такође и обавезе везане за ваш дом,оне захтевају мало више времена. Слободно потражите помоћ породице.

Здравље - проблеми са притиском.

Бик

Тренутну ситуацију у породици тумаците на погрешан начин. Непосредност вам је потребна у комуникацији са околином. Избегавајте теме које уводе у расправу. Веома сте осетљиви и раздразљиви. Доста све око себе схватате лично. Пријао би вам разговор са блиском особом, послушајте њен савет.

Здравље - нервна напетост

Близанац

Ствари се не одвијају онако како желите. Неко из породице не испуњава своје обећање. Немојте се повлачити у себе, тиме ниста не решавате. Отворен и јасан разговор довесшће до решавања проблема. Размишљајте у позитивном правцу.

Слободно време посветите својој породици и пријатељима.

Здравље - поведите рачуна о исхрани

Рак

Захтеви које постављате вашој породици се не реални. Уколико заиста желите да ваше идеје и планове спроведете у дело, морате мало да будете реалнији. Потребно је да јасно дефинишете своје ставове,сачекајте да се ваши утисци и мисли искристалишу.

Здравље - проблеми са дисајним путевима.

Лав

Остварили сте добру контролу у над ситуацијама које се тренутно дешавају у породици. За корак сте испред њих. За неке чланове породице делујете помало тајанствено. Позитивни сте и зрачите таквом енергијом. Коначно се ствари одвијају онако како ви желите. Очекујте посету пријатеља који не живе у вашем месту.

Здравље - добро

Девица

Склони сте мањим грешкама и пропустима при доношењу одлука. Поведите рачуна,послучајте савет женске особе. Постоји могућност проблема са финансијама. Преиспитајте се још једном и добро размотрите све чињенице. Помало сте импилсивни, и не видите ствари најјасније.

Здравље - пријаће вам висе сати здравог сна,више се сетајте.

Вага

Мотивисани сте за успех .Прихватите предлог који вам предлаже једна веома утицајна особа. Мозда се ваша очекивања неће у потпуности остварити,али то није разлог да одустанете. У породици су могуће свађе,т рудите се да не упаднете у ватру ,посебно ако вас неко буде отворено провоцирао.

Неке нерашчишћене ствари из просшлости баш у овом месецу це морати да се реше.

Здравље - осељивост бубрега.

Шкорпија

Промене које следе и ви сами осећате,васа интуиција вам то говори. Послушајте је. Опустите се и јасно покажите свој став. Формирајте листу приоритених циљева И ефикасно завршавајте свој део обавеза.Инспирација вам неће недостајати. Преузмите личну одговорност. На оклоину се не обазирите,неки неће одобравати ваше потезе.

Здравље - поведите рачуна о целокуном стању вашег организма.

Стрелац

Преоптерћени сте стварима на које не можете да утичете. Ваша породица жели да промените ваш став.То може да изазове веома бурну реакцију код вас .Водите рачуна како прицате,бирајте речи .Неки односи могу бити озбиљно пољуљани. Сачувајте самоконтролу, лично достојанство и самопоуздање.

Здравље - проблеми са виском килограма.

Јарац

Себи нећете дозволити да поновите старе грешке. Један пропуст у прослости вас је много костао. Иако идете на спорији начин, сигурнији сте у себе и своје циљеве. Особа са којом сте веома блиски ,биће вам од велике помоћи ,послушајте је.Покучајте да се опустите и да мало пустите да ствари иду својим током. На неке ствари се не може утицати.

Здравље - Неопходно је да очистите организам од токсина.

Водолија

Склони сте наглим променама располозења.Околина зели али не зна како да вам помегне а ви зелите њихову подрску. Порадите на свом личном духовном стању.Месец пред вама је период без већих промена. Ви својим понасањем мозете направити проблем тамо где га нема.

Здравље- Могуци су проблеми са венама и жлездама.

Рибе

Позитивно сте расположени. Проблеми са финансијама полако пролазе. У наредном периоду може да вам искрсне понуда допунског посла од стране дугогодишњег пријатеља. Прихватите понуду. Потрудите се да новац усмерите на праву страну.И маћете подршку у породици.

Здравље- могућа појава алергија.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.