Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Од 10. марта их очекује невероватна СРЕЋА: Хороскопски знаци којима ће се догађати само лепе ствари

Проверите да ли сте међу њима

1709480186_Foto-Shutterstock-horoskop-mart-10.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Од 10. марта ће млади месец у хороскопском знаку Риба дати и креативну снагу потребну за покретање нових пројеката.

Било да желите да направите списак за читање, да насликате нову слику или сте пронашли неки други хоби, најбоље је време да ослободите своју креативну страну.

А ова три хороскопска знака би могла да пронађу своју велику, праву љубав:

Рак

Вероватно сте чула изреку: “Морате волети себе пре него што можете волети друге.” Не сматрамо ову изреку увек прикладном, али хороскопски знак рак ће је поновно открити овог пролећа, то јест, откриће неколико ствари у себи које пре није видео.

Требаће вам неколико дана да се помирите са овим новим сазнањем, али тада ћете да гледате свет другим очима. А кад онда погледате око себе, с новим сазнањима, новим самопоуздањем и љубављу према себи – онда ћете и друге људе видети другим очима.

А тада би се могао појавити неко коме се можете потпуно отворити, ко гледа у сваки аспект ваше бити и види љубав, пише Блиц Жена.

Шкорпија

Шкорпија тренутно мисли да није спремна за праву љубав. Можда сте имала тежак раскид или сте у тренутку у животу у којем не можете да замислите љубав.

Али, сада би могао неко да дође у ваш живот и да га промени заувек. Заиста вас очекује нешто врло посебно. Али, чак и ако потом не сматрате да је романтична љубав за вас, пријатељство с том једном особом донеће вам пуно платонске љубави. Загрљај блиског пријатеља у правом тренутку може да излечи рањено срце.

Рибе

Рибе су под посебним утицајем свог годишњег доба. Сада, гледајући у очи те једне особе, можете да имате утисак као да вам тло измиче под ногама.

Романтичних сањарења има све више, а око 11. марта више нећете да знате можете ли се суздржати. Потребна је акција: сада или никад. Не треба да се плашите својих емоција и да стављате све на сто. То је једини начин на који друга особа може заиста да стекне слику ситуације и можда се усудите да јасно кажете своје осећаје.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas