Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОНЕ СУ УВЕК ДОМИНАНТНЕ! Жене рођене у ова три знака у везама воде главну реч

У многим љубавним везама парови се труде бити равноправни, али неки једноставно морају бити доминантни

1714214219_shutterstock_2341256613--1-.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Таква је ситуација са женама рођенима у ова три хороскопска знака, које су врло одлучне, самоуверене и неустрашиве у љубавним везама. Ево о којим је знаковима реч. 

Лав

Лавице су праве краљице зодијака. Оне су храбре, самопоуздане и не боје се показати своју снагу и вољу. У љубавним везама често преузимају иницијативу и воле да буду главне, што их чини доминантним у том односу. Желе да им њихов партнер увек даје своју пажњу и поштовање, желе бити најважније особе у животу својих партнера.

Шкорпија

Жене рођене у знаку Шкорпиона изузетно су страствене и посвећене партнеру, али могу бити изазовне и захтевне у вези. Оне могу дубоко да продриу у осјећања партнера и често могу да манипулишу њима, без да то партнери уопште примете. Увек ће се јако трудити да све буде баш онако како оне желе и никако другачије. 

Ован

У многим љубавним везама парови се труде бити равноправни, али неки једноставно морају бити доминантни. Таква је ситуација са женама рођенима у ова три хороскопска знака, које су врло одлучне, самоуверене и неустрашиве у љубавним везама. Ево о којим је знаковима реч. 

(Ало)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas