Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Оне су истрајне и знају како да остваре све што науме: Жене рођена у ова три знака имају најснажнији карактер

Астролози сматрају да се у ова три знака најчешће рађају жене које су лидери у свему

1678527966_shutterstock_1096025771.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Неке жене су рођени лидери. Оне су истрајне и знају како да остваре своје амбиције.

Ован

Споља могу изгледати крхко и слабо, али први утисак је варљив. Овнови веома цене независност и спремни су да се боре за личне идеале до последњег.

Докле год нисте са њима у конфликту, оне ће се понашати мирно, без фокусирања на ситнице. Међутим, ако пређете границе дозвољеног, Овнови су спремни да се супротставе, а скоро из сваке борбе излазе као победници.

Бик

Ове жене су увек отворене и доброћудне према другима. Не можете чак ни замислити колико снаге има у њима. Ако нарушите лични простор Бика, видећете пред собом сасвим другу особу – спремну да се бори за себе и за своје.

Бикови се не плаше промена, теже да у свом животу остваре оно што сањају, макар се суочили са многим препрекама.

Јарац

Врло ретко ћете код њих приметити налет неконтролисаних емоција, често делују равнодушно. Јарчеви се на овај начин штите од људи који желе да наруше њихово самопоштовање.

Спремна је да уради све што је у њеној моћи за партнера, али он мора задовољавати њене потребе. Она воли да буде заузета послом и живот схвата веома озбиљно. Она изузетно зна да се брине о себи и да буде самостална.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas