Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Очекују их СУДБИНСКЕ ЉУБАВИ: Познати ТУРСКИ астролог открива који хороскопски знаци ће имати бурно лето

Љубав ће закуцати на њихова врата

1687096589_ljubavni-horoskop.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Чувени турски астролог Мурат Којун обећава да долази најбоље време за романтичне љубави за три срећна хороскопска знака. Ако нисте спремни за емотивне варнице, припремите се.

Венера, богиња љубави и лепоте, управо је ушла у страствени знак Лава. Време да се неки хороскопски знаци препусте судбини и одваже се на непознату територију како би пронашли нови почетак. Какво год да је ваше путовање, звезде су ту да вас воде.

Овај транзит је прилика да се отворе срца и умови и искористе све дивне могуц́ности које долазе из прихватања лепоте љубави, пише Луфтика. Откријте шта звезде спремају и сазнајте да ли је ваш знак један од срец́ника.

Вага

Долазак Венере у Лаву означава почетак романтичног периода за Ваге. Овај транзит ће донети страствене тренутке и пуно позитивне енергије. Са Венером у Лаву, осећаћете се пријатније у изражавању својих емоција и жеља. Можда жудите за дубљим везама које су и страствене и интелектуалне.

Сада је време да будете креативни и уживате у истраживању свог романтичног живота. Будите отворени за нова искуства и прихватите многе могуц́ности које вам се пружају.

Рибе

Како Венера улази у Лава, Рибе ће доживети обиље романтике и радости. Овај транзит ће донети невероватно снажан осећај магнетизма, са много могућности за праву љубав и дубље везе.

Можда ц́ете се осец́ати сигурније у изражавању себе и својих осец́ања и постати креативнији када су у питању односи. Уживајте у овом периоду романтике ризикујуц́и и истражујуц́и нова искуства са својим партнером или потенцијалним партнерима.

Близанци

Близанци ће живети своје романтичне снове док Венера овог месеца улази у Лава. Овај транзит доноси самопоуздање, омогућавајући вам да ризикујете и истражујете са лакоћом.

Можда ц́ете се осец́ати угодније да отворено изражавате своје жеље, без страха од осуде или одбијања. Одвојите време да негујете себе и своје односе.

Истражите интимност на дубљем нивоу и дозволите себи да уживате у тренутку без бриге о томе шта следи.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas