Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њима владавина РИБА доноси срећу: Четири хороскопска знака која ће током овог периода уживати

Погелдајте да ли сте и ви међу овим срећницима

1708517469_Foto-Profimedia-horoskop-vladavina-Riba.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Током владавине Риба, која траје од 19. фебруара до 20. марта посебно се истичу четири знака Зодијака који би могли да искусе више среће и позитивних промена од осталих.

Рибе

Ово је сезона Риба и њихово је време да заблистају! Ово је сјајно време да се усресредите на себе, пише Атма. Одвојите време да се размазите у овој рођенданској сезони и одвојите време да се опустите и напуните енергијом.

Ово је период у ком ћете се осећати посебно повезано и емоционално отворено, што може привући нове љубавне интересе или продубити постојеће везе.

Интуиција вам може помоћи да донесете паметне одлуке везане уз новац. Добар је период за инвестирање у креативне пројекте. Ментално и емоционално здравље би требало бити у фокусу. Практиковање "миндфулнесса" и медитације може вам користити.

Бик

Сезона Риба отвара врата машти и сновима. Ово је време када ћете можда осећати снажну потребу за бегом од свакодневице, било кроз уметност, медитацију или планирање путовања.

Ваша финансијска интуиција могла би бити јача, зато обратите пажњу на инстинкте који вам говоре када је право време за инвестиције или штедњу.

Емоционалне везе постају дубље, а ваша способност емпатије расте, чинећи вас изврсним пријатељем и партнером. Могла би вам се отворити врата невероватном и изненађујућем новом почетку.

Рак

Сезона Риба је за Ракове као долазак кући. Ово је период када ће ваша природна интуитивност бити на врхунцу, омогућујући вам да се дубље повежете с властитим осећајима и осећајима оних око себе.

То је идеално време за раст и исцељење, било кроз интроспекцију, духовне праксе или чак уметничко изражавање. Можете очекивати појачану емпатију према другима, што вам може донети дубље везе с пријатељима и породицом.

Такође, сезона Риба може вам отворити врата ка новим романтичним почецима или продубити постојеће везе. Слушајте свој унутрашњи глас; он ће вам бити најбољи водич кроз ово емоционално богато раздобље.

Ваша дубина резонираће с енергијом Риба, доносећи склад у личне односе и потенцијал за нове романтичне почетке.

Добра прилика за ревизију финансијских планова с нагласком на сигурност и штедњу. Могући су неочекивани финансијски добитци кроз дом и породицу. Што се здравља тиче, важно је не занемаривати своје потребе. Време је за бригу о себи и проналажење равнотеже.

Шкорпија

Сезона Риба Шкорпијама доноси прилику за дубоко емоционално роњење. То је време када ћете можда осећати снажну повезаност са својим унутрашњим светом, као и повећану способност за емпатију према другима. Ваша интуиција би могла бити израженија, омогућујући вам да лакше читате између редова и разумете неизговорене осећаје.

Ово је такође раздобље када се ваша креативност и инспирација могу повећати, што вам нуди прилику за истраживање нових уметничких или духовних путева. Емоционалне везе, посебно оне романтичне, могу постати интензивније, с дубљим разумијевањем и повезаности.

Постоји могућност снажне, дубоко искуствене љубавне авантуре. Раздобље је погодно за исцељење старих рана. На пословном плану интуиција вам може помоћи у откривању нових прилика за зараду. Но запамтите, није добро време за ризик, будите опрезни.

Што се здравља тиче – и физичко и психичко здравље требало би вам бити приоритет. Ово је добар период за детоксикацију и обнову енергије.

(Сторy.хр)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas