Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Одуприте се РЕТРОГРАДНОМ МЕРКУРУ: Седам начина да овај период прође што лакше

Меркур је три до четири пута годишње у ретроградном ходу

1712142694_shutterstock_223519156-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Будући да ова поланета управља комуникацијом, технологијом и путовањем, када успори, сигнализира збрку у тим областима. Може доћи до слања конфузних порука, збуњености, отказивања уговора, слања безброј порука бившем партнеру и слично. Овај аспект и један од најпозантијих па када се приближи и почне, истраживања ан Гуглу о том транзиту порасту за 149 одсто, каже стручњак за продуктивност у ЕдуБирди Ејвери Морган. Али има начина да му доскочите.

Седам начина да се одупрете ретроградном Меркуру:

Успорите

Ретроградни Меркур може да утиче на наш начин размишљања, према астрологији па можемо да помислимо да треба што брже радити што је контрапродуктивно уверење.

Морган објашњава: “С овим космичким феноменом, превише посла за кратко време само води до грешака. изгубићете више времена да их исправите. Дајте предност квалитету над количином и пажљиво прегледајте свакио имејл, објаву на друштвеним мрежама или одређени задатак пре него што притиснете пошаљи. Радите један по један задатак".

Слушајте свој биолошки ритам

Ретроградни Меркур почео је првог априла и трајаће до 24. априла. Почетак транзита поклопио се са преласком на летње рачуњање времена.

"Пролеће доноси промене које утичу на биолошки ритам. Уместо да радите против свог тела, ускладите свој распоред са његовим природним успонима и падовима, у продуктивности. Планирајте захтевније и креативније задатке када имате више енергије и оставите лакше задатке за време када ваш ниво енергије има тенденцију да пада".

Физичка активност злата вреди

Покрените се јер је то најбржи и најефикаснији начин мотивације и промене расположења. Морган каже: " Када се ваш ум не осећа добро, добар однос према телу може да помогне. Стигло је пролеће, испробајте нови спорт или крените на јутарњи тренинг. Ако вам се не свиђа вежбање, шта кажете на масажу, туширање хладном и топлом водом неизменично или јогу?".

Спремите се за компликоване разговоре

“Ретроградни Меркур и погрешна комуникација иду руку под руку. Оно што би могло да се чини као кристално јасно, ипак је замагљено "космичком маглом", зато активно слушајте, постављајте питања, избегавајте критику, све забележите у писаном облику и по потреби наставите даље".

Радите оно од чега иначе бежите

"Фокусирајте се на задатке који захтевају концентрацију и прецизност, а које обично гурате у страну. Било да се ради о организовању датотека, уносу података или поспремању вашег радног простора, добро ћете се осећати док радите ове монотоне задатке са свог списак".

Заборавите на перфекционизам

“Очекујемо толико од себе, али ако Меркур може да има слободан дан, можемо и ми. Крајње је време да своју борбу за перфекционизмом отерамо далеко од себе. Потражите помоћ и реците не нереалним очекивањима".

Фокусирајте се на позитивне ствари и будите захвални

Волтер Гјергја суоснивач апликације за персоналне тренинге Зинг Цоацх саветује следеће: "Ако тешко држимо под контролом своје ментално и емоционално стање, фокусирајмо се на тело, одредимо шта нас чини напетим и свесно се опустимо кроз истезање и нежно вежбање као што је јога. Нема напетог ума у опуштеном телу.

Сваки дан одвојите неколико минута да забележите три ствари на којима сте захвални. То помера ваш фокус и помаже вам да увидите да у вашем животу још има много позитивних ствари, без обзира на тренутну збуњеност", пише нyпост.цом.

(Блиц Жена)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas